torstai 11. helmikuuta 2021

Goodiebox helmikuu 2021

 The "Pop the confetti" Box (Arvo n 76€)

Helmikuun Goodiebox kehottaa heittämään confettia ilmaan ja kaatamaan lasit täyteen kuohuvaa, koska nyt juhlitaan kaikkia inspiroivia naisia, jotka ovat innovatiisten kauneusbrändien takana. Nuo naiset ovat ottaneet asiat omiin käsiinsä ja luoneet jotain ihan uutta, tuotteita joita he haluaisivat itse käyttää ja tuotteita, joista me boxin saaneet pääsemme nyt käyttämään.

Mielenkiintoista ja kiva idea tässä tuotteiden takana.

Lähdetään suoraan tutustumaan, mitä kaikkea nämä naiset ovat meitä muita naisia ilahduttaakseen keksineetkään.

*sisältää mainoslinkin



ECOOKING
Repair Shampoo Ovh 20€


Ecookingin uusi ravitseva shampoo, joka korjaa ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Lupaa myös hiuksille pehmeyttä ja tuoksussa on raikkaita kukkia ja viherkasveja.

Hiustuotteita on kiva saada kauneusboksista ja etenkin täysikokoisia, koska niitä mulla kuluu. Monesti vain boksissa on nimenomaan shampoo, vaikka hoitoaineen kulutus on ainakin mulla kovempaa. Why? Kyllähän minä tämän silti käytän, kunhan murisen.


MODELCO
Instant Radiance Concealer Ovh 22€


Valaiseva peitevoide, joka tuo valoa ja loistetta iholle, auttaen poistamaan väsymyksen merkit.
Tuote on kosteuttava ja koostuus on "erittäin kirkas", se muuttaa silmänalus-ihon ilmettä ja saa ihon näyttämään virkistyneeltä. Myös cruelty free ja vegaani.

Tämä on varmasti ensimmäinen peitevoide, jonka koskaan saan boksista ja aivan super kiinnostava. Ensinnäkin mä todellakin tarvitsen tälläistä, sillä mulla on tosi tummat silmänaluset etenkin talvisin ja tämän otan testiin heti huomenna.

Kokokin on kiva, pieni ja näppärä ja uskon että tuubista tuotetta on helppo annostella.


NIRÈ Beauty
The Multitasker Brush 113 Ovh 20€


Kaksipäinen meikkisivellin, jossa häivytys ja tarkempi sivellin.

Uulalaa, siveltimet ovat aina tervetulleita ja NIRÈ on todella laadukas merkki. Nice.
Tykkään tälläisistä kaksipäisistä siveltimistä ja ilolla otan tämänkin käyttöön.





RESPIRE
Solid Face Ceanser Ovh 8,90€/50g


Kasvojen puhdistussaippua, jossa orgaanista pellava-ja auringonkukkaöljyä, jota yhdessä rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. 95% luonnollisista raaka-aineista tehty, ympäristöystävällinen tuote.

Pieni näppärä putsari on aina paikallaan ja tämä on sopiva koko vaikka matkalle mukaan.
Tuoksu on kylläkin aika voimakas, en tykkää näin voimakkaasti tuoksuvista puhdistustuotteista joten tämä lähtee varmaankin eteenpäin.



MIGURA
Dècolletè Mask Ovh 8€


Dekolteenaamio, joka on voidemainen, kolmikerroksinen naamio jossa mm  kameliaöljyä, sheavoita, hyaluronihappoa ja kasviuutteita. Miguran tuotteet ovat innovatiivisia ja perusteuvat silkiin ja aasialaisen viisauden sekä pohjoismaisen kauneuden harmoniaan.

Ensimmäinen kerta, kun kuulen dekoltee-naamiosta, mutta onhan se selvää, että tämä on ollut vain ajan kysymys sillä tottakai dekoltee tarvitsee omat tuotteensa. Ittseasiassa siihen kiinnitetään aivan liian vähän huomioita ihonhoidossa, vaikka se on erittäin näkyvä alue. Tässä iässä viimeistään kaulaa ja dekolteeta tulee hoitaa siinä missä muutakin ihoa, sillä ikääntyminen alkaa näkyä sielläkin.





Täytyy sanoa, että boxi kyllä yllätti ja oikein ihanalla tavalla sillä tuotteet ovat varsin käytännöllisiä, tarpeellisia ja innovatiivisia kuten alussa luvattiinkin.

Ihan ehdottomasti eniten innostuin  peitevoiteesta ja siveltimesta mutta dekoltenaamionkin aion testata hetimiten. Shampoo oli myös ihan jees, koska tykkään hiustuotteista mutta silti peräänkuulutan hoitoaineita tai naamioita, koska niitä kuluisi suhteessa paljon enempi kuin shampoota.

Puhdistusainekin vaikuttaa varsin hyvältä ainesosien puolesta, mutta miksi sen täytyy tuoksua niin voimakkaalta. 

Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tyytyväinen ja boxin hinta  24,90€ suhteessa tuotteiden arvoon 76€ on todella kohtuullinen.

Jos haluat tilata oman Goodieboxin, saat ensimmäisen boxin (24,95)puoleen hintaan 12,50€ tilaamalla boxin TÄSTÄ linkistä. Tilaus sisältää toimituskulut.Itse en hyödy mainoslinkin klikkauksesta, mutta jos tilaat linkin kautta, saan ns. Goodiepointseja.

Mitä sä tykkäsit tästä helmikuun boxista?Muistetaanko siellä hoitaa kaulan ja dekoltee alueen ihoa?

Maikku


6 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tuotteita! Eniten kiinnostuin ja suorastaan innostuin tuosta kasvojen puhdistussaippuasta. Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, voisit saada sen multa :) Se vaikuttaa kyllä kivalta mutta tosiaan voimakas tuoksu. Iloa viikonloppuun ja Ihanaa ystävänpäivää ♥

      Poista
  2. Mulle taas shampoo on mieluisampi kun sitä kuluu enemmän :D mulla loppuu shampoo aina ennen hoitsikkaa ja sit kun käyttää usein jotain värihoitoainetta niin tavalliset jää vähän sivuun ;) tässä mun postaus boxista:
    https://charmingnails.blogspot.com/2021/02/goodiebox-helmikuu-2021.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jänskä juttu, koska mulla kuluu kaksi, kolme kertaa enempi hoituista kuin shampoota tähän pitkään tukkaan :D

      Poista
  3. Kivan oloinen boxi ja tuotteet kyllä tulisivat käyttöön täälläkin.
    Kasvojen puhdistussaippua kuulostaa mielenkiintoiselta, samoin kuin dekolteenaamio.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan saippua jää mulla käyttämättä mutta dekolteenamion testaan pian ja se tulee tarpeeseenkin :) Ihanaa ystävänpäivää ja viikonloppua ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥