lauantai 8. huhtikuuta 2017

Faktat tiskiin

Nappasin Terhin blogista tämän "faktat tiskiin" aiheen ja joskus kiva  vähän muutakin jakaa kuin ruokaa, kukkia ja kosmetiikkaa :D

1. Minut yhdistetään jostain syystä usein vaaleanpunaiseen/pinkkiin mikä hassua kun esimerkiksi meillä kotona ei juuri muuta vaaleanpunaista ole kuin kukat ja pari kynttilää. Noh ehkä muutamissa vaatteissa mutta suhteellisen vähän väriä missään käytän.Niin ja tää blogi, haha.

2. Olen sokerihiiri, rakastan irtareita, lakua ja suklaata (kukapa ei).Muistoja tästä on ihan lapsuudesta kun jyrsin salaa makeannälissäni mummon marsipaaniporsaalta ensin hännän, sitten korvat, jalat jne..



3.Opiskelin vasta aikuisena, hoitovapaalla ollessani ensimmäisen tutkintoni (merkonomi) ja nyt menossa jo neljäs.Tykkään opiskelusta tosi paljon ja haaveilen että voisin vielä joskus jatkaa opintoja.

4. Vaikka olen nuorena tyttönä ommellut vauvalle vaatteita ja kutonut villapaitoja, olen nykyään ihan peukalo keskellä kämmentä kutimien kanssa ja ihailen muiden upeita luomuksia mm instassa.

5.Olen eläinrakas, siis todella eläinrakas. Olen jopa hoitanut pesästä pudonnutta oravanpoikasta, se asui meillä pipon sisällä muutaman viikon ja syötin sille pupuille tarkoitettua äidinmaidonkorviketta. Sitten vein sen Hyrylään sellaiselle pariskunnalle jotka olivat kasvattaneet useita oravia ja Osku pääsi sieltä vapauteen♥

6.Aamuni ei ala ilman kahvia. Sitä opin juomaan vasta aikuisena, muistaakseni päälle parikymppisenä. Nykyään juon enää kupin, pari päivässä. Niin ja jos joku ei tiennyt - juon sen mieluiten muumimukista.



7. Muumimukeja myös kerään. Muutamia tosi vanhoja olen onnistunut haalimaan ja sitä mukaan kun uusia ilmestyy, ne kotiutan. Seuraavaksi kyllä suunnitelmissa alkaa keräämään jotakin muuta sarjaa, siinä rinnalla. Jotain yksinkertaisempaa.

8.Oon parin viime vuoden aikana kiinnittänyt erityisesti huomion syömisiini ja vaikka en ole laihtunut, on vatsa voinut paljon paremmin ja tiedän olevani nyt oikealla tiellä. Terveellistä, värikästä puhdasta ruokaa riittävästi ja vatsa voi hyvin!

9. Oon lävistänyt kaikki korvanreiät joita mulla on,  (7kpl) itse, huih! En todellakaan enää uskaltaisi mutta nuorena olin hullunrohkea :D

10.Meillä on kotona (lähes) aina tuoreita kukkia, Kauden mukaan vaihdellen, mutta ne piristävät kivasti ja olen aina kimppua asetellessani sitä mieltä että minussa asuu pikku floristi joka ei vain ole päässyt kunnolla esiin. Olisi ihana olla kukkakauppias.



11. Luen paljon,  naistenlehtiä ja kirjoja. Pääasiassa psykologiaa ja ihmissuhteisiin liittyvää kirjallisuutta, mitään hömppäkirjoja en jaksa lukea vaan sitä katson mieluiten telkasta. Lempilehtiäni on Kauneus ja terveys sekä Hyvä terveys.

12. Pituutta mulla on 158 cm, mutta koska käytän usein korkoja niin mua ei oo pidetty lyhyenä mikä on hassua. Töissäkin oon aina alussa saanut ihmettelyä kun eka kertaa ollut ilman kenkiä kun oonkin ollut hämmästyttävän lyhyt.

13.Oon ihan hulluna kenkiin ja niitä onkin muutamat kertynyt, Mitä kauniimpi ja korkeampi korko, sen parempi. Mut en mä kaikkia ihanuuksia voi enää käyttää, viime talvisin välilevynpullistuman takia yli 10 sentin korot jätän vain juhliin.

14.Vaikkei kutimet mun käsissä pysykään, tykkään silti tehdä käsilläni. Kuten kokkailla, leipoa, askarrella kynsiä, tehdä ripsiä tai vaikka vaan siivota. Oikeastaan kaikki mun intohimot liittyy käsillä tekemiseen.



15. Tarvitsen paljon raitista ilmaa, lenkkeilyä ja yksinoloa tasapuolisesti. Pää tyhjentyy parhaiten lenkillä ja samalla kunto pysyy jonkinlaisena. Huomaan olevani tosi ärtyisä ja levoton jos en ole päässyt liikkumaan.



16. Tykkään matkustella ja meillä onkin lähes aina joku reissu suunnitelmissa, Parhaillaan suunnitellaan kesälomaa ja alkusyksyä.

17. Tykkään ilahduttaa ihmisiä. On se sitten kaunis ele, lause, lahja tai postikortti. Se ei ole tietoista mitä siis erityisesti suunnittelen vaan aika sisäsyntyistä. koen että olen sen tavan omaksunut lapsuudesta koska siskoni on samanlainen.



18. Tarvitsen paljon unta ja oon aika itsekäskin nukkumisen suhteen. Pidän kiinni siitä että nukun arkena vähintään 7h yössä ja viikonloppuna suunnittelen ohjelmani niin ettei tarvitse kellon soittoon herätä.Nukun viikonloppuisin helposti 10h yössä.

19. Mulla on paha tapa hamstrata huulikiiltoja ja kynsilakkoja, Niitä tursuu joka kaapista ja laukusta mutta silti ne on aina hävyksissä. Siis samaan aikaan :) Niin ja tykkään testailla kaikkea uutta, usein kosmetiikkaa.


20.Tykkään kaikesta kauniista ja siitä että asioit/tavarat sointuvat toisiinsa. Mielenrauhakin voi suorastaan järkkyä jos just hankitut sisustusjutskat jotka tarkkaan harkittu, eivät mätsää.

♥   ♥   ♥

Tulipa siinä kaikenlaista, tunnistatko itseäsi? Yllättikö jokin asia?

Muuten, ne pääsiäiskoristeet pysyy piilossa ja sorruin tänään muutamaan pieneen pääsiäissomisteeseen. Jep ja koska ne oli pieniä, ne on somisteita ei koristeita, heh.

Letkeää lauantaita ja muistakaa varautua suklaamunin huomiseen sillä virpojia saattaa olla liikenteessä.

Maiccu



9 kommenttia:

  1. Täällä aamu alkaa myös kahvilla ja huulikiiltoja on kertynyt. 😀 Tykkään myös kaikesta kauniista. Mukavaa lauantai-iltaa! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että muillakin samoja taipumuksia😍Nyt kello on jo niin paljon että toivotan illan sijasta hyvää yötä😴

      Poista
  2. Hui! No en olis uskonut, että olet itse reijittänyt korvasi! Mulla on myös tarve saada olla välillä yksin ja rauhassa. Samaten rakastan nukkumista! Mies pitää mua vähän kahelina, kun sanon että nukkuminen on kivaa, mutta kun musta se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin niiiiiin hurja😁Jääpala vaan taakse ja hakaneulalla läpi, en ikinä enää uskaltaisi!Nukkuminen on kivaa😃Samiksia siis❤

      Poista
  3. Tämä oli kiva lukea, ja paljon samoja asioita, mistä itse myös tykkään. Oletko käynyt osallistumassa jo blogini arvontaan?

    VastaaPoista
  4. Hih,kiva kun teit tän! <3 Kiva oppia sustakin uusija juttuja! :D

    VastaaPoista
  5. Pystyin samaistumaan niin moneen kohtaan. Esimerkiksi kohta 16. Matkustaminen on elämän suola ja mä tulisin hulluksi, jos en pääsisi reissaamaan!!! :)

    VastaaPoista
  6. Hauska postaus, kiva oli oppia sinusta lisää :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥