lauantai 19. syyskuuta 2020

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Saimpahan tämän valmiiksi, vaikka tuntui että päivät vain lipuu eikä postaukset valmistu ajoissa.
Eletään vielä sentään syyskuuta, joten hyvin ehtii :) Kurkataan siis elokuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin ja niitäkin nyt riittää.

Osa loppui ihan luonnollisesti, jotkut taas päätyivät käyttämättömyyttään roskakoriin.
Jos tuote on sellainen, jonka kehtaa antaa eteenpäin, sen teen mutta osa tuotteista on sellaisia että mieluummin heitän pois, etenkin näin korona-aikana.



Kasvojen puhdistus


Pulpe De Vie//misellivesi  on super riittoisa 400ml pullo ja tykkäsin tästä kyllä. 
Tuote on lähes tuoksuton ja toimi hyvin puhdistuksen viimeistelyyn sekä kasvojen raikastamiseen 4/5.

Garnier// misellivesi, tämä kaksifaasinen misellevesi oli mulla matkakoossa ja oon käyttänyt tätä aiemminkin. Ihan toimiva tuote 4/5.

Noface// puhdistusliinat on ihan älyttömän hyviä. Koitan välttää yksittäispakattuja tuotteita, 
koska tätä roskaa kertyy muutenkin, mutta nämä ovat mökki viikonloppuina tosi näppäriä ja puhdasta tulee. Toisella puolella on "nyppyjä", minkä vuoksi tuntuu että sillä puolella puhdistaminen 
puhdistaa perusteellisemmin 5/5.



Kasvojen puhdistus


Anumati Naturals//entsyymiputsari oli oikein miellyttävä kokemus ja varsin riittoisa tuote pienestä koosta huolimatta. 4/5.

Whamisa//öljyputsari On yksi parhaista öljyputsareista mitä olen kokeillut 5/5.


Meikit


Mannakadar//Miracle Balm huulivoiteelta oli kovast odotukset ja tykkäsin siitä miltä tää näytti huulilla, kaunis vaalea sävy mutta huulilla tämä oli jotenkin tosi ohutta ja hävisi todella nopeasti 2/5.

Benecos// kulmakarva geeli on tähän astisista kokeilemistani kulmageeleistä heittämällä paras. Ripsiharja oli pieni, mutta sillä sai kivasti hatrjattua geeliä kulmiin ja mikä parasta, tällä kulmat pysyi ojennuksessa. Uusi on ostoslistalla, sillä tämä jää vakkarikäyttöön 5/5.


Kasvojen hoito

Fleurance nature//seerumi oli mulla testissä ja siitä voit lukea täällä KLIK.

Sothys//tehoampulli oli ihan huippu ja voisin näitä käyttää vaikka pidemmänkin kuurin.
Helli ihoa ♥ 5/5

BYBI//mansikkaseerumi on ollut loppuneissa ennenkin ja yksi Bybin suosikeistani 5/5

de CURE Nit3//yövoide Oli yllättävän hyvä, itselleni ihan uudelta brändiltä 4/5.

ACO//päivettävä voide mun luottotuote, jota käytän keväästä myöhään syksyyn. 
Päivettää kauniisti ja luonnollisesti ja on kohtuuhintainen 5/5.

MADARA//silmänympärysvoide oli todella riittoisa ja tuntui ettei se lopu koskaan. 
Voide oli aika ohutta, levittyi hyvin mutta se jokin siitä jäi puuttumaan 3/5.

Nourish//kiinteyttävä kasvoöljy ei iskenyt muhun. Ihmettelen, miten tämä on niinkin suosittu kuin se on, sillä en tykännyt öljyisestä koostumuksesta koska se ei imeytynyt iholle kuten muut vastaavat tuotteet 2/5.

Flash// tummia silmänalusia peittävä voide oli ihan turhake, en huomannut sitä käyttämällä mitään muutoksia silmänalusissa 1/5.


Kasvonaamiot ja kuorinnat


Ziaja// entsyymikuorinta On vähintään hintansa veroinen, puhdistaa ja jotenkin Ziajaan voi aina luottaa, oli tuote mikä hyvänsä 4/5.

Korres// probioottinen kuorinta taisi tulla jostain kauneusboksista ja tykkäsin tästä älyttömästi.  Voisin ostaa uudestaan 5/5,

Fleurance nature//kuorinnasta voi lukea myös täältä KLIK. Tykkäsin kuorinnan koostumuksesta, pienet rakeet kuorivat hellästi mutta tehokkaasti 4/5.

Rosalie//kuorinta on ollut kaapissa jonkin aikaa ja veteli viimeisiä. Ihan peruskuorinta 3/5.

SeeSee//mutanaamio oli ihan tehokasta tavaraa mutta jäi käyttämättä kun sen kanssa ihonhoito oli aina sotkuista. Voit lukea lisää tästä täältä KLIK3/5.




Suihkusaippuat-ja vartalokuorinnat


Barnängen//kookosvettä sisältävä suihkusaippuan alkuperää en edes muista, mutta tämä oli ehkä tylsin suihkusaippua ikinä 1/5. 

Molton Brown//suihkusaippuat ovat mun mieleen, niissä on jänniä tuoksuja ja tämä sypressin tuoksuinen oli aika kiva 3/5.

Oriflame// Love Nature kuorinta sisälsi mansikansiemeniä kuorivina ainesosina ja tämä kesti todella kauan. Ehkä vähän liian iso koko, ehdin jo kyllästyä, vaikkei tuotteessa mitään vikaa ollut 3/5.

Huygens//vartalokuorinta ei iskenyt muhun mitenkään ja oli helpotus, kun tuote oli niin pieni että sain sen loppumaan helposti 1/5.



Vartalovoiteet


Ameliograte//vartalovoide oli ehkä yksi tylsimpiä ikinä ja sisälsi jotain mikä ärsytti ihoa etenkin sheivauksen jälkeen. Jäi siis kerta kokeiluun ja kun korkkikin katosi, tämä jäi käyttämättä 1/5.

The Body Shop// kaktus vartalojugurtti oli ihana, kuten varatlojugut aina. Kaktuksen tuoksu oli jännä, aika mieto ja voisin käyttää tätä useimminkin 4/5.

ESPA// vartalovoide oli minikoko kauneusboksista. En oikein ymmärrä mikä tässä on niin hyvää, kun paljon kehutaan sillä omalle iholleni tämä ei meinannut imeytyä ja tuoksu oli makuuni tunkkainen 1/5.



Hiustenhoito -shampoot ja hoitoaineet


Garnier Fructis// banaani hoitoaine ihan lemppari ja vakkari tuotteita 5/5.

Loreal Elvital//Purple Mask on mulla myös vakkarikäytössä ja juuri hehkutin tätä kosmetiikkasuosikeissa. Tällä saa hyvin keltaisuutta taittumaan ja hintakaan ei päätä huimaa, alle 5€ joten jatkoon 4/5.

Plantur 39// hopea sävyttävä hoitoaine on kyllä hopea sävyttävistä hiustuotteista parasi mutta sen verran arvokkaampi, että ostan harvemmin 5/5.

Bioplex//bonder hoitoaine joka rakennepaikkaa hiuksia on ollut esittelyssä täällä KLIK ja vaikka olen käyttänyt tätä viikottain, se on kestänyt 4/5.



Hiustenhoito - suihkutettavat hoitoaineet


Schwarzkopf // Beaology kosteuttava suihke on parasta aikaakin käytössä, sillä se toimii kuin hoitissuihke 5/5.

Aussie// kiiltoa túova hoitoainesuihke, jota vuorottelen muiden lempparien kanssa.
 Tämä vain tuntui kuluvan nopeammin kuin muut 5/5.


Híusten hoito


Batiste//kuivashampoot on jatkuvassa käytössä ja yhtä toimivia aina 5/5

Schwarzkopf //Got2b hiuskiinne on yksi mun hiuskiinne suosikeista 4/5



Näytteet


Garnier//AmbreSolaire itseruskettava sieni, nojaa...mä vähän pelkään näitä kun en usko että rusketuksesta tulee tasainen ja käytin tän säärille. Ihan ok 3/5.

Lumene//Nordic Clear oil cocktail oli oikein mukava kokemus ja saatan hyvinkin ostaa täysikokoisen tuotteen, tykkäsin 4/5.


Naamiot



Pulpe de Vie//Sex on the peach  aika perus kangasnaamio 3/5

AromaBlend//tästä ei itseasiassa ole mitään mielikuvaa joten jää arvostelematta.

Eyelip//Aloe kangasnaamio
istui hyvin ja juuri riittävän kosteuttava . 
Beautykon kangasnaamioita voin suositella 4/5.

It`s Skin`// Avokado kasngasnaamio joka ihan peruskiva 3/5.

Moodmask//kangasnaamio oli yksi parhaita kangasnaamioita joita testannut ja tämä tuntui todella hoitavalta, myös käytön jälkeen 5/5.

Maybeuaty// syväpuhdistavat kasvonaamiot ovat todella loistavia ja näistä kertonut täällä monestikin 5/5.


Sekalaiset


Pirkka// sheivausvaahto toimii oikein hyvin, tykkään geelimäisistä vaahdoista 4/5.


HaisLust //hiuskarkit oli mulle keväällä käytössä, niistä voit lukea täältä KLIK 5/5.

Palmolive//deo on myös yksin mun vakisuosikeista 5/5.

Polaar//käsirasva oli todella hoitavan tuntuinen ja teki kädet pehmeäksi 4/5




Olihan siinä taas jos jonkinlaista loppunutta, harvoin ihan näin paljon loppuu kuukauden aikana ja nyt näyttää siltä että syyskuun roskis tulee olemaan aika vajaa. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Oli useampi tuttu tuote ja useampi aivan uusi tuttavuus minulle. On hyvä, että kerrot myös tuotteista jotka eivät sopineet sinulle tai joista et vain muusta syystä tykännyt.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin kerron:) Se näissä tuotekokeiluissa onkin, että voi jakaa omaa tietoa ja kokemuksia muille, vaikka tietty kaikki toimii eri ihmisillä erilailla.

      Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  2. Ohhoh mikä määrä loppuneita, vautsi! Muutamia tuttujakin tuotteita siellä näkyi taas joukossa. Bybin tuotteet on kyllä aivan kestosuosikkeja myös täällä <3 Ja muuten pitääpä ostaa tuo Garnierin banaanisarjan shampoo ja hoitoaine myös testiin. Viikko sitten ostin vihdoin sen hiusnaamion mitä kaikki hehkuttanut ja vitsi se on hyvä! Ja se tuoksu. Tekisi mieli syödä koko purkki saman tien :D

    VastaaPoista
  3. TUO TBS:n kaktusjugurtti oli ihana, sopivan kevyttä mutta sai silti kosteutuksen. Monet rasvat on vaan liian paksuja ja epämiellyttäviä käyttää!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥