maanantai 11. helmikuuta 2019

Tammikuun roskakori

Jälleen kerran yllätyin itsekin, kuinka paljon olinkaan saanut roskia aikaiseksi.
Siivoilin kylpyhuoneen kaappeja ja otin tavoitteeksi saada muutamia
ikuisuusprojekteja loppumaan.
Katsotaampa kuinka kävi.


KASVOJEN PUHDISTUS


GARNIER-puhdistusliinat, tiedätte varmasti jo kaikki että nämä ovat mun luottotuote kuukaudesta toiseen ja vaikka välillä teen syrjähyppyjä toisiin merkkeihin, palaan AINA näihin.

FREEMAN clay mask oli yksi projekteistani, sillä tämä oli tuote joka ei meinannut loppua ikinä.
Tykkään merkin tuotteista kovasti, mutta tämä oli jokseenkin tylsä alusta loppuun.


KASVOJEN HOITO


ZINZINO:n seerumista kerroinkin omassa postauksessa ja käytin tämän loppuun, sillä jäi aikoinaan muiden  tuotteiden jalkoihin. Aika neutraali tuote kaikinpuolin ja tuoksussa oli jotain samaa kun viereisesssä Dermosilin kasvovoiteessa. Kun käytin pidempään, se alkoi käydä nenään. ¨
Olisi voinut luulla että ovat samaa tuoteperhettä, mutta jotkin ainesosat varmaan täsmäävät koska tuoksussa oli samaa.

DERMOSIL Faces kasvovoidetta en lopulta pystynyt käyttämään kasvoille vaan käytin sitä vartalovoiteena. Tuoksu oli niin väkinäinen etten halunnut sitä lähellekään naamaa mutta tarkkana tyttönä en myöskään halunnut heittää roskiin.

LUMENE:n Bright eyes silmänympärysvoide on niitä harvoja sy-voiteita jotka olen käyttänyt viimeiseen pisaraan. Tämä oli helppo annostella, imeytyi hyvin iholle ja saatan hyvinkin ostaa tuotteen uudestaan mutta välissä on kokeiltava taas jotain uutta.

CATTIER:n pieni karitevoi kesti pari käyttökertaa, mutta on oiva vaikkapa kuiville kantapäille sillä paksu voi oikein sulaa kuiviin kohtiin. Tykkäsin kyllä ja tämäkin tuote olisi hyvä olla aina jemmassa.

VICHY:n päivä ja yövoiteet olivat pienissä purkeissa ja käytin näitä yhtäjaksoisesti parisen viikkoa ja tykkäsin. Päivävoide oli kermaista, hyvin kosteuttavaa ja yövoide paksua geeliä jota ihoni suorastaan rakasti. Aion katsoa seuraavalla apteekkireissulla näiden hintoja, sillä haluaisin kovasti käyttää näitä  tulevaisuudessakin,

ORIFLAME:n royal velvet kapseleita käytin kuurina joulukuussa ja niistä voi lukea täältä.


VARTALONHOITO


ORIFLAME:n Swedish Spa body butterissa on aivan ihana tuoksumaailma ja sain purkin käytettyä loppuun yllättävän nopeasti. Voide oli paksua ja tuntui että talvikuiva ihoni suorastaan vaati sitä lisää, mitä enemmän sillä rasvasin. Tykkäsin ja varmasti tulen käyttämään jatkossakin.

SWEETWINTER body lotion oli pettymys. Voide ei tuoksunut ollenkaan niin piparkakkuiselta kuin olisin toivonut eikä se myöskään meinannut imeytyä iholle, ei sitten millään.

TBH:n peppermint candy cane vartalovoide oli kiva karkkinen kokeiltava, mutta liian piparminttuista jatkuvaan käyttöön. Silti kiva kausituote.

TSH:n hierontaöljy sai myös lähtöpassit, sillä aromit ovat nuupahtaneet jo ajat sitten sillä tuoksu oli niin tunkkainen, ettei sitä tee mieli hierontaan käyttää.

T:I:F oli uusi halpismerkki Prismassa ja otin kokeeksi tämän rasvatuubin. 
Eipä tarvitse toista kertaa ostaa, sillä tämäkin oli huonosti imeytyvää laatua ja tuoksu aika mitäänsanomaton. Ulkonäkö petti tällä kertaa.

NIVEA After sun lotion sai lähtöpassit koska oli enää liru pohjalla, jonka käytin pois ensi kesää odotellessa. Oon sarjan aurinkotuotteita kyllä tykännyt eikä moitetta saa tämäkään.


SWEET WINTER setti oli suloinen, mutta auttamattoman tylsiä käytössä.



HIUSTUOTTEET


ZIAJA cocoa butter shampoo oli riittoisa ja edullinen, kuten Ziaja aina. Tykkäsin ja saatan ostaa uudelleen vaikkakin pullo 400ml ei meinannut loppua millään ja aloin jo kaipaamaan vaihtelua. 

PERCY & REED THE WONDER BALM hiuksiin jätettävä hoitoaine oli LF:n joulukalenterissa  ja pieni 30ml tuubi tuli nopeasti käytettyä. En huomannut mitään ihmeitä tekeviä vaikutuksia, vaikka kovasti odotin.

GARNIER hiusöljyä olen käyttänyt varmaan toista vuotta, eikä öljy meinannut loppua millään.
Hiukseni vaativat etenkin nyt talvella öljyä ja olen käyttänyt tätä pari, kolme kertaa viikossa pestyille hiuksille. Öljy ei jätä hiuksia rasvaisiksi ja tuoksu on mukavan mieto.

INNERSENSE:n tuotteista kerroinkin vasta, niistä voi lukea täältä.

GROW GORGEOUS hius-ja hiuspohjannaamio oli myös LF: joulukalenterissa ja tämä riitti kahteen käyttökertaan. Odotin naamiolta paljon enemmän  (jällleen kerran) kun sain. Vähän pettymys, vaikutti ihan perusnaamiolta.

SCHWARZKOPF:n GLISS sarjasta olen tykännyt poikkeuksetta. Kaikki shampoot ja hoitoaineet ovat sopineet hiukselleni ja tuoksumaailma on ollut miellyttävä. Niin näissäkin.


SUIHKUSAIPPUAT


TREACLEMOON:n ginger morning suihkusaippua on aivan ihana.
Sen tuoksu herättää lempeästi, muttei ole liian raikas illallakaan käytettäväksi.
Tykkään myös saippuan koostumuksesta, se on sopivan paksua ja jättää ihanan tuoksun.

SWEET WINTER:n arvostelinkin jo ylempänä.


HYGIENIA


Miksiköhän mulla on varmaan 5 eri dödöä samaan aikaan käytössä?
Oikeasti olen käyttänyt vain yhtä tiettyä jo pitkään, mutta huomattuani nämä kylppärin peilikaapissa, päätin käyttää ne pois.

REXONA stress cotroll on ihan perushyvä suihkedödö.

REXONAN tropical roll on on jäänyt käyttämättä koska sen tuoksu ällöttää, on liian makea mulle.

CIEN matkakokoinen dödö on kulkenut joskus käsilaukussa mutta en oikein ihastunut tähän kun tuoksu on jotenkin outo.


MEIKIT


ESSENCE:n huulikiillot on mun suosikkeja ja vaikka niitä on kertynyt jo monia, harvoin saan yhtään loppumaan. Tämä hento vaaleanpunainen sävy on yksi mun lemppareista.

ESSENCE:n maximum definition on mun luottoripsari. Se erottelee ja pidentää, kestää hyvin ja lähtee silti pesussa hyvin pois.Ihan must tuote!

ESSENCE:n mosaiikki aurinkopuuteri on ollut ihan kiva, mutta pudottuaan puuteri mureni ja sen lukitus meni rikki ja siksi on aika laittaa se roskakoriin.

LUMENE:n huulikiillossa oli ihana sävy mutta teksti on jo kulunut pois enkä siis tiedä sitä.
Tämä oli jäänyt nurkkiin pyörimään ja  oli niin lopussa että lähti poistoon.



NAAMIOT


YESTo.n mutanaamio oli ihan ok tuote, ei jättänyt mitään fiiliksiä.

KOCOSTAR:n kukkanaamiot oli idealtaan kivoja, kosteuttavia mutta tuoksu oli aika voimakas enkä
innostunut siitä.

MARION:n peel off naamio oli pettymys. Se ei meinannut kuivua millään ja kuivuttuaankin, oli venyvää geeliä eikä tullut sellaista puhdistavaa efektiä, kuten peel-offeista yleensä.

ESSENTIAL:n kultanaamio oli ihan kivaa vaihtelua mutta samat ajatukset kuin edellisesti.

MAYBEAUTY onkin ihan omaa luokkaansa ja siitä olen kertonutkin täällä. Ihan superhyvä naamio!

Pari muutakin näytettä tuli käytettyä, mainittakoon ihana ESSE:n kosteuttava naamio.


Paljon oli taas kaikenlaista, tuliko vastaan tuttuja tuotteita?
Tai tuotteita jotka kiinnostivat?

Maikku

5 kommenttia:

  1. CATTIER:n pieni karitevoi on ollut munkin suosikkeja. Tykkään kovastti, niin kuin Essencen huulikiilloistakin.

    Iloa viikkoon Maikku <3<3

    VastaaPoista
  2. Minä ostin vasta lentokentältä Rituals-sarjaa.Se oli matkapakkaus ja tykästyin esim. Vartalosuihkeeseen,joka oli tyyliin suihkepullossa.Kätevä malliltaan,siis kuin viherkasvien suihkepullo.Kun tyhjenee,niin voin täyttää sen jollain ja ottaa matkalle mukaan.

    VastaaPoista
  3. Essencen tuotteita täälläkin käytössä. Naamioissa oli myös tuttuja tuotteita.
    Aika paljon olet saanut pois kaapeista tavaraa tammikuussa!
    Kivaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään Garnierin puhdistusliinoista matkoilla, mutta niistä pinkeistä, noi on liian öljyisiä mun makuun. Niiden aiheuttaman jätteen vuoksi, puhdistusliinat eivät kuulu jokaiseen päivääni, mut ihan lyömättömät reissussa. <3

    Aurinkoista tiistaita Maikku!

    VastaaPoista
  5. Hyvän kokoelman olet saanut käytettyä😊Paljon oli joukossa tuttuja tuotteita. Mukavaa viikkoa sinulle💕💕

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥