maanantai 16. tammikuuta 2017

Curry masala


Tämä on helppo maistuva kasvisruoka arkeen tai helposti tuunattava vaikkapa kanalla.



Curry masala

  • Öljyä paistamiseen
  • mausteita: smoked paprikaa, juustokuminaa, chiliä, currya
  • paprikarenkaita
  • suikaloitua punasipulia
  • puolitettuja kirsikkatomaatteja
  • tuoreita pinaatinlehtiä
  • kuutioitua fetaa
  • korianteria
  • pussillinen curry masalaa
  • purkillinen ranskankermaa

Ohje:

*Laita kuumalle pannulle loraus öljyä ja lisää mausteet, sekoita nopsaan ja lisää paprikat ja sipulit.

*Freesaa kevyesti.

*Lisää tomaatit,  curry masala mausteseos sekä 1,5-2 dl vettä.
Anna kiehahtaa.

*Lopuksi lisää pinaatinlehdet, fetat ja juuri ennen tarjoilua ranskankerma. 

Ranskankerma juoksettuu helposti, siksi lisätään vasta ihan lopussa.

*Tarjoile riisin tai nuudelien kanssa.














12 kommenttia:

  1. Oi, ihana herkullinen ohje!
    Tätä täytyykin testata joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä maukasta ja mausteita voi säädellä vähän oman maun mukaan :)

      Poista
  2. Ooh ihan lempiruokaa ja en ole ikinä tehnyt alusta, vaan käyttänyt tahnoja, joten kiitos reseptistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tää on niin helppo tehdä ja hyvää!

      Poista
  3. Ihana saada uusia ohjeita kun tuntuu että samat ohjeet pyörii viikosta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu ihan samalle :D Onneksi täällä blogistaniassa on mistä valita!

      Poista
  4. NAM miten herkullinen resepti, tätä täytyy meidän perheelle testata :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa herkulliselta. Oletko muuten unohtanut lähettää tuon sinun arvontasi, kun minun seinälläni se ei näy, mutta kun tulin blogiisi, niin se oli kuitenkin siinä. Tämä näkyy minun seinälläni. Liisa

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa