maanantai 18. marraskuuta 2019

Marraskuun kosmetiikkasuosikit



Joskus voi oma kosmetiikkajemmakin yllättää ja sieltä saattaa löytyä jokin uusia ihastus, kuten marraskuussa yhden tuotteen osalta kävi. Toisaalta Paeselta löytyi kaksi ihastusta samalle kuulle.
Tässä ne ovat, marraskuun mainioimmat :)



Ihan ekaksi tämä PAESE:n huulikiilto, joka vaan on ihan superihana. Koostumus on kiiltomaista, mutta sellaista liukasta joka ei tahmaa vaan tuntuu hyvin hoitavalta. Sävykin on kiva ♥



Toisena KICKS:n night sleep mask joka on pyörinyt mökkikosmetiikkapussissa kesän ja nousi sieltä ihastuttamaan kotiin saavuttuaan. Tässä on ihana, hivenen sitruunainen tuoksu ja voide on yövoiteeksi hieman naamiomainen. Tykkään tosi paljon, sekä hoitavasta paksusta koostumuksesta, joka silti imeytyy iholle, että raikkaasta tuoksusta.


Thisworksin monitoimituote in transit camera close up on sekä naamio, kasvovoide että pohjustustuote, jota olen tosi käyttänyt vain pohjustajana. Toimii, tekee ihosta tasaisen, peittää hyvin ihohuokoset ja pysyy.



Ja sitten Paese toinen suosikkini, highliter jossa on ihana pronssin sävy!
Tämä antaa upea sävyn poskipäille ♥




Sellaiset suosikit tällä kertaa. Ootko kokeillut mitään näistä?
Mitkä on sun meikkisuosikkeja just nyt?

Maikku

5 kommenttia:

  1. Ihan tuntemattomia itselle kaikki. Omia suosikkeja taitaa olla byRailin meikkivoide ja primer, ihan loistava combo, jos haluaa meikkipohjan nopeasti.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut yhtäkään yllä mainittua tuotetta, mutta kuvailujesi perusteella ovat varmasti kokeilemisen arvoisia. :) Tällä hetkellä suosikkimeikkituote taitaa olla tumma violetti huulipuna joka sopii mielestäni tähän synkkään vuodenaikaan. :)

    VastaaPoista
  3. Uusia tuttavuuksia oli nämä. Oma suosikkini on tällä hetkellä Gosh:n huulikiilto.
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Ihan uusia tuuttavuuksia mulle! Mun löytö oli juurikin MAC :n kajaali, ei ole sen voittanutta....Toppen!

    Iloa Maikku!!

    VastaaPoista
  5. Paesen tuotteet on niin huippuja! <3 Tuo highlighter näyttää niin kauniin sävyiseltä ja varmasti kasvoilla todella nätti

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥