lauantai 22. elokuuta 2020

Goodiebox elokuu

Elokuun lähestyessä loppuaan, saapui myös Goodiebox.
Tässä kuussa teemana on  "The I´m Feeling Myself Box" ja pohditaan usein naisten tuntemaa syyllisyyttä. Jäin sitä oikein pohtimaan ja tietkö mitä!

Mä oon tainnut päästä siitä yli, sillä en enää tunne sitä. Kuin ehkä joskus harvoin. Nykyään en soimaa itseäni vaikka pyykkivuori kasvaa tai pölyt on ollut viikon pyyhkimättä. Miksi suotta? Miestä ei tekemättömät kotityöt haittaa eikä hän niistä stressaa, olen koittanut siis ottaa mallia. Otan myös omaa aikaa ja hemmotteluhetkiä juuri silloin, kun tuntuu siltä.
Toki silloin kun lapset oli pienempiä, oli toisin ja varmaan juuri siksi osaan nykyään olla itselleni armollinen ja  huilata just silloin kun tuntuu hyvältä. Silloin se voimauttaa kaikkein parhaiten.
          
          HUOM: 
          Bloggerissa oli jotakin ongelmia tätä postauksta tehdessä ja alimpien tuotteiden tekstit ja                     rivit hyppii kummallisesti vaikka kuinka yritin tasata, keskittää ym. Pahoitteluni tästä.
          Osasta tuotteista puuttuu siksi myös omat ajatukseni, mutta tässä nyt oman boksini sisältö.



MOSHI MOSHI MIND
Hemp Sheet Mask Ovh. 5 €

"Rentouttava orgaaninen ja vegaaninen kangasnaamio, johon on lisätty hampun siemenistä tehtyä seerumia, joka sisältää luonnollisia, ihoa kosteuttavia ja virkistäviä sekä ravitsevia ainesosia.
 Aseta naamio puhdistetuille kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Hiero kevyesti ylijäänyt tuote ihoon, avuksi voisi sopia ehkä Mind Roller?"

 Aseta naamio puhdistetuille kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Hiero kevyesti ylijäänyt tuote ihoon, avuksi voisi sopia ehkä Mind Roller?"
Naamio ovat aina mieluisia ja tämän merkin naamiot ei olekaan ennestään tuttuja, kiva tuote!


MOSHI MOSHI MIND
Mind Roller - Double Sided Jade Roller Ovh. 48 €"

Keep rolling, rolling, rolling. Moshi moshi mindin The Mind Roller on valmistettu aidosta jadekivestä ja auttaa kiinteyttämään kasvojen lihaksia, siloittaa ihon rakennetta ja paljon muuta. Helppo ja rentouttava hoito, josta kasvosi kiittävät! Hiero rullalla 5-10 minuuttia päivittäin. Voit käyttää sitä niin seerumin kuin myös kosteusvoiteen kanssa tai kokonaan ilman, rullaten vastakkaisiin suuntiin: kasvojen keskustasta ylös -ja ulospäin. Pese lämpimällä vedellä ja saippualla ja anna kuivua.
Tämä Jaderolleri on valmistettu luonnonkivestä, jonka takia yksikään kivi ei ole kooltaan tai muodoltaan 100% samanlainen. Aika siistiä, eikö? Tämän ja jade kiven sisältämän öljyn takia täydellistä istuvuutta runkoon on välillä vaikea löytää ja kivi saattaa irrota rungosta. Mikäli kohdallasi jade-rulla on hajonnut, näe se vain pienenä DIY-haasteena."

Ihan mahtavaa oli löytää tämä boksista ja  vieläpä suloisessa pussukassa ♥ Mulla on ennestään guasha mutta tälläisiä jaderollereita olen nähnyt ja miettinyt, olisipa mukava kokeilla ja nyt tuli tilaisuus. Kokeilin tätä tietty heti ja viileä kivi tuntui ihanan freshaavalta kasvoilla. Odotan jo hetkeä, kun pääsen rullailemaan kunnolla.


MANNAKADAR
Sea Minerals Renewing Body Ovh. 22 € / 400 ml

Kosteusvoiteen levittäminen on yksi niistä aamun askareista, jotka teemme autopilotti päällä. Mutta tämän Manna Kadarin Vartalovoiteen kanssa, kannattaa hidastaa tahtia ja luoda pieni aamu spaa tunnelma. Tämä ihoa elävöittävä vartalovoi on valmistettu Kuolleenmeren mineraaleista, jotka auttavat ravitsemaan ja elvyttämään kuivaa ihoa. Lisää iholle suihkun jälkeen tai aina tarvittaessa.

Tämä onkin ennestään tuttu, sillä voide tuli jossakin kauneusboksissa mutta ei hätää sillä tykkäsin tämän kermaisesta koostumuksesta valtavasti ja voide tulee todellakin käyttöön!



EVOLUDERM
Smoothing Foot Scrub Ovh. 7 €
Täysikokoinen

Hanki tyytyväiset jalat tällä Ecoludermin kuorintavoiteella! Se hoitaa kovettumia tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Tulivuoren kallion hiukkaset yhdessä Shea voin kanssa takaavat täydellisen kuorinnan paljastamaan virheettömät jalat ja kantapäät. Käytä kuivalle tai kostealle iholle, keskittyen kovimpiin kohtiin ja huuhtele vedellä. Parhaan tuloksen saat kosteuttamalla jalat hoidon jälkeen.



AETHER
Aetheroxyde Eau de Parfum Ovh. 150 € / 100 ml



 Atherin Ester Eau de Parfum -hajuveden vesimelonin ja kukkasekoituksen vivahteet vievät meidät suoraan lämpimien kesäpäivien tunnelmiin.
 Tiedämme, että kaikki muut tämän boksin tuotteet ovat vain ja ainoastaan sinulle, mutta tämän voit halutessasi myös jakaa, sillä kyseessä on unisex hajuvesi!  


           Mä en innostu tuoksuista bokseissa, sillä ne harvoin onnistuvat tavoittamaan oikean ihmisen.



DERMOSIL
Shower Cream Ovh. 3,2 €
Täysikokoinen


"Paras aamun aloitus on kulhollinen kaurapuuroa! Nyt voimme aloittaa aamumme tupla annostuksella kauraa, kiitos tämän Dermosilin ihoa pehmentävän suihkuvoiteen. Tämä suihkuvoide sisältää kotimaista betaiinia ja hienoksi jauhettua kauraa, jotka yhdessä kosteuttavat ja silottavat ihoa, antaen voiteelle sen pehmeän silkkisen koostumuksen.
Se on tuoksultaan kaurainen ja hedelmäinen. Käytä suihkussa, huuhtele pois ja nauti pehmeän puhtaasta ihostasi." 
  
          Dermosil ei petä koskaan ja tämäkin limited edition tuoksumaailma vaikuttaa kiinnostavalta,              sitäpaitsi suihkusaippua on aina hyödyllinen.



Tykkäsin tästä elokuun boksista valtavasti, ihan vain siksi että siinä oli tuo Jade-rolleri ja Manna Kadarin
voide, johon ihastuin jo aiemmin tänä vuonna. Hajuvesien suhteen olen kyllä sitä mieltä, että ne ei ehkä
kuulu boksiin sillä tuoksut ovat niin henkilökohtaisia. Tämä on ihan kiva tuoksu mutta harvakseltaan ne osuu kohdalleen. 

Dermosilin suihkusaippuakin on kiva, käyttötuote ja samoin naamio. Jalkakuorintakin on sinänsä jees,
mutta tuote joka kuluu todella hitaasti. Täytyy vissiin hoitaa koko perheen jalat kerralla kuntoon, että saa
tuubin tyhjenemään nopeammin ;)
Mitäs sä pidit tästä sisällöstä? Onko jade-roller kellekään tuttu, millaisia kokemuksia teillä on?
          Niin ja onko muut huomanneet bloggerissa ongelmia sen jälkeen kun uusi versio tuli käyttöön?

Maikku


6 kommenttia:

  1. Tää oli kiva boxi. Jaderoller on kiinnostanut pidemmän aikaa. :)

    Mä olen pitäytynyt vielä vanhassa versiossa, vaikka kävin kurkkaan uutta, niin en osaa sanoa ongelmista vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva "työkalu" :) Mä muutin bloggerin kans vanhaan, en edes tajunnut että sen voi vielä palauttaa ennekuin sanoit. Kiitos ♥

      Poista
  2. Olipa tosiaan kivan oloinen boxi. Tuo roller olisi mahtavaa saada itsellekin.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nähnyt rollereita ihan Tigerissakin, missä ne ei montaa euroa edes maksa. Näppärä vehje.
      Ihanaa päivää ♥

      Poista
  3. Harvassa on ne boksist missä kaikki tuotteet tulisi itselle käyttöön ja ihme kyllä tämä oli sellainen boksi, vaikka kaikkiin tuotteisiin en ollutkaan täysin tyytyväinen, että olisin ihan rakastunut :) Lisää mietteitä löytyy blogistani jos kiinnostaa

    http://kohtalonpolulla.blogspot.com/2020/08/the-im-feeling-myself-box-goodiebox.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit ja toki tulen vastavierailulle:) Oot ihan oikeassa, aina jokin tuote lähtee kiertoon...

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥