perjantai 22. lokakuuta 2021

Lokakuun kosmetiikkasuosikit

Hupsista, nimittäin nyt on käynyt niin että syyskuun kosmetiikkasuosikit postaus jäi välistä.  Ei tosin anneta sen häiritä, vaan otetaan lokakuulle sitten kaikki ne tuotteet joista olen viime aikoina iloinnut erityisesti ja niitä on kaikkiaan kuusi kappaletta. Tai ei tässä todellakaan ole kaikki, mutta tässä sellaisia kosmetiikkatuotteita joita en vältämättä muuten nosta blogiin, niin tulee esiteltyä näin.



Laveran meikkipuuteri on ihan huippu. Peittävä, mutten näytä iholla silti kuin olis paksu pakkelikerros :) Meikkipuutereissa on mun makuun paljon eroja, joten hyvstä kannattaa ehdottomasti  kertoa muillekin.





Schwarzkoftin got2b Happy Hour hiuskiinne on ihana. Se tuoksuu suloisesti makealle kookokselle, muttei liikaa ja antaa hyvin pitoa. Mun on vaikea löytää itselleni hiuslakkaa, koska en tykkää hiuslakan tyypillisestä ominaistuoksusta ja jos niissä on jotain muuta tuoksua, se on yleensä liian voimakas mulle.
Tämä oli ihana yllättäjä.


Garnierin silmämeikin puhdistusaine on super! Sain tästä vinkin mun ripsiteknikolta ja tykästyin tuotteeseen kertaheitolla. Tällä lähtee myös vedenkestävä meikki hankaamatta.



Maybellinen Lash Sensation Sky High ripsiväri ansaitsisi kyllä ihan postauksensa, niin loistava se on! Ostin tämän ihan uteliaisuuttani kun olin ripsienpidennyksestä luopumassa ja ajattelin, josko tämä kovasti somessa kehuttu ripsari pidentäisi pidennyksen jäljiltä lyhyehköjä ripsiä.

Ja kyllä, tämä pidentää ihan merkittävästi ja sain jopa äitini ihastelemaan pitkiä ripsiäni, vaikkei ne todellisuudessa edes ole pitkät. Lupasin ostaa tämän myös äidille, kunhan ensin jostain löydän sillä ovat joka paikasta loppu.



Antipodesin hehkua tuova seerumi on vain niin ihana, koostumus, tuoksu, tuntuma iholla- kaikki. Kerroinkin tästä vasta omassa postauksessaan täällä.


Milk shake leave in hoitoainesuihke on ihan karkkia hiuksille. Se tuoksuu toffeelta ja saa hiukset helposti harjattaviksi. Ostin tämän vasta Lykolta ja menee jatkoon heittämällä. En ole tuotetta nähnyt missään kivijalkakaupassa, mutta jos etsit ihanan tuoksuista ja harjaamista helpottavaa hoitista, kannattaa kokeilla.



Koitan nyt jatkossa saada kuluvan kuukauden kosmetiikkasuosikit tänne blogiin ajallaan :)
Miltä nämä  tuotteet vaikuttavat, onko kenties jo tuttuja?
Ootko sä kuullut jo huhuja Maybellinen hitti-ripsarista tai kenties kokeillutkin jo?

Maikku

10 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja, mä haluaisin myös kokeilla Sky High ripsiväriä :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo sama lakka testissä ja tykkään tosi paljon! 😌

    VastaaPoista
  3. Olen metsästänyt tuota ripsaria kauppareissuilla, mutta aina on lopussa. Viimeksi ostin Essencen kuituripsaria ja se oli myös tosi hyvä tuote.
    Ihanaa viikonloppua sulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tiedän, kun oon etsinyt sitä mun äidille myös mutta ei löydy...Essencellä on myös hyviä ripsareita! Ihanaa viikkistä myös Outi <3

      Poista
  4. Toi Garnierin silmämeikinpoistoaine on ollut mulla käytössä vuosia, enkä enää muita edes kokeile! Toi on lukuisista kokeilemistani putsareista ainut, joka oikeasti putsaa meikin kuin meikin pois helposti, muttei aiheuta mitään reaktioita mun silmissä. Lumenen putsaria käytin aikoinaan ja se oli ehkä hitusen tehokkaampi, mutta mun silmät kirveli niin pahasti, etten vointu sitä lopulta käyttää :D Sky High on mulla ostoslistalla, josko sen joskus jostain bongaisin, kun tuntuu olevan jatkuvasti vaan loppuunmyyty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä Lumenen silmämeikinpoistoaineessa on propanediolia/propyleeniglykolia, se on se kirvelyä aiheuttava ainesosa jolle olen itse herkistynyt. Tässä Garnierissa ei sitä ole :)

      Poista
  5. Kuten jo instassa kommentoin, niin seuraavaksi sky high tulee tuolta varastosta otettua käyttöön! Kiva näin 6kk tämän tuotteen tulon jälkeen ottaa se käyttöön :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥