lauantai 23. marraskuuta 2019

Naturado en Provence

*tuotteet saatu

Edit: Alennuskoodin suhteen ollut teknisiä ongelmia, mutta se toimii taas.
koodi löytyy tämän postauksen lopusta.

Kerroin jokin aika sitten The Butik:sta joka tuo maahan Ranskalaista luonnonkosmetiikkaa.

Tällä kertaa esittelen teille täysin uuden sarjan, Naturadon josta testasin ruusu-ja misellivettä, avokadoöljyä, sekä karitevoita sisältävää huulirasvaa ja voidetta.

Naturado-sarjasta löytyy luonnollisista tai luonnonmukaisista raaka-aineista tuotettua kosmetiikkaa,
joista suurin osa soveltuu koko perheen käyttöön. Mä tykkään, että kotoa löytyy myös tälläisiä tuotteita. Hyvä juttu on myös se, että tässä sarjassa hinta-laatusuhde on kohdallaan, eikä kosmetiikan hankkiminen ole suuri investointi.

Tuotteet ovat myös riittoisia ja tuoksumaailmaltaan mietoja, joten jälleen kerran mulla on ilo suositella tätä sarjaa myös tuoksuherkille. Mieto tuoksu ei kuitenkaan ole tuoksuton, joten hyvin herkät saattavat reagoida mutta itselleni ei mistään tuotteista tullut mitään oireita, vaikka aika herkästi tunnen jos joku tuoksu ärsyttää.

Mennään tutustumaan tuotteisiin tarkemmin ♥


Ruusuvesi

🌹🌹🌹

Ruusuvesi on jo jo kauan käytetty, tunnettu tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille mutta ihan erityisesti siitä pitää kuiva ja herkkä iho.
Ruusuvesi syntyy ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa ja Naturadon kukkaisvedet syntyvät ensimmäisen tislauskerran tuloksena joten ne sisältävät paljon ravintoaineita.

Kasvovedet raikastavat, rauhoittavat ja kosteuttavat. Ikääntyneempikin iho säilyttää paremmin kimmoisuutensa ja vastaanottaa muut ihonhoitotuotteet kun suihkii ennen seerumia ja voiteita, vähän ruusuvettä kasvoille.

Ruusuvesi on pumppupullossa, josta se sumuttuu tosi tasaisesti. Jos rakastat ruusun tuoksua, tää on ihan sulle tarkoitettu. Ruusun tuoksu jää leijailemaan herkkänä mutta haihtuu pian.

Mä valmistelen ihon aina ennen muita hoitotuotteita suihkutettavalla kasvovedelle ja tämä 200 ml pullo, kestää todella pitkään.


Avokadoöljy

🍀🍀🍀

Avokado on mun suurta herkkua sisäisesti nautittuna ja avokadoöljyäkin käytän säännöllisesti, mutta ihonhoitoon tarkoitettua avokadoöljyä en ole aiemmin kokeillut. Se sisältää paljon tyydyttämättömiä rasvahappoja, lesitiinia ja vitamiineja.
Avokadoöljy pehmittää ja vahvistaa erityisesti kuivaa ihoa, mutta se sopii myös hyvin ikääntyneelle iholle anti age vaikutuksensa ansiosta. Öljyä voi käyttää myös herkälle silmänympärysiholle, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Avokadoöljy lievittää myös juonteita ja vähentää niiden syntymistä

Ja ompa avokadoljyllä muitakin hyviä vaikutuksia, se nimittäin sopii kuivien käsien hoitamiseen loistavasti sillä se estää käsien ihon kuivumista ja halkeamista. Öljystä saa apua myös psoriaksen, couperosan oireisiin, raskausarpien ehkäisyyn ja hiuksillekin voi antaa öljyhoidon avokadoöljyllä ennen shampoopesua.



Misellivesi

 🍃🍃🍃

Misellivesi on loistotuote puhdistukseen tai sen viimeistelyyn. Itse käytän misellivettä aina puhdistuksen viimeisenä vaiheena, jolloin iholle jää ihanan raikas tunne.
Sillä voi voi puhdistaa meikin hellästi, samalla ihoa kosteuttaen.
Misellivesi sisältää misellejä eli pallomaisia "rakeita", jotka vetää puoleensa likaa.
Lisäksi misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa, joka lisää ihon elastisuutta.

Misellivesi ei kuivata ihoa, joten se sopii herkkäihoisellekin ja seka/rasvaiselle iholle sitä voi käyttää kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi jopa korvaamaan päivävoiteen.
Tällöin misellivettä käytetään kasvoveden tyyliin ja annetaan jäädä iholle vaikuttamaan.

Mä tykkäsin tämän neutraaliudesta,  tuote on tuoksuton ja todellakin hyvin kosteuttava.

 

Karitehuulivoide ja karitevoi

🌻🌻🌻

Talvella iho kuivuu huulia myöten ja nekin kaipaavatkin päivittäin lisäkosteutusta.
Tämä huulivoide sisältää karitevoita, jojobaöljyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä ja greipinsiemenöljyä.
Huulivoiteessa on todella mieto tuoksu.

Karitevoi on shea-ja kaakaovoita, mustaherukanuutetta, auringonkukka, risiini ja viinirypälesiemenöljyä sisältävä voide. Se rauhoittaa, uudistaa ja kosteuttaa pitkäaikaisesti kasvoja ja koko vartaloa. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheen ihon hoitoon.

Jos et ole samanlainen kosmetiikan suurkuluttaja kuin minä ja vaalit toimivia simppeleitä perusihonhoitotuotteita, niin tämä karitevoi on juuri sellainen.
Sitä voi käyttää niin kasvo, vartalo kuin käsivoiteenakin ja pienen kokonsa vuoksi on näppärä ottaa vaikka matkalla mukaan ja mahtuu käsimatkatavaroihin.



Aprikoosinsiemenöljy-karitevoide

🍊🍊🍊

Kun mä laitoin tätä ensimmäistä kertaa, meidän nuorempi koira alkoi nuolemaan ihan hulluna kasvoja ja käsiä. Mietin onko ressukalla vitamiininpuutos, sillä voide sisältää runsaasti A, C ja E-vitamiineja. Tai ehkä hän vain hullaantui karite-ja kaakaovoista, buriti-tai aprikoosinsiemenöljyn tuoksusta.

Voide on todella rikastuttava, sillä vitamiinit ravitsevat kasvoja, karitevoi pehmittää ja voide elvyttää kasvojen ihoa ja tuo kaunista hehkua kasvoille. Tätä voi käyttää vaikka ihan päivävoiteena ja uskon että etenkin kuivaihoinen hyötyy voiteen voimaisesta koostumuksesta ja ravitsevuudesta. Tämä on oikeastaan myös monitoimituote, sillä voidetta voi sipaista myös huulille.

Aprikoosi tuoksuu tässä tosiaan huumaavasti, ihanaa aromaterapiaa samalla.





Mun suosikeiksi nousi ehdottomasti ruusu-ja misellivesi sekä  aprikoosinsiemenöljy-karitevoide ♥
Jälkimmäinen kulkee jatkossa myös käsilaukussa mukana, sillä se toimii niin kasvo, käsi kuin huulivoiteenakin.

The Butik-verkkokaupan -15%  alennuskoodi MAIKKU15 on edelleen voimassa koko tuotevalikoimasta.

Lisäksi sulla on mahdollisuus saada nämä kolme suosikkiani omaksesi osallistumalla arvontaan Instagramissa.
Tarkemmat ohjeet löytyvät  sieltä Naturado-postauksen kuvasta.

Mikä on sun lempituoksu kosmetiikassa?

Maikku

6 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita <3

    Avokadoöljy kuulostaakin mielenkiintoiselta. Olen tästä öljystä joskus kuullut, mutta en ole päässyt avokadoöljyä kosmetiikassa koskaan käyttämään. Varmasti ihanaa superfoodia iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, etenkin nyt alkaa iho olemaan sen verran pintakuiva että öljyt ovat säännöllisessä käytössä!

      Poista
  2. Tuo misellivesi on aivan huipputuote❤Itsekin tein pienen yhteistyön. Mukavaa alkavaa viikkoa❤

    VastaaPoista
  3. En saanut alennuskoodia toimimaan: Alennuskoodi on virheellinen, vanhentunut tai se on käytetty loppuun!
    Ostoskori

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, siinä oli ollut jokin tekninen vika mutta korjattu ja nyt pitäisi toimia normaalisti. Kiitos kun ilmoitit ♥ Mukavia ostoksia!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥