sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Keväisiä kosmetiikka shoppailuja




Essence on ihan koukuttanut mut ja löysin paikalliselta Tokmannilta yllätykseksesi todella siistin ständin jossa oli ihan uutta Essencen kevät mallistoa. Ihania sävyjä mutta koska mulla on nyt niin monta huulikiiltoa ja kynsilakkaa käytössä, koitan olla hamstraamatta niitä enempää ja tyydyin suurimmaksi osaksi vain ihailemaan näitä.

Kuinkas ollakaan, huomasin ensin tän (kuva alla) jännän mallisen meikkisudin (n 4€)joka olikin ihan highligt-sivellin. En tiennyt että tälläisiä edes on olemassa. Vieressä oli herkullisen värinen paletti (n 4€) jotta vaaleat sateenkaaren sävyt  ja niimpä päädyin ostamaan molemmat. Olen vasta lukenut aiheesta ja vain sillä highligh kynällä ja valotipoilla harjoitellut. Katsotaan kuinka opin näitä käyttämään.

Kehuin myyjälle Essencen ihanan täyttä valikoimaa ja hän kertoi että tuotteita ei voi myymälä itse tilata vaan ne tulee kun tulee ja siksi hyllyt välillä ammottaa tyhjyyttä. Kuulema Essencen tuotteet laajenevat jossain vaiheessa Citymarketteihin, kiva!






Poikkesin myös Kicksissä sillä seurauksella että eilen testailin paria eri KICKS:n omaa naamioita.
Molemmat olivat aika ohuita mutta toimivia, eka naamio kihelmöi kivasti ja toinen todella kosteutti. Laitoin yöksi paksun yövoiteen ja tänään nassu ihanan kostea ja pehmoinen.

KICKS:ssä on aina kiva käydä, henkilökunta on mukavaa ja asiantuntevaa.
Sieltä saa hyviä vinkkejä ja monipuolista kosmetiikkaa &meikkejä.
Myyjä kertoi että näitä naamioita suositellaan käytettävän peräkkäin.
Ensin ihoa virkistävä ja rikastava naamio (Glowing beauty) ja sen jälkeen tehokkaasti kosteuttava naamio(Drink up) joka ravitsee ja  virkiistää kuivaa ihoa.
Mulla on tosi kuiva iho nyt talven jäljiltä, joten tämä hoito tekee varmasti hyvää. Käytätkö sä naamioita?

Niin...kynsilakka kiintiönhän piti olla täynnä mutta tämä hohtava pinkki oli Ihanpakkosaada ;)
Onneksi mun löydöt oli nytkin edullisia, naamioista sai 25% jäsenalennuksen ja kynsilakka oli muutaman euron, yhteensä n 11€.

Onks sulla jotain kosmetiikka/meikki tuotteita joita "keräät" tai joita tulee vain aina ostettua vaikka kaapit jo tursuaa entisistä?




Suloista sunnuntaita, muistakaa hemmotella itseänne ♥

Maiccu

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania juttuja ja essence on niin kiva brändi ja lompakkokin sitä rakastaa. Suloista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mä tykkään kyllä kovasti ja kiva kun niille tulee kokoajan kaikkea uutta kivaa :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja ostit! Kyllä kosmetiikkaa tulee ostettua. Itse sorrun helposti rasvoihin, kun on kuiva iho. Siis ihan vartalovoiteisiin ja jalkarasvoihin sekä huulirasvoihin. Niitä kyllä myös kuluu paljon. Mukavaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle myös ♥ Mä rakastan myös rasvoja mutta migreenin takia oon joutunut himmailee niitten kanssa ja kaikki ihanat tuoksuvat jääneet kauppaan.Onneks tuoksuttomiakin on kiitettävästi.Mulla huulirasva kestää tosi pitkään, vaikka kuinka käytän niin tuntuu ettei ne lopu koskaan :D

      Poista
  3. Kiva sarja tuo!
    Ainakin kynsilakkoja löytyy kotoa tuosta sarjasta.
    Kynsilakkoja tulee hamstrattua, vaikka niitä on paljon ennestäänkin.😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!Kynsilakkoja onkin näillä montaa erilaista, sävyistä puhumattakaan.Mä oon kans lakkahamsteri :)

      Poista
  4. Toi Essence on kiva ja edullinen sarja kyllä! Multa löytyy vasta niiden puuteri ja olen tykännyt kyllä, joten luultavasti ostan muitakin sarjan tuotteita jatkossa! :) Mä en oikein osaa käyttää naamioita, mutta olen muutenkin maailman laiskin ihon hoitaja :P Joskus, ehkä kerran pari kuukaudessa muistan kuoria kasvojen ihon ja näppyihin töpötän joko Bepanthenia tai Hydrocortisonia, mutta siinäpä se. Tarttis kyllä ryhdistätytyä!

    Kivaa alkavaa ja kaunista viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin ennen laiska ihonhoitaja mutta nyt kun lapset isompia, jää aikaa erilailla :) Essencen tuotteita raaskii kyllä ostella aika huoletta!

      Poista
  5. Täällä tarttis kanssa lähteä keväisille shoppailuille, myös kosmetiikan suhteen.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Essence ei olekaan minulle tuttu sarja. Tällä hetkellä meikkipussista löytyy kaikki tarpeellinen, mutta täytyy pitää mielessä sit kun tarvetta tulee :)

    VastaaPoista
  7. Ihania keväisiä meikkejä :) Tokmannilla täytyykin tutustua seuraavalla käynnillä vähän paremmin näihin :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥