tiistai 26. lokakuuta 2021

Eksotiikkaa ihollesi --Evolve

Tää on sulle joka rakastat vartalovoiteita ja eksoottisia makeita tuoksuja. 

Evolve organic beauty - African Orange kosteuttava vartalovoide hellii tuoksullaan aisteja, siinä missä ihoakin.

Mulle vartalonrasvaus on jokailtainen rutiini läpi vuoden. Kesäisin käytän kevyitä geelimäisiä voiteita ja itseruskettavaa, syksyisin ja talvisin taas vähän täyteläisempiä voiteita koska ilmojen viiletessä iho tuppaa kuivumaan.

Evolve organic beauty - African Orange vartalovoide kosteuttaa vartalovoa mutta voi käyttää myös käsille ja jaloille, pullokoko on riittoisa 500ml ja voidetta on helppo annostella pumppupullosta

Tuoksussa on veriappelsiinia, vaniljaa, mausteista ja lämmittävää mustapippuria sekä setripuuta. Kertakaikkisen ihana yhdistelmä aromaattisia tuoksuja, jotka kietoituvat yllesi kuin lämmin viltti.

Sheavoi ja aloe vera pehmentävät, ravitsevat, suojaavat ja hoitavat ihoa - iholle jää todella kosteutettu tunne pitkäksi aikaa.

Tuote saatu blogiin*






Millaisia vartalovoiteita sä suosit? Onko sulla vartalonhoidossa eri rutiinit eri vuodenaikoina?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuuloinen tuote. Minä tykkään kuoria ihoni kerran viikossa ja kesäisin jotenkin tulee erityisesti annettu huomiota jaloille :) Ihan perusrasvoilla, kuten Dovella tai Nivealla tulee ihoa rasvattua.
    Kivaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin tutulta :) Mulla on pitänyt varpaankynnetkin lakata jo 2 viikkoa, mutta vielä tuo lakkapullo odottaa pöydällä, se jalkojen huolehtimesta kun kesä on ohi :D Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥