perjantai 23. lokakuuta 2020

Lookfantastic joulukalenteri 2020

 *joulukalenteri saatu+sisältää mainoslinkin (josta en hyödy)

Mä pähkäilin koko alkusyksyn joulukalenteri-asian kanssa, sillä tiesin haluavani tilata jonkun mutta ongelmana että minkä niistä kaikista ihanuuksista joita on saatavilla. 

Lookfantasticin joulukalenteri mulla on ollut kahtena vuonna ja se on ollut aivan pettämätön. Voit käydä katsomassa aiempia postauksia. Sillä täältä KLIK löytyy viime vuoden 2019 joulukalenterista yhteenveto ja täältä vähän v 2018 kalenterista, tarkempaa sisältöä voi selata 12/2018 postauksista KLIK,  

Siksipä oli huippua, kun mulle tarjoutui tilaisuus saada joulukalenteri postausta vastaan. 

Nyt vain availlaan kaikki luukut yhdellä kertaa ja te kaikki, jotka mietitte tämän hankkimista, voitte fiilistellä ♥ Luukkuja kalenterissa 25 ja sisältä paljastuu laadukkaita ja tunnettuja merkkejä, meikkejä, mm kosmetiikkaa vartalolle ja kasvoille.





























Meikkejä kalenterissa oli ihan kivasti, etenkin jos primer ja sivellin  lasketaan, ihon-ja/tai vartalonhoitotuotteita taasen ehkä hivenen liikaa. Olis ollut kiva jos olisi ollut useampi hiustenhoitotuote, mutta toisaalta unimaski oli kiva yllätys. Onneksi ei ollut yhtään kynsilakkaa tai useamoia huulituotteita, niiden sävyjen kanssa kun voi mennä hutiin.

Kaikenkaikkiaan mä kyllä pidin tästä ja ihan muutamaa tuotetta lukuunottamatta,
lähes kaikki pääsee omaan käyttöön.

Jos haluat nähdä tuotteet vielä lähemmin, Instagram-tilini kohokohdissa on näillä oma kohokohdat kansio.

Tästä linkistä pääset kalenteriostoksille KLIK.

Mitä sä tykkäsit tämän vuoden Lookfantasticin joulukalenterista?

Maikku

16 kommenttia:

  1. Ihan mahtava joulukalenteri! Minulle on passelijuttu, että on ihon- ja/tai vartalonhoitotuotteita useampia. Unimaskille peukkua! Hiustenhoitotuote olisi tosiaan hyvä juttu. Pitääpä katsoa Instagramista kohokohdat. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä on, monelaista ihanaa tuotetta! Ihanaa sunnuntaita ♥

      Poista
  2. Kalenteri oli tuttuun tapaan aivan huikea, mutta ihonhoitoa oli minunkin mielestä liikaa. Meikkejä, siveltimiä tai jotain muuta olisin tuonne kaivannut. Vaikkakin kaikki tuotteet oli hyviltä kiinnostavilta brändeiltä. Aluksi en tykännyt kalenterin ulkonäöstä, mutta lopulta kyllä lämpenin sen erilaisuudelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on aina ja kun tuotteet kuluu vieläpä hitaasti, huoks...onneksi edes minikokoja:D
      Mä kans hetken hämmästelin ulkonäköä mutta ihan jees.

      Poista
  3. Kalenterissa olikin kivasti kaikkea. Juuri tuollainen kalenteri on paras, jossa on sekä ihonhoitoa ja muitakin tuotteita.
    Kivaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sekä että sais olla ja enempi meikkiä ja muita tarvikkeita. Ihanaa sunnuntaita Outi ♥

      Poista
  4. Oli tämä kalenteri upeassa punaisessa ja tummansinisessä sävyssä. Olen säästänyt molemmat, niin laadukkaita ne on ja kiva laittaa tytöille tänä vuonna luukkuihin ylläreitä. Nyt tänä vuonna tuo musta ilme ei ole ihan mua.

    Kalenterihan on megaupea ja pullollaan kaikkea, omat lempparit Rituals ja Molton Brown, mutta jos tulee boxitkin, niin kalenteri on siinä kohden hieman samaa toistoa. Eli joko vain kalenteri tai vuoden tilaus boxeja olisi oma ajatus. Mutta on todellakin rahanarvoinen kalenteri ja hetihän tämä LF kalenteri onkin loppuunmyyty eli on kyllä supersuosittu ja tykätty.

    Täällä onnessaan The Body Shopin ja Ritualsin kalentereistä tässä kohden, molemmat ihan meikäläistä.

    Kaunista lauantaita Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kummatkin samat tallella ja ajatellut että aikanaan teen niistä Fridalle kalenterin tai eihän tarvitse kuin täyttää :) Se punainen oli kyllä kaunis!
      Tämä uusin vähän erilainen ja minäkin hetken vierastin mutta hyvin se istuu makkarin tummaan sisustukseen.

      Mullehan tulee boxitkin, mutta oon ikionnellinen kun sain tämän silti. Tuotteet ei ole samoja, vaikka merkit pääosin on mutta onneksi on uusiakin brändejä. Enempi sais olla uusiakin.

      The Body Shopin kalenteria mietin itsekin mutta en taida ostaa tänä vuonna ollenkaan kun sain kaksi kalenteria PR:ä. Rituals on varmasti myös ihana ♥

      Suloista sunnuntaita Tiia ♥

      Poista
  5. Yhdyn Tiian kommenttiin eli jos tilaa kuukausi boxeja niin tässä oli suurin osa samoja mitä niistä on tullut. Itse oon tilannut boxia varmaan 3 vuotta. Mutta huikee sisältö siis, jos ei olisi näitä bokseista jo saanut :) Tilasin nyt itse Glossyboxin kalenterin. Olen vielä malttanut olla kurkkimatta :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niissä on nimenomaan samoja brändejä, ei niinkään tuotteita. Onneksi, muutenhan boxin tilaajat ei kalenteria juuri tilaisikaan. Jotain yksittäisiä toki saattaa olla.
      Nyt on niin plajon valinnanvaraa että vaikeaa on löytää se only one :)

      Ihanaa sunnuntaita ♥

      Poista
  6. Minä en ole juurikaan kiinnostunut kosmetiikasta, mutta nyt innoistuin, että voisin koronasyksyn piristykseksi hankkia tuollaisen kalenterin. Pahus vie, nehän oli jo myyty loppuun :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on joo, harmi mutta toivottavasti löydät oman joulukalenterin kosmetiikkakalentereiden viidakosta jos sellaiseen päädyt :)

      Poista
  7. Mua haittaa tässä se, etä vuodesta toiseen aika paljon samoja kamoja pyörii tässä. Nytkin bongasin monta, mitkä ovat olleet myös aiemmin. Mutta nyt näytti olevan kivasti jopa uusia brändejä esim. Natasha Denona, Anastasia ja eCooking, joten vähän edes vaihtelua tänä vuonna. :) Pikkupullo tai kaksi Molton Brownin suihkugeeliä on jo vakiintunut juttu. :D

    Oikein ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas mielestäni oo saanut moniakaan, suurin osa samoja brändejä joo mut onneks eri tuotteita.Täytyy ehkä tehdä inventaario kun kalenterin kokonaan uudestaan joulun jälkeen avannut ja vertailla aiempiin saamiini ja käyttämättömiin.

      Mutta oon myös iloinen kun ihan uusiakin brändejä. Mukavaa päivää Jonna ♥

      Poista
  8. Ihana sisältö periaatteessa edulliseen hintaan, jotenkin kuitenkin kaipaisin enemmän meikkejä joten kaikki jutut ei ehkä olisikaan mieleeni. Ehdottomasti kuitenkin ihan ykköspään kalenteri sisällöltään, ottaisin mieluusti mutten nyt raaski maksaa tuota summaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä saisi minustakin olla enempi, mutta oli tää kiva näinkin!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥