tiistai 8. kesäkuuta 2021

Frudia - herkullista K-kosmetiikkaa

Korealainen kosmetiikka on kiehtovaa, sieltä löytyy eksoottisia, herkullisia tuoksuja, erikoisia koostumuksia ja  leikkisiä tuotteita. Siksi se varmaan houkutteleekin. Mä tutustuin Frudia-sarjaan ihan sattumalta, kokeillessani yhtä sarjan testeriä. Se oli sitten menoa. Googletin mistä sarjaa on saatavilla ja päädyin tilaamaan Bearelista muutamia tuotteita. 

Värimaailma Frudialla on ihanan raikas ja tuoksumaailma aivan mieletön, runsas mutta raikas eikä aiheuta tuoksuärsytystä, ainakaan itselläni.

♥ Vartalovoiteen

♥ Kasvovoiteen 

♥ Huulivoiteen


FRUDIA
Kaktusuutetta sisältävä geeli

Purkki on 500ml, joten tuote ei lopu ihan hetkessä mutta toisaalta tätä tulee käytettyä aika reilusti sillä geeli suorastaa humahtaa ihoon ja sitä tulee laitettua vain lisää ja lisää....
Tuoksu on kiva, raikas ja ilmeisesti se tupksuu myös kaktukselle.

Mä tykkään tosi paljon geelimäisistä vartalotuotteista, eikä tämä ole poikkeus. Todennäköisesti tulen tilaamaan tätä lisää kesäksi.

FRUDIA 
Kasvovoide

Tämä oli se tuote, jonka näytekokoon ihastuin  ja jonka vuoksi alunperin aloin kiinnostumaan koko sarjasta. Koska mulla kuitenkin on ennestään useita päivävoiteita, tilasin vain tämän pienin putelin mutta siitäkin riittää iloa useaan käyttökertaan.

Voidetta on vaikea kuvailla, sillä sen koostumus on erilainen kuin minkään muun. 
Ehkä se on kuitenkin eniten geelimäinen ja tuoksu, voi miten ihana raikas, makea viinirypäle ♥
Jatkuvaan käyttöön tuoksuna liian voimakas mutta satunnaisesti käytettynä ihan ok.

 FRUDIA
Huulivoide

Mustikkaa sisältävä hunajainen huulivoide oli niin syötävän suloinen purkissaan, että täytyihän se saada. Huulivoide itsessään on todella voidemaista, sitä kun ottaa sormella ja levittää huulille, niin sormet pitää vähintään pyyhkiä jonnekin, sillä se tarttuu kiinni.

Ehkä kuitenkin vähän liian paksua mun makuun.
Korealainen kosmetiikka on virkistävää vaihtelua, vaikka nykyään kiinnitänkin huomiota paljon ainesosiin ja ne eivät ole näihin aina helposti saataville.

Mitä sä tykkää K-kosmetiikasta? Ootko kuullut jo Frudiasta tai tutustunut sarjan tuotteisiin?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Tykkään Korealaisesta kosmetiikasta, minusta se on toimivaa ja kohtuuhintaistakin.
    Tuo kaktusgeeli on just sellaista josta tykkään.
    Ihanaa tiistai-iltaa sulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Fruidaa haluaisin ehdottomasti kokeilla! Tuo kaktus-geeli varmasti olisi mun mieleen ja tuotteista se mitä haluaisin varmasti kokeilla :) Koitan saada varastoja käytettyä että voisin joskus tehdä tilausta tuolta!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä by Railin ihanat tuotteet

Sain alkukeväästä testiin By Railin tuotteita ja tiettekö, oon niin tykännyt niistä että oikeastaan olen käyttänyt vain niitä ensi kosketuks...