torstai 5. tammikuuta 2017

Tammikuun Bettebox


Bette box on täällä ! 
Liv box muutti nimensä vuodenvaihteessa ja tämä tammikuun eka Bette box oli täysin uudistunut ihan ulkoasusta lähtien. Vähän uusi ulkoasu hämmensi kun tämän hain, mutta tääkin on ihan kiva, luonnonläheinen.Yhtä tyylikäs kun ennenkin, tykkäsin vaikka sisältöhän se on pääasia!






Tresemme Max The Volume Root Lift&Texture Foam Muotovaahto 
 (ovh 6,90€/150ml)
Formuloitu antamaan hiuksillesi maksimaalista & pitkäkestoista tuuheutta. Kevyt ja ilmava koostumus antaa hiuksillesi extra nostetta. Näyttävämmän tuuheuden saavutat, kun annostelet muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaat hiustenkuivaajan kanssa.
 Käytän muotovaahtoa todella harvoin, joten tämä menee varmaan eteenpäin. TRESemmen tuotteista olen tykännyt kyllä.


EVO Root Canal tyvisuihke (ovh 27€/200ml, boxissa 50ml koko)
"Tuuheuttava tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Parantaa hiusten hallittavuutta. Aerosoliton pakkaus. Sopii kaikille hiuksille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Käyttö: Suihkuta puhtaiden pyyhekuivattujen hiusten tyveen antaaksesi hiuksille nostetta ja tukea. Kampaa läpi latvoihin asti."
Ihan loistavaa, sillä juuri tälläistä tuotetta olen ollut vailla ja ohuet, hennot hiukseni kaipaavat ryhtiä  ja tuuheutta, jes! Ainoa mitä mietin että kun pääasiassa pesen hiukset iltaisin ennen nukkumaanmenoa niin voiko tai kannattaako tätä laittaa yöt vasten, ajaako silloin asiansa? Mut menee jokatapauksessa testiin hetimiten :)

 

Lumenen Lähde tasapainottava 24h kosteusvoide (ovh 19,90€/50ml)
Koe syväkosteutus ihollasi. Ainutlaatuinen lehtiuute antaa ihollesi mattapinnan luonnollisesti ja häivyttää ihohuokosia näkyvistä. Puhdas lähdevesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen 24 tuntia kestävän kosteutuksen tunteen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Voidegeelin innovatiivisessa koostumuksessa yhdistyvät raikas voide ja erittäin kevyt geeli. Kosteuttava voidegeeli imeytyy nopeasti antaen ihollesi kauniin mattapinnan ja raikkaan olon. Anna arktisten eliksiirien tasapainottaa ihoasi hellävaraisesti.
Tätä vähän toivoinkin siläl katselin juuri Lumenen tuotteita kaupassa ja mietin tätä mutta ajattelin olla ostamatta odottaa boxia koska Lumenen tuotetta oli lupailtu. Kannatti odottaa. Mulla vain nyt paksumpi nassurasva käytössä koska talvella iho on tosi kuiva eikä tälläinen ohut voide kyllä mulle riitä mutta kevät on tulossa ja tämähän säilyy.


Manna Kadar Paradise Blush Poskipuna (ovh $19/0,04 o.z. eli n. 18€/1,13g)
Paradise Blush on silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Poskipunassa on erityisen kevyt koostumus, jonka takia se levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun.
Eka ajatus oli että taas, viime boxissa tuli saman merkin tuote josta en innostunut ja tästä vielä vähemmän ainakin ennakkoon sillä vaikka väri onkin kaunis, en usko sen sopivan näin vaalean poskille. Toiseksi poskipunaksi auttamattoman pieni, tää ois kyl ehkä käsilaukkukoko mutta joo - ennakkoasenne vähän plaah.



Maybellinen Falsies push up drama angel mascara (ovh 15,90€/9,5ml)
"Irtoripsimäinen efekti ja dramaattisesti kohotetut ripset – The Falsies Push Up Angel -ripsiväri kohottaa katsetta siipimäisesti ripsien ulkonurkista ja tuo intensiivistä tuuheutta." 
 
Hmmm, tämä ripsiharja näytti aika veikeältä, jopa mielenkiintoiselta. Koska mulla on volyymipidennykset, ripsarin käyttö on vähäsitä. Käytän lähinnä juuri ennen huoltoa peittämään pahimmat kolot mutta toisaalta - juuri silloin ripsarilta vaaditaan paljon jotta omat suhteessa lyhyet ripset saavat pituutta ja tuuheutta. Kokeiluun!


Kaikenkaikkiaan oli kyllä laadukas sisältö ja tämän hinta-laatusuhde oli tosi hyvä. Arvoltaankin tämä oli aika korkea. Lumene jo itsessään oli parinkympin arvoinen.
Tuotteet yhtä lukuunottamatta olivat myös täysikokoisia mikä plussaa.

Mitä sinä tykkäsit?


Maiccu

10 kommenttia:

  1. Kiva paketti. Oon haaveillut joskus tuon paketin tilaamisesta, mutta en oo raskinut. Mukavaa iltaa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä oikein kiva! Loppujen lopuks ei niin kallis kun suhteuttaa boxin sisällön arvon siihen että ostais ne kaupasta mutta onhan se sisältö aina yllätys ja joskus mut osin turha kun nyt poskipunan ja muotovaahdon osalta. Kivaa iltaa myös sinulle ♥

      Poista
  2. Näyttää hyvältä boxilta! Mulle ei tuota tullut, ja nyt pähkäilen, että pitäiskö taas tilata, kun vaikuttaa niin kivalta... :)
    Mukavaa torstai-iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tykännyt. Vain yksi boxi ollut pettymys mutta se olikin silloin Livboxin moka kun päätuote puuttui mutta oon tykännyt näistä. Moni tuote jäänyt käyttöön ja ollut kiva testailla uusia juttuja. Kivaa loppiaista!

      Poista
  3. Onpa paljon kaikkea paketissa.Mitä tuo maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Boxi maksaa 16,90kk jos on jatkuva tilaus mutta saa tilata vaikka vain kuukauden kerrallaan.

      Poista
  4. Kivalta näyttää sisältö. Kirpakkaa loppiaista <3

    VastaaPoista
  5. Tuo tyvisuihke kuulostaisi minunkin hiuksiini sopivalta, mutta käyn kans aina iltasin suihkussa. Jään odottamaan kokemuksiasi tuotteesta! :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥