lauantai 2. toukokuuta 2020

4Beauty

*tuote saatu

Sain taannoin houkuttelevan yhteydenoton 4Beauty Finlandista ja minulle tarjottiin testiin jotain aivan uutta - nestemäistä rajauskynää irtoripsien kiinnittämiseen. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, sillä kuten vakkarilukijat tietää, olen testannut monia irtoripsia ja käytänkin niitä silloin tällöin, 
eli uutuustuote kiinnosti kovasti.

Nyt on nämä ripset ja täysin uusi kiinnitystapa testattu.

Monelle tuttu tapa kiinnittää irtoripset on liima, joka sotkee, paakkuuntuu ja sisältää sellaisia ainesosia jotka allergisoivat. Viimeisin markkinoille tullut ripsiuutuus on magneettiripset ja magneettinen eyeliner jollaiseksi tätäkin aluksi luulin, vaan tämä on aivan jotain muuta,

Nestemäinen eyeliner vie ripsien kiinnittäminen ihan uusiin sfääreihin!
Yhdellä ja samalla eyelinerillä voi kiinnittää sekä ripsinauhan (jota testasin) että ripsitupsut, 
sekä magneettiripset. Lähdetäänpä tutustumaan.











Yllä olevista kuvista jo saittekin kuvaa tuotteesta ja yllä olevasta kuvasta näkyy rajausjälki, joka on todella pigmenttinen ja helppo tehdä. Tussimaisella eyelinerilla on ehkä linereista helpoin rajata.

Tätä eyelineria käytetään kuten normaaliakin nestemäistä rajauskynää eli rajaus tehdään puhtaalle yläluomelle. Luomi on hyvä pohjustaa kevyesti, se takaa pysyvyyden.

Lineri ravistetaan hyvin ennen käyttöönottoa ja sitten tehdään rajaus mahdollisimman lähelle ripsiä, ihan luomen rajalle. Itse tein toisen rajauksen päälle jotta rajaus oli riittävän paksu, eli tarpeeksi tarttumapintaa ripsinauhalle. Rajauksen voi tehdä jopa kolmekin kertaa, kunhan se on tasainen ja riittävän paksu.
Rajauksen annetaan kuivahtaa hetki aina kerrosten välissä ja lopulta hetki, ennekuin ripsinauha laitetaan.

Itse käytän pinsettejä aina apuna, eli ripsinauhan sisänurkasta kiinni pinseteillä ja sitten ripsien sisäkulma viedään lähelle omien ripsien sisänurkkaa ja painetaan kevyesti, ripsinauhan tarttuessa kiinni, kiinnitetään ulkonutkka samallallailla ja painellaan koko ripsinauha kevyesti kiinni lineriin.

Siinä se ja valmista tuli!

Te tiedätte, että olen kokeillut monia erilaisia ripsiä ja kiinnitystapoja, mutta tämä oli helppo!
Koin, että magneettilinerilla kiinnityskin oli, mutta tämä oli helpompi kun ei tarvinnut kiinnittää magneetteja vaan painella ripsinauha rajausta vasten. Sanoisin, että jos sulla on ollut aiemmin vaikeuksia kiinnittämisessä, tällä se onnistuu!

Alla olevassa kuvassa vielä muutamia vinkkejä vielä kiinnitykseen ♥

Eyeliner on vedenkestävä, Smudge Proof (ei tahri) ja Cruelty Free







Ripsetkin sattuivat olemaan mieluisat, tuuheat muttei ihan överit ja näitä voisin käyttää ihan arkenakin etenkin kun tuo kiinnitys ei vie aikaa kuin pari minuttia.

Sain teille alennuskoodin MAIKKU20, jolla saatte tuntuvan alennuksen ostaessanne Adhesive Linerin 4BeautyFinlandin verkkokaupasta. Koodi on voimassa 31.5.2020 asti.

Miltä tämä ripset kiinnittävä eyeliner kuulostaa?
Onnistuuko irtoripsien kiinnitys helposti vai onko se haastavaa?

Maikku

12 kommenttia:

  1. Onpa kivan oloinen tuote. Muutenkin tulee aina rajattua silmät niin tämän tuotteen kanssa ei tarvitsisi niitä liimoja tuhertaa.
    Ihanat ripset! Kaunista iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Tähän pitääkin käydä tutustumassa tuolla verkkokaupassa :) magneettiripsiä on pitänyt kokeilla mutta kevään siitepölyjen takia olen vielä odottanut...
    Kaunis olet <3 Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos ♥ :)Tällä eyelinerilla ripsien kiinnitys on kyllä helpompaa kuin magneettiripsien!

      Iloa viikkoon ♥

      Poista
  3. Nämä ripsihommat eivät ole meikäläisen juttuja. Tilasin taannoin antamallasi alekoodilla magneettiripset, joiden kiinnitys oli yhtä tuskaa! Meni hermot totaalisesti ja annoinkin nuo räpsyttimet tyttärelle.
    Kun on tuo ikänäkö ja vaikka oli suurentava peili apuna, niin ei...
    Onneksi on pitkät omat ripset, joihin muutamalla vedolla mascaraa pärjään oikein hyvin. Toisilla nämä jutut toimii ja hyvä niin. Turhamaisuuden puuskassa pitää kuitenkin välillä aina kokeilla...
    Aurinkoista toukokuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( Magneettiripsissä juju on siinä, että saa ne magneetit kohdilleen, tässä ei ole sitä haastetta. Tähän mennessä tämä kiinnitystapa on jo helpoin, mutta ymmärrän ettei kiinnitys välttämättä kaikille helppoa ole.

      Omilla ripsillä pärjää vallan mainiosti ♥
      Ihanaa viikon ja toukokuun alkua ♥

      Poista
  4. No onpas hauskan oloinen tuote. Itse en harrasta irtiripsiä, mutta jos käyttäisin ja silmät kestäisivät niin testiin menisi kyllä.

    Ihanaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  5. EI vitsi, tämähän on taikuutta! Kuulostaa ihan uskomattomalta ja ihanaa että ripsien laittaminen on nykyään niin helppoa. Pakko päästä itsekin näitä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  6. En ole ikinä kokeillut irtoripsiä. Olen ajatellut, että se on liian vaikeaa. Tämä kyllä kuulosti todella helpolta. Ehkä joku päivä kokeilen.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥