sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Flow Cosmetics hedelmäentsyymi kuorinta ja kasvovesi

*Tuotteet saatu

FLOW Kosmetiikan tuotteet ovat poikkeuksetta aivan ihania, hoitavia ja luonnollisia. Hedelmäentsyymikuorinta kiinnosti kovasti ja pääsinkin siihen vihdoin tutustumaan ja rinnalla testasin suosittua kukkaisvettä.
Kamomilla on iholle ihastuttavan mieto, rauhoittava ja hellävarainen, lisäksi se sopii todella monipuolisesti muuhunkin ihonhoitoon kuin pelkästään kasvovedeksi.

Mulla on ollut sellaista hieman kutisevaa ihottumaan hiusrajassa ja pyyhkäisy tällä kukkaisvedellä, aamuin illoin, on saanut alueen rauhoittumaan. Kamomilla on antimikrobista ja se rauhoittaa jopa tulehtunutta ihoa ja samalla lievittää punoitusta ja kutinaa. Aivan loistava rauhoittaja iholle.

Kamomillavesi paitsi toimii rauhoittavasti iholla, se auttaa korjaamaan ihon jopa pintaa syvemmältä.
Se sopii niin:

♥ Vauvoille vaippa-alueilla käytettäväksi
♥ Miehellä parranajon jälkeen
♥ Atooppiselle iholle
♥ Aknestä kärsivälle iholle
♥ Silmähauteena virkistävä ja turvotusta lievittävänä
♥ Kasvovetenä rauhoittamassa ja kosteuttamassa ihoa
♥ Kevyen meikit puhdistuksessa
♥Hiussuihkeena, rauhoittamassa ja hoitamassa päänahkaa
♥ Meikin kiinnityksessä
♥ Mietona deodoranttina


Kukkaisvesien parhautta on monikäyttöisyys ja täytyy sanoa että erityisesti näin kesällä tämä toimii erinomaisesti niin käsilaukussa kuin mökkioloissakin.
Tuoksu on ihanan kevyt, raikas, joskin aluksi tuoksussa tuoksahtaa voimakkaasti ilmeisesti juuri probiootit ja kosteuttava tunne säilyy iholla pitkään.Kaikki tuotteet Flow:lta joihin olen koskenut, ovat olleet täyttä kultaa. Hieman mietin kuinka tulee käymään tämän entsyymikuorinnan/kasvonaamiojauheen kanssa sillä sen käyttö vaati hieman vaivaa.

Jauhe sekoitetaan veteen tai siihen voi lisätä kasviöljyä/kosteusvoidetta.

Ennakkoluulon olivat täysin turhia, jauheen sekoitus veteen oli superhelppoa ja koostumus helposti kosteille kasvoille levittyvää.

Kuorinnassa on papaijan ja ananaksen entsyymejä jotka kuorivat ihoa hellästi. Puolukka ja mansikka vaalentavat ihoa, samalla kirkastaen ja hehkeyttäen sitä. Sopii loistavasti juuri kesätuotteeksi, sillä auringossa olon jälkeen iho kaipaa kevyttä kirkastusta ja hoivaa. Samalla ihon sävy tasoittuu ja otat sitten aurinkoa kasvoille tai käytät itseruskettavia, saat kauniimman ja tasaisemman lopputuloksen kun olet kuorinut ihon ensin. Itse kuorin ihon vähintään kerran viikossa, tarvittaessa useammankin.

Vaikutusaika iholla on vain n 15min ja naamio/kuorinta poistetaan kostealla sienellä.Yhtä kaikki, tykkäsin näistä kummastakin vähintään yhtä paljon kuin
sarjan muistakin tuotteista.

Onko tuotteet sulle jo tuttuja?
Käytätkö kesällä ihon sävyä tasoittavia tai vaalentavia tuotteita? Tai probiootteja sisältäviä tuotteita?

Maikku1 kommentti:

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

FIINI:n ihanuuksia talvi-iholle

                                                                                             *Kaupallinen yhteistyö @FIINI Naturally Ihanaa ...