Itsetehtyyn mysliin ihastuin varsinaisesti keton myötä mutta nyt vähähiilihydraattisella
ruokavaliolla (vaihteeksi) olevana ajattelin tehdä itse pähkinäistä mysliä, lisäämällä makeutukseksi hunajaa ja muiden aineiden lisäksi kaurahiutaleita.
Voi nam, siitä tuli aivan ihanaa ja nyt tekisi mieli lisätä tätä ihan kaikkeen ♥
Maikun mysli
Pähkinöitä oman mauan mukaan
(itse laitoin 200g pussin pekaani, cashew, saksanpähkinää)
Kookoshiutaleita n 1dl
Chiansiemeniä n 0,5 dl
Kaurahiutaleita 1dl
Kookosöljyä n 0,5dl
Hunajaa
Kanelia
Vaniljaa
Kaikki ainekset sekaisin ja levitä tasaisesti uunpellille
leivinperin päälle. Paahda 200 asteessa n 10-15 minuttia välillä
käännellen ja vahdi ettei mysli pala.
Anna jäähtyä ennekuin purkitat.
Mysli ennen paistoa |
Ja parasta on, että tuntuu että tämä vain paranee vanhetessaan ♥
Ootko tehnyt itse mysliä?
Tai tykkäätkö ylipäätään myslistä?
Jos, niin minne kaikkeen sitä lisäät?
Maikku
Nää oma tekemät myslit on parhaita, mä vaan joudun tekee aina sellaisen version mihin ei voi laittaa pähkinää allergiani takia...Kivaa torstaita <3
VastaaPoistaErittäin mielenkiintoinen ohje jälleen, pitää ehdottomasti jossain vaiheessa kokeilla kun nämä puutarhan kiireet helpottaa 🤗
VastaaPoistaItse tehdyt myslit ovat kyllä ehdottomasti parhautta! Itse koetan tyhjentää kaapissa olevia kolmea (!!!) myslipakettia tällä hetkellä niin ei tule tehtyä tise, mutta jahka ne on tyhjennetty on aika tehdä taas sekoitukset itse. Tämä vaikutti oikein hyvältä vaihtoehdolta kyllä.
VastaaPoistaAurinkoista torstaita!
Todellakin tykkään myslistä. Suosikkini on sellainen mysli, jossa on jotain kuivattua marjaa tai hedelmää mukana. Olen itse tehnyt granolaa (eikös se ole kuin mysliä?). Minä tein vain ilman pähkinöitä, koska tytär halusi sitä myös itselleen.
VastaaPoistaIhanaa torstaita sinulle Maikku <3
Ei ole koskaan tullut itse tehtyä mysliä taikka granolaa. Tykkään kyllä niitä syödä ja marjojen ja maustamattoman jugurtin kanssa ne sopii kimppaan tosi hyvin.
VastaaPoistaTuo sinun tekemäsi kuullostaa kyllä tosi hyvälle.Pähkinät sopii hyvin myslin/granolan joukkoon. Kiitos ohjeesta!
Muksaa loppuviikkoa Maikku! <3
Kuulostaa ja näyttää hyvältä:) Myslit on niin herkkua ja niitä tulee paljon syötyä! Leppoisaa viikon jatkoa♥
VastaaPoistaEn oo tehnyt itse, enkä ihan hirveästi välitä, koska niissä on tosi paljon sokeria. Syy miksi olisi tehdä hyvä itse, jos haluaa syödä. :D On mulla pari valmismysliäkin jotka kelpuutan.
VastaaPoistaAurinkoista viikonloppua!