maanantai 21. syyskuuta 2020

Goodiebox I Syyskuu

*sisältää mainoslinkin

Syksy on virallisesti saapunut, joten aika oli myös avata syyskuun Goodie-box. Teemana Syyskuussa on onnellisuus, saatteessa kehoitetaan: " Anna omien halujesi ohjata sinua, tee mitä haluat, äläkä elä muiden odotusten mukaan". Niin hyvin sanottu,  ja allekirjoitan täysin. Emme ole täällä miellyttääksemme muita, vaan eläääksemme omaa elämää ja jokaisen tehtävä on ensisijaisesti elää niin, että on itse onnellinen,

When in doubt, dance it out!

Kuulema tutkimusten mukaan tanssiminen auttaa vapauttamaan endorfiineja ja hyvä olo tulee siin sivussa, voisiko siis vaikkapa tanssiminen tehdä onnelliseksi? Ainakin siillä hetkellä kun tanssii, sillä tanssi vapauttaa.

Syyskuun Goodiebox vinkkaa, että ole ylpeästi oma itsesi ja anna palaa - vähemmän stressiä, enemmän tanssia. Kuulostaa hyvälle!

Mutta ennenkuin lähdet tanssahtelemaan, kurkataan boxiin...

HAIRLUST
Hair Growth Formula Gummies
Ovh. 32,95 € / 30 päivän kokeilu

Terveellinen hius alkaa sisältäpäin! Nämä Hair Growth Formula Gummies ovat täynnä kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja joita tarvitaan optimaaliseen hiusten kasvuun. Näihin kuuluu esimerkiksi biotiini, foolihappo, C-vitamiini ja sinkki. Kaikki tämä mausta tinkimättä! Nämä pastillit ovat täydellisiä kaikille niille jotka haluavat ravita hiuksiaan sisältä ulospäin. Ota kolme pastillia päivässä yhdistettynä terveellisen ja monipuolisen ruokavalion sekä runsaan veden juonnin kanssa. Kokeile vitamiineja 15 päivän ajan.

Näitä kokeilin keväällä/kesällä 2kk ajan ja hiukset vahvistuivat melkoisesti, joten mitään turhia nämä hiuskarkit eivät ole, vaikka niin voisi luulla. Boxissa oli myös lahjakortti, jolla saa 10€ alennuksen, mikäli tilaa näitä lisää. Täytyykin ihan miettiä, pitäiskö tilata sillä mun hiukset tarvitsisi jatkuvaa vahvistusta.


  
SERAPHINE BOTANICALS
 Sugar + Lemon Moisturizing Lip Buffer
24€

Vaikka huulemme saavat kosteutta juomamme veden mukana, on silti hyvä antaa niille hieman ekstra rakkautta. 
Tee se tällä Seraphine Botanicalsin huulien kuorintavoiteella, joka on sekoitus pehmeitä sokerikiteitä ravitsevassa voiteessa. Se kuorii ja hoitaa huulia hellävaraisesti. Tuote on valmistettu avokado-, aprikoosi- ja Jojobaöljyistä ja sisältää shea- ja kaakovoita. Nämä kaikki yhdessä ravitsevat huuliasi ja tekevät niistä ihanan pehmeät. Hiero tuotetta hellästi huuliisi kunnes sokerikiteet sulavat, huuhtele kylmällä vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä ja tunne kuinka ihanan pehmeät huulesi ovat.

Ihan uusi merkki ja ainakin ulkoisesti kiehtovalta näyttävä tuotekin. Huulia tuleekin kuorittua aivan liian harvoin, joten tämä on ihan kiva tuote. Näitä kaapit eivät notku ennestään.



WE LOVE THE PLANET
Deocreme Sweet & SoftOvh 12,95€
Deodorantti joka on hyvää niin ihollesi, kuin myös luonnolle? Kyllä, kiitos! We Love the Planetin -voidedeodorantti on vegaaninen ja on täynnä ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Se imeytyy helposti tukkimatta ihohuokosia ja auttaa sinua pysymään freesinä luonnollisella tavalla! Lisää pieni määrä puhtaisiin kainaloihin.
Olen näitä nähnyt ja hieman kiinnostellut kokeilla, sillä harva luonnonkosmetiikan dödö on onnistunut pitämään hajut poissa. Siksi mulla ei juurikaan niitä ole täällä näkynyt, koska en ole voinut suositella sellaista tuotetta, joka ei toimi itsellä. Katsotaan kuinka tämän kanssa käy.


FIGS & ROUGE
Ultra Prime Blurring Primer & Finishing Fix
Ovh 43€

Tämä tuote pelastaa rasvoittuvalta iholta! Jihuu! Tässä neljä syytä miksi olemme niin ihastuneita tähän tuotteeseen! 1. Sen Micro-blurring silikoniton koostumus häivyttää ihon pienet virheet, punoituksen ja kiillon. 2. Nestemäinen ""Finishing"" -yhdistelmä imee ylimääräisen öljyn iholta mattaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. 3. Tasoittaa ihoa ja ‘korjaa’ meikkivoiteen, jotta ilme pysyy raikkaan virheettömänä. 4. Päivittäisessä käytössä vähentää ihohuokosten epäpuhtauksia ja finnien muodostumisia.
 Käytä ihon puhdistuksen jälkeen. Taputtele T-alueelle ja anna kuivua ennen meikkivoiteen levittämistä.

Olen yhden merkin primerin käyttänyt ja ihastuin siihen ihan täysillä. Jos tämä on sinne päinkään, tiedän jo että sydän sulaa...kaikki brändin tuotteet on superlaadukkaita. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä.


NOVEXPERT
Booster Serum with Hyaluronic Acid
Ovh. 49,9 € / 30 ml (Boxissa 10ml)

Tämä seerumi on poikkeuksellinen ihon nuoruuden boosteri! Sen sisältämä Hyaluronihappo kiinteyttää ihoa ja antaa sille tasaisen ja nuorekkaan ilmeen. Lisää 2-3 tippa kasvoille ja viimeistele suosikki kasvovoiteellasi.

No nyt, hyalurolihappoa sisältäviä tuotteita ei ole hetkeen ollutkaan joten sitä nuoruuden (tai nuorentavaa) eliksiiä tulee ehdottomasti käytettävän, joten kiitos tästä-testiin. Sarjan muut tuotteet ei ole muhun ihan täysin kolahtaneet, mutta aina välillä voi joku tuote yllättää.



BIORÈ
Deep Cleansing Charcoal Pore Strips
Ovh. 7,5 € / 6 pcs (Boksisa 1kpl)

Nämä ihohuokosia poistavat hiililiuskat voivat poistaa viikkojen (kyllä - viikkojen!) arvoisen huokosten epäpuhtaudet vain yhdellä lapulla. Luonnollisen hiilen avulla liuskat imevät syvälle ihohuokosiin jääneen lian, öljyn ja mustapäät, jonka jälkeen iho tuntuu raikkaalta, puhtaalta ja 3 kertaa vähemmän rasvaiselta. Puhdista ja kostuta nenän iho. Irrota nauha muovista ja levitä hiililiuska sen sileä puoli alaspäin niin, että se on kosketuksessa nenään. Odota 10-15 minuuttia. Irrota liuska hitaasti reunasta alkaen. Ihastele liuskaan jäänyttä saalista..jos se tuo sinulle mielihyvää! ;)

Mä olen sarjan puhdistustuotteita käyttänyt ja ihan hyvin kokemuksin. Ihan kiva päästä kokeilemaan tämäkin.




Mä en ole aikoihin ollut minkään kauneusboksisn sisällöstä näin innoissani kuin tästä nyt!! 
Ihan täykky mulle kaikin puolin. Kaikki HairLustin hiuskarkkeja lukuunottamatta uusia ja se on ihanaa, koska parasta on juuri uusiin tuotteisiin tutustuminen. Tosin HairLustin kohdalla annan sen anteeksi, koska kyseessä on loistotuote jonka vaikutukset itse todennut.

Ihan eniten odotan FIGS & ROUGEN primeria, mutta huulikuorinta, seerumi ja dödö tulee heti perässä. Niin ja hiuskarkkeja alan napsimaan ehti huomisesta :D

Tälläisiä boxeja lisää kiitos, mä oon niin häpi ♥

Jos haluat tilata oman Goodieboxin, saat ekan boxin puoleen hintaan kun tilaat sen tästä linkistä KLIK.

Mitä sä tykkäsit boxista? Oliko sellaisia tuotteita jotka olisit kelpuuttanut?
Ootko kokeillut koskaan huulikuorintaa tai noita mustapäitä poistavia liuskoja?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Samaa juuri mietin kuin sinäkin, että vitsit miten kiva boxi on ollut nyt. Jään mielenkiinnolla odottamaan tuon deodorantin kokeiluja.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Kiva boxi, Novexpertin seerumi on todella huippu! :) Käytän huulikuorintaa toisinaan, sen kanssa kannattaa varoa kyllä liikakäyttöä, tai saa huulet entistä pahempaan kuntoon. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥