tiistai 15. kesäkuuta 2021

NIVEA-cellurar filler

*tuotteet saatu

Nivea, sarja joka on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu ja joka kodista varmasti löytyy jotakin Niveaa? Ensimmäisenä mulla tulee Niveasta mieleen lapsuus ja peltirasiassa olevat Nivean voiteet ♥

Ajat ovat muuttuneet ja niin myös Nivean tuotteet ja ulkoasu. Sain nämä tuotteet jo ajat sitten ja olen niitä testaillut ajan kanssa aina silloin tällöin.

Testissä on ollut Hyaluron Cellular Filler-sarjan:

♥ seerumi

♥ päivävoide

♥ yövoide

♥ yöampullit

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights Ampoules -seerumiampullit

Tehokuuri tai yksittäiset käyttökerrat - jokainen kokemus, näitä ampulleja on olleet aivan ihana. Ampulleja voi käyttää kuurina tai satunnaisesti, kuten olen itse nyt tehnyt. 

Seerumiampulleissa on soluja aktivoida koostumus, jossa hyaluronihappoa, elastin booster-yhdistettä ja ravitsevaa öljyä. Koostumis on kaksifaasinen, vettä, hyaluronihappoa ja tuota ym yhdstettä ja öljyisessä osassa luonnollista jojoba, avokado ja manteliöljyä.



 NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Anti Spot kasvoseerumi

Nivean kasvoseerumissa on tehokosta melaniinin estoainetta. joka on kehitetty hidastamaan ihosolujen melaniin tuotantoa ja myös vähentämään olemassaolevien maksaläiskien näkyvyyttä. Seerumi myös tasoittaa, vahvistaa ja saa ihon tuntumaan kiinteämmältä.

Seerumin kanssa suositellaa käytettäväksi korkea suojakertoimista päivävoidetta, jotta hoitovaikutus myös säilyy iholla.

Maksa-ja/tai pigmenttiläiskät tapaavat ilmestyä tai ainakin voimistua kesäaikaan, joten tälläisen seerumin käyttö on paikallaan, jos siihen taipumusta.


Hyaluron Cellular Filler Elasticity - yövoide

Yövoiteessa on samoja vaikuttavia ainesosia kuin sarjan muissakin tuotteissa. Itse ole vähän huono käyttämään yövoiteita, koska ne monesti aika paksuja, kuten tämäkin - eivätkä meinaa millään imeytyä ilman huolellista pyörittelyä.

Monesti lisäänkin paksuihin voiteisiin pari tippaa kasvoöljyä, joilloin saan ne imeytymään paremmin.


Hyaluron Cellular Filler Elasticity- päivävoide

Saman sarjan päivävoide noudattaa edelleen samaan linjaa ainesosien suhteen, sillä erolla että se on hieman kevyempää kuin yövoide ja se sisältää SFP 30. Sopii hyvin käytettäväksi sarjan seerumin kanssa.


Mulle tuli nuorinta odottaessa maksaläiskiä kasvoihin ja meni kauan, että sain ne pois.
Käytin silloin arbutania ja siihen luottaisin edelleen, mutta niiden ennaltaehkäisy on super tärkeää
joten käytän kesäisin seerumia, joka ehkäisee niiden syntymistä.

Mites, tuleeko teille kesäisin maksaläiskiä tai pisamia? Onko Nivean tämä Cellular filler-linja jo tuttu?

Maikku


2 kommenttia:

  1. Nivean tuotteet on ihania ja ainakin se perus Cellular sarja on hyvä, siitä on ollut seerumi aiemmin. Tuo Fillerkin varmaan alkaa kohta sopimaan itselleni kun näissä on iitä anti-age ominaisuuksia :)

    VastaaPoista
  2. Pisamia tulee joitakin, mutta maksaläiskät ovat pysyneet poissa...kiitos SPF50 :D Tosi herkullisen näköinen sarja. Nivea on kyllä klassikko! Kävi houkuttelemaan nuo ampullit :) Ihanaa viikkoa Maiccu <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥