sunnuntai 15. elokuuta 2021

Taigaa ihollesi

*Tuotteet saatu

Taiga - kotimainen unisex-ihonhoitosarja joka sopii kaikille - aivan mahtavaa. Kaikki kun eivät ole samanlaisia kosmetiikan suurkuluttajia kuin meikämandoliini ja siksi onkin huippua, että on kehitetty sarja joka sopii kaikille, koska tällöin yksin tuoteperhe voi helliä koko perheen aikuisia.

Kuten nimikin jo kertoo, Taigan innoittajana on ollut Lapin kaunis karu luonto, tunturit ja arktisuus. Lapissa kasvavat ravinteikkaat ja antioksidanttiset marjat sekä kasvit, joiden antia Taigan tuotteissa on hyödynnetty,

Taigan tuoksut ovat hillittyjä, miellyttäviä mutta hyvin neutraaleja ja ulkoasu on tyylikkään pelkistetty.

Sarjasta löytyy tuotteet niin herkän, normaalin kuin ikääntyvän ihon hoitoon. Itse testasin pääsääntöisesti sarjan anti age-tuotteita.



Puhdistusöljyt sopivat erityisesti kuivalle iholle ja myös ikääntyvälle iholle. Öljy on helppo levittää ja meikit ja muut epäpuhtaudet ovat helppo poistaa.

Puhdistusöljy levitetään kuivalle iholle ja pyörivin liikkeen hierotaan ympäri kasvoja. Kun lisää hieman vettä, öljy muuttuu maitomaiseksi. Lopuksi putsari huudotaan vedellä ja sen jälkeen viimeistellään puhdistus kasvovedellä.

Tässä hoitavana ja luonnollisena tehoaineena on koivunlehtiuute, se hoitaa ja ravitsee ihoa.

Sen jälkeen kun olen eka kertaa tutustunut puhdistusöljyyn, se on ollut hyvin pitkälle osana mun ihonpuhdistusta. Vain silloin kun käytän balmia, en tietenkään samalla kertaa käytä puhdistusöljyä.
Jos et kuitenkaan ole vielä puhdistusöljyä kokeillut, suosittelen lämpimästi mutta varoitan samalla, siihen voi jäädä koukkuun;)




Kasvovesi kuuluu osana mun ihonpuhdistukseen, sillä vanulappuun kastetulla kasvovedellä öljypuhdistus viimeistellään ja viimeisetkin meikin rippeet varmasti poistuvat.

Taigan kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se antaa iholle keveän raikkauden ja valmistelee ihoa muita hoitotuotteita varten.

Tässä kasvovedessä ihoa hellii ruiskukkavesi, kuusenneulas ja kamomillauuute.

Mun mielestä kasvovettä ei voi koskaan käyttää liikaa ja mulla onkin muutama erityyppinen vähän eri tarkoituksia varten. Tällä kosteutan kasvot aamuisin, sen jälkeen kun olen pessyt ne kevyesti vedellä ja tosiaan viimeistelen illalla puhdistuksen.




Kiinteyttävä sy-voide ikääntyvälle ja kuivalle silmänympärysiholle.

Silmänympärysvoiteesta on kahdenlaista mielipidettä. Toiset pitävät sitä turhakkeena ja toiset aivan välttämättömänä. Mä kuuluun jälkimmäiseen ja kerron miksi. Sy-iho on ohutta ja ohenee iän myötä, nyt 48-vuotiaana mun sy-iholle ei riitä kevyt kosteusvoide joka taasen sopii iholleni muuten ja siksi taputtelen kevyesti silmänympärysiholle aamuin illoin sy-voiteen. Jos olen ollut viikonkin ilman sy-voidetta kuten kesällä olin, huomaan heti ero iholla - se kuivuu ja pienetkin juonteet erottuvat paremmin.

Taigan silmänympärysvoiteessa pohjoisen luonnosta on poimittu koivunlehti, kuusenoksatyvi ja männynkuoriuutetta - yhdessä tämä kolmikko ravitsee ja suojaa ihoa ikääntymistä vastaan.
Unihtamatta ruusunjuuriuutetta joka vähentää sy-ihon turvotusta ja tummuutta -kiitos-juuri tätä mä oon tarvinnutkin :)
Eikä tässä vielä kaikki, sy-voide on saanut ihoa kosteuttamaan tietenkin hyaluronihappoa, skvalaania, kaakaovoita ja jojoba sekä arganöljyä. 




Seerumit on mun heikko kohta, käytän niitä säästelemättä aamuin illoin ja etenkin C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka pitäisi kuulua jokaisen aikuisen naisen ihonhoitotuotteisiin.

Googlasin aiheesta ja Iltalehdessä oli loistava lausahdus kuvaamaan C-vitamiinin tärkeyttä ihonhoidossa.

"Jos leikkaat omenasta palan, se tummuu hapettuessaan. Vapaat radikaalit tekevät samaa ihollemme.   C-vitamiinia sisältävä sitruunamehu hidastaa omenan pinnan tummumista, ja samoin antioksidantit suojaavat ihoamme."

Taigan C-vitamiiniseerumissa on lisäksi  kuusentyvioksauutetta, puolukan ja tyrninsiemenöljyä jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja ravitsevat ihoa.

Seerumi on aika juoksevaa ja levittyy helposti, jättäen ihon kosteutetuksi. Imeytyy kuitenkin nopeasti.

 



Hoitoöljy sopii kaikille ihotyypeille, myös niille ongelmallisille. Ihana öljycocktail hoitaa ihoa, (kylmäpuristettu argan ja hampunsiemen sekä mustikansiemenöljy)
 ja tasapainottaa talineritystä.

Kasvoöljyt on mulle ehkä ihonhoidon uusin tulokas, tosin niitäkin olen jo pari vuotta käyttänyt, mutta sanoisin että jos ihoasi on yhtään kuivuuteen taipuvainen niin hoitavat öljyt kannattaa kokeilla. 
Joskus lisään pari tippaa öljyä myös kasvovoiteen joukkoon.

Tämä on myös helppo käyttää, kätevällä pipettipullolla saat annosteltu juuri niin monta tippaa kuin tahdot. Sitten vain levitellään pyörivin liikkein ja levitän öljyn aina dekolteelle asti.
 





On ihan mahtavaa, että meillä kotimaassa valmistetaan tälläisiä ylellisiä ihonhoitotuotteita puhtaista suomalaisista raaka-aineista.

Nyt elokuussa Taiga-tuotteet ovat Ruohonjuuressa -15% tarjouksessa, joten kannattaa ehdottomasti kurkata löytyiskö sarjasta tuotteita juuri sinun ihosi vaatimuksiin,

Mitä tuumit? Oliko ennestään tuttuja vaiko ihan uusinta hottia?

Maikku



Maikku

4 kommenttia:

  1. Olen kuullut oikeastaan vain hyvää tästä sarjasta. Tykkään myös tuosta tuotepakkauksien selkeästä ja pelkistetystä tyylistä.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, ei mitään turhaa eikä liikaa :) Ihanaa päivää ♥

      Poista
  2. Nyt on ihan vieras sarja, mutta kuulostaa lumoavalle. <3 Ihanaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥