perjantai 16. lokakuuta 2020

Meikki Laveran tuotteilla

*tuotteet saatu

Mä olen tässä kesän ja syksyn aikana saanut tutustua taas toinen toistansa kivoimpiin luonnonkosmetiikan meikkeihin ja tällä kertaa meikkasin Laveran tuotteilla.

Laveran meikit on tosin osittain jo tuttujakin, mutta juuri nämä tässä jutussa käytetyt tuotteet on kaikki mulle uusia tuttavuuksia.

Testissä on luomiväripaletti, mineraaliposkipuna ja huulivärit.

♥ ♥ ♥

Lavera quattro, smokey grey luomiväripaletti


Luomiväri paletissa on 4 eri sävyä, joilla voit luoda joko kevyen päivämeikin tai tumman iltameikin.
Luomiväreissä on mun makuun kivasti pigmenttejä, ei ehkä kaikkein pigmenttisimpiä mutta riittävän.
Vaihtoehtoina on levittää luomiväri siveltimellä, jolloin saat kevyen ja heleämmän meikin tai kostealla siveltimellä, jolloin meikistä tulee voimakkaampi ja katseesta intensiivisempi.

Tämä on vain 4 sävystä huolimatta monipuolinen paletti ja tykkään juuri tälläisistä sävyjen comboista.

 




Lavera Mineraaliposkipuna sävy Columbine Pink


Tästä kerroinkin jo vähän kosmetiikkasuosikeissa KLIK, eli kyseessä on mineraaliposkipuna jossa kahta eri sävyä. Näitä sekoittamalla saa upean sävy sekä kevyen hohteen poskipäille.
Mineraaliposkipunan salaisuus lienee siinä, että se sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja
sokerina pohjalla luomu jojobaöljyä ♥

Olen varsin ihastunut tähän ja huomaan kerta toisensa jälkeen valitsevani meikkipussista juuri tämän punan, vaikka vaihtoehtoja olisi.




Laveran huulikynät 

Matt`n rose 01, Matt´n `red 03, Matt`n plum 04, Matt`n pink 05

Huulikynät ovat nimensä mukaisesti kynänmuotoisia huulivärejä, sanoisin että lähinnä ne muistuttavat huulipunaa. Huulikynän sävyt ovat mattaisia, niillä on helppo myös rajata huulet  ja pysyvyys on hyvä.
Pehmeät huulikynät sisältävät luomu ruusua, malvaa ja lehmusta sekä luonnon mineraalipigmenttejä.

Mun lemppariksi on noussut sävyt rose ja pink, niissä on sellaista suloista 60-luvun värimaailmaa mun mielestä. Juuri sellainen mattapuna joita näkyy sen ajan kuvissa. Siinä on jotakin viehkeää.
Punainen on myös upea punainen huulilla, vaikka todella harvoin punaista käytän.
 







Kuvissa silmämeikki tehty Laveran paletilla ja poskilla hehkuu mineraaliposkipuna. Huulilla tosin kiilto. Nämä tuotteet jäävät kyllä käyttöön!

Käytätkö sä luonnonkosmetiikan meikkejä tai oletko kokeillut? Onko sulle merkitystä onko meikit luonnonkosmetiikkaa vai synteettisia?

Maikku



6 kommenttia:

  1. En ole koskaan ostanut luonnonkosmetiikkaa meikkaamiseen. Varmaan senkin aika vielä tulee!

    VastaaPoista
  2. Mä rakastan tuota poskipunaa!!! Se on ihana ja eikös siinä ole mieto ruusun tuoksukin vai valehteleeko nenäni :D
    Tykkään Laveran meikeistä. Mulla on lähes päivittäin käytössä heidän meikkivoide ja myös nuo huulipunakynät on hyviä ja kestäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, piti kuule ihan nuuhkaista ja kyllä se jollekin tuoksuu...ehkä se tosiaan on ruusu :D Mä oon erityisen ihastunut tuohon poskipunaan ja huuliväreihin.

      Poista
  3. Lavera on tuntematon sarja tai tiedän, mutten ole koskaan kokeillut. Kiva tietää että niillä on myös meikkejä. Huulikiiltokynät on aina olleet suosikkejani, mm Lumenen - ne on helppokäyttöisiä ja useimpien koostumus ihana huulilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kynissä ei ole kiiltoa, ovat mattaisia ja todella pysyviä mutta tykkään niistä(kin) vaikka olen ihan huulikiiltofriikki :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥