tiistai 1. kesäkuuta 2021

BalmBalm-sarja testissä

* tuotteet saatu

BalmBalmiin on tutustunut muutama vuosi sitten sarjan öljyn merkeissä ja se oli varsin sykähdyttävä kokemus. Mulla on BalmBalmin öljy ollut käytössä sen jälkeenkin vuosia, kosksa ensinnäkin se on super riittoisaa ja toisekseen tuhtia, joten mä käytän sitä lähinnä syys/talviaikaan.

Nyt olen tutustunut sarjan muihin tuotteisiin ja ihastus on vain syventynyt.

Tällä kertaa testissä on ollut

♥ Deep Cleansing Balm Frankinsensi syväpuhdistava balm

♥ Roseship serum Ruusunmarjaseerumi

♥ Frankinsensi kasvovesi

♥ Frankinsensi kasvoöljy

♥ Kasvojen puhdistusaine kookos

Balm Balm on englantilainen ihonhoitosarja, joka luottaa visusti luomulaatuisiin raaka-aineisiin.

Balm Balm -sarja näki päivänvalon vuonna 2005, jolloin aromaterapeutti Glenda Taylor toteutti unelmansa loihtimalla maailmaan ihonhoitotuotekimaran, joka on laadukas, 100% luomulaatuinen ja hintatasoltaan fiksu.

Balm Balm -sarjan on saanut kiitosta tuotteiden laadun ja simppeleiden ainesosien lisäksi myös ympäristöystävällisyydestään sekä eettisyydestään.

Balm Balmin tuotteissa komeilee niin luomuraaka-aineita korostava Soil Associationin merkki kuin The Leaping Bunny -merkintä, joka taas puolestaan kertoo siitä, ettei ole testattu eläimillä.

Frankinsensi kasvoöljy

Tämä helposti pipetillä annosteleva ohut, aika juokseva kasvoöljy sisältää sellaisia ainesosia kuin
♥ aprikoosinsiemenöljy
♥ iltahelokinöljy
♥ jojobaöljy
♥ ruusunmarjaöljy
♥frankimsensi eteerinen öljy
Öljy saa ihon hehkumaan ja tuoksuu raikkaalle greipille. Tykkään ohuista kasvoöljyistä, sill ne imeytyvät iholleni öljyistä parhaiten.

Frankinsensi kasvovesi


Tämä kasvovesi on herkkä tuote, koska se ssältää luonnollisia ainesosia ja sitä tulisi säilyttää viileässä, pois auringonvalosta. Jos mä säilyttäisin kasvovettä jääkaapissa, en muistaisi koskaan käyttää sitä vaikka silloin siitä saisi ihanan raikkaan, freshin olon samantien.

Kasvovedessä on frankinsensin eteerisestä öljyä laimettuna ja se raikastaa ja kosteuttaa ihoa.
Tässä on kiva, tasainen sumu - jatkoon ♥



 Deep Cleansing Balm Frankinsensi syväpuhdistava balm

Kuten saatatte jo tietää, puhdistusbalmit on olleet mun suuri rakkaus siitä asti kun ensimmäisen kerran balmia olen kokeillut. Tämä ei ollut poikkeus, vaikka onkin vähän erilainen balm kuin vaikkapa Flown tai Fiinin balmi. Tämä on rasvaisempi, mutta iholla se käyttäytyy kuten muutkin balmit ja puhdistaa tehokkaasti hoitaen.

BalmBalmin balmissa on mm sheavoita, mehiläisvahaa, greippiä joka virkistää, auringonkukkaa, kehäkukkaa joka tasoittaa ihoa sekä jojobaa joka nostattaa epäpuhtauksia ihohuokosista sekä frankinsensi joka elvyttää ja nuorentaa ihoa.

Ainoa miinus on pieni purkki, mutta onneksi tätä saa aina lisää.

 


 Roseship serum Ruusunmarjaseerumi

Ruusunmarjaseerumi on mulle entuudestaan tuttu ja ihan superihana tuote. Se sisältää A-vitamiinia joka on retinolin esiaste, sekä hyödyllisiä rasvahappoja jotka kosteuttavat tehokkasti ja ennaltaehkäisevät vanhenemista.

Ruusunmarjaseerumi sopii myös arpien hoitoon, koska se uudistaa ihoa. Tykkään tästä kaikin tavoin, tuoksu on ihana ja yötä vasten kasvoille levitetty öljy, hoitaa hellästi ja aamulla iho kiittää.



Kasvojenpuhdistusaine Coconut Cleanser


Kevyt puhdistusaine, jossa kookosöljyä ja kookosvoiuutetta.

Mun makuun tämä oli ehkä liiankin keveä, vaikkakin tehokas - silmämeikkikin lähti suht kivuttomasti mutta kaipaan sitä paksumman öljyputsarin tuntumaa.

Jos kuitenkin kaipaat kevyttä, luonnollista putsaria jossa ei ole ollenkaan kemikaaleja, niin tää voi olla sun juttu.


Tämä luonnollinen sarja hellii ihoa kyllä kaikin tavoin ihanilla ainesosillaan ja kaikki ovat jääneet enemmän tai vähemmän käyttööni.

Onko BalmBalm sulle tuttu sarja? Käytätkö öljyputsaria tai balmia ihn puhdistukseen?

Maikku

7 kommenttia:

  1. Ihana tuotesarja ja kuullostaa erittäin runsailta putsareilta. Tuota olisi siis kiva päästä joskus kokeilemaan, eritoten tuollainen putsaus balm olisi varmaan hyvä minun kuivalle iholleni ja olisi sopiva 2-puhdistukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja kaksoispuhdistuksessa ihan kymppi!

      Poista
  2. Vaikuttaa hyvältä tuotesarjalta. Hienosti esitelty. Minua kiinnostaa erityisesti tuo ruusunmarjaseerumi. Ei pelkästään siksi, että siinä on ruusunmarjaa, vaan myös arpien hoitoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, mä olen tykännyt siitä kaikintavoin, voin lämpimästi suositella ♥

      Poista
  3. Hyvän kuuloinen tuotesarja ja olen tästä varmaan aiemmin kuullut vain hyvää. Minähän tykkään kaikista putsareista, joten niitä lähtisin tästäkin sarjasta hankkimaan.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Kuullostaapa kivalta sarjalta, pitää ehdottomasti tutustua <3 Iloa kesäkuulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥