tiistai 29. kesäkuuta 2021

Goodiebox kesäkuu 2021

Piipahdin kaupungissa jokin aika sitten ja sain samalla napattua mukaani kesäkuun Goodieboxin. Postaus tosin tulee hieman viiveellä, koska en ole kertakaikkiaan ehtinyt juuri blogia päivittämään koska tehnyt etänä töitä ja kaiken vapaa-ajan viettänyt piha-ja puutarhahommissa.

Kesäkuun boxi oli The `Get Naked" Box, joka ylistää aitoutta, monimuotoisuutta, sitä kuinka mahtavaksi  voimme tuntea itsemme kaikkinen pienine epätäydellisyyksineen.

Tykkään aiheesta koska musta on ihan parasta juuri se, että ollaan kaikki erilaisia, persoonallisia eikä samasta muotista valettuja. Nyt kuitenkin kurkataan mitä kesäinen boxi on kätkenyt sisälleen.



EVOLUDERM
Detox Body Jelly - Pluie De Coco// Ovh 5,50€

Ihoa viilentävä Body Jelly, joka on geelimäisen raikas mutta kosteuttaa kuten kosteusvoide.
Jellyssä on kookosvettä ja vihreää teetä, eikä se tahmaa tai ole öljyinen.

Mä niin tykkään tästä ja tämäntyyppisistä geeleistä ja jellyistä. Oli heti testattava ja jäi samantein käyttöön. Voin vain kuvitella miten ihanan viilentävä vaikutus tällä on, jos on päivän nauttinut auringosta.


TROMBORG Facial Ice Roller// Ovh 25€

Hellävarainen hieronta Ice Rollerilla lupaa vähentää turvotusta ja lisätä pinta verenkiertoa kasvoilla, päivittäin käytettynä. Se myös lupaa parantaa ihon kimmoisuutta.

Facial Ice Roller laitetaan jääkaappiin n 15 minuutiksi ennen käyttöönottoa.

Ajatus kuulostaa kivalle, etenkin jos on valvonut tai muuten vain kasvot kaipaavat freshausta. Sitä vain mietin, kuinka muistaisin laittaa tämän etukäteen jääkaappiin jotta saisin sen tehon irti.

Periaatteessa varmasti hyvä tuote, mutta saa nähdä tuleeko kuitenkaan käytettyä. Ehkä, jos säilytän rolleria jääkaapissa;)




FIGS & ROUGE Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream - Blush Pink// Ovh 40€

Mattavoide, joka pienentää huokosia ja hienoja juonteista ja tasoittaa ihoa. Voide toimii myös primerina.

Mä tykkään merkin tuotteista ja jos en väärin muista, olen tätä käyttänyt ennenkin ja tykkäsin juuri tämän mattaisuuden vuoksi. Ehdottomasti tulee käyttöön sillä kesäisin kasvot rasvoittuvat erityisesti T-alueelta johon tämä sopii mainiosti käytettäväksi.





LAVISH CARE
Rescue Me Hair Mask // Ovh 10€

Hoitonaamio hiuksille, joka pehmentää, ravitsee ja kosteuttaa hiuksia. Annetaan vaikuttaa kosteissa pestyissä hiuksissa muutama minuutti ja pestään pois.

Otin tämänkin mökille mukaan, koska kesällä hiukset tarvitsee extrahoitoa kun aurinko kuivattaa niitä. Vaikuttaa mielenkiintosielta tuotteelta, joten testiin pääsee piakkoin.


MIGURA
Boob mask // Ovh 9€

Khyllä- naamio rinnoille tai oikeastaan kaksi - yksi kummallekin :D
Naamioissa seerumia, joka sisältää mm gingeng-uutetta ja hyaluronihappoa.

Hmmm, olen kerran kokeillut dekoltee naamiota ja se oli yhtä turhake kuin tämä mutta tavallaan hauska koska tälläistä en ole aiemmin kokeillutkaan. Tai tälläisiä. Mä luotan siihen että seerumien ja muiden voiteiden käyttäminen dekolteella ja rinnoilla riittää tulevaisuudessakin, joten vakikäyttäjää musta tuskin tulee vaikka olisikin hyvät naamiot.


MCo Beauty
Blush On Stick // Ovh 22€

Voidemainen poskipunapuikko, jota on helppo työstää iholla. Voidemaista poskipunaa voi käyttää myös luomille ja huulille.

Mä tykkään voidemaisista poskipunista ja ajatuksesta että tätä voi todosiaan sipaista myös huulille tai luomille. Sävy on kaunis,  ehkä aavistuksen tummahko omaan makuuni mutta kokeilen tätä joku päivä  niin että voin arvioida tuleeko jäämään käyttöön vai meneekö sävyn takia eteenpäin.




Kokonaisuutena tämä oli mun makuun oikein onnistunut Goodieboxi ja oon erityisen ilahtunut Figs & Rougen voiteesta ja siitä että boxissa oli  moneen eri tarkoitukseen sopivia tuotteita, itselleni ihan uusilta brändeiltäkin.

Boxin arvokin on yli 100€, joten tässä saa reilusti rahoilleen vastinetta. Jos haluat tilata oman Goodieboxisi, saat tämän LINKIN kautta ekan boksisi puoleen hintaan ♥

Mitä sä tykkäsit? Ootko kokeillut dekoltee tai Boob-naamioita? Entä miltä kuulostaa Ice roller?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Nyt kyllä haluan testata tuollaista tissinaamiota :) Tosi kivan oloinen ja monipuolinen boxi, tykkäsin.
    Ihanaa tiistai-iltaa sulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en ole näitä vielä nähnyt kaupoissa mutta varmaan tulossa :D Oli kyllä kiva boksi, tälläisiä saisi tulla useamminkin. Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  2. Mä olisin innostunut eniten tosta Lavishin tuotteesta :) Figs & Rougen primer on joskus tullut ainakin Bette Boxista mutta eri sävyisenä! Voi toki olla, että toi Blush Pink versiokin on tullut jostain boksista aiemminkin, mutta itselle tuli heti mieleen se Bettestä tullut valkoinen Hydra-Pore versio :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥