keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Blondin hiusjuttuja


En ole tainnut hiuksista kirjoitella vielä kertaakaan. Ne kuitenkin oleellinen osa naisen elämää joten eiköhän ole sen aika 😊 Mulla on hyvin suomalainen hiuslaatu: ohut, hieno, liukas ja suora.
Väri on maantien harmaa tai vähän tummempi, en enää rehellisesti tiedä kun siitä on ikuisuus kun ollut oma väri. 

Oon vaalentanut pääsiassa itse iät ja ajat, pääasiassa Garnierin Nutrissen kirkkaan vaalealla ja joskus kun oikein repäissyt, olen vaihtanut vähän sävyä- palaten aina kirkkaan vaaleaan. Nyt mulla onkin sitten uuden vuoden kunniaksi ihan uusi sävy odottamassa! Kävin vuosi sitten kampaajalla ja silloin värjättiin pastellisävyllä josta tykkäsin kovasti ja nyt tarkoitus kokeilla sitä uudestaan. Silloin pidin sitä yllä suoraväreillä ja niitäkin on tallella jos innostun sävyä ylläpitämään.




Mutta ennen värjäämistä on kosteutettava hiuksia kunnolla, sillä ovat tosi kuivat ja kokeilin nyt Garnierin avokadonaamiota. Näitä oli erilaisia mutta tämä oli erittäin kuiville hiuksille, oletettavasti paras mulle. Hintaakaan ei ollut kuin n.5€ ja purkki on aika riittoisa, riittää moneen kertaan vaikka laittaisi reilusti.

Itse kokeilin eilen saunan yhteydessä, lämpöhän tehostaa vaikutusta ja annoin olla kyllä vähän kauemmin kuin ohjeessa sanotaan ennenkuin huuhtelin pois ja kyllä hiukset tuntuivat paljon pehmeämmillä ja kosteammilta. Ehkä jopa hieman rasvaisilta.

Lisäksi ostin Doven serum in oil:a josko siitä sais apua kuiville latvoille. 
Tällä hintaa oli n 7€.


Miten sä hoidat hiuksia? Käytkö usein kampaajalla?

Normaalisti pesen hiukset päivittäin shampoolla ja käytän hoitoainetta sekä suihkutettavaa hoitoainetta jotta saan hiukset harjattua helposti ja takut selväksi.
Lisäksi käytän erilaisia hoitotuotteita kuten hiusöljyä.


Kampaajalla käyn harvakseltaan, latvat leikkaan itse ja otsiksen myös. Jos olen halunnut enemmän pois pituudesta, silloin on parasta käydä kampaajalla. Useimminkin voisin käydä mutta tähän oon niin tottunut etten osaa oikein mennä.

Oon kyllä ihan jämähtänyt blondiksi monien värjäyskokeilujen jälkeen ja todennut että näin on paras😊👱

Samoin hiustyyli on liiankin tuttu ja turvallinen mutta pitkissä hiuksissa on etunsa. 
Ne saa ponnarille, sivuponnarille, leteille, kiharoille, suoriksi jne eikä se laittaminen ole erityisen työlästä ellei halua jotain kestävää kampausta. Ihastelen kyllä ihania malleja ja niitä rohkenee jotka leikkauttaa ja samoin tykkään tosi tummista sävyistä sekä voimakkaista punaisista kuten mahonki ja pinkki.



Aikajoin kyllä tekisi mieli poikkaista ja leikkauttaa vaikka rohkeasti joku kiva polkka mut sitten ei rohkeus riitä. Tylsä minä. Rohkea minä uskaltautuu kokeilemaan pastellia, noloa. Tää kuva on kyllä osoitus itselleni siitä että pituutta jäisi vaikka lähtisi vielä 10-15 senttiä pois.Vasta leikkasin enkä raaskinut enempää. 

Oon syönyt parisen viikkoa Plantur 39 hiuspohjaa ravitsevia kapseleita joita sain ja tässä odottelen vaikutusta. Toistaiseksi en ole huomannut muuta kuin että sivuilla olevat lyhyet "vauvahiukset" joissa oma väri, on alkaneet kihartumaan? Niin ja ehkei niin kuiva hiuspohja kuin normaalisti eli suomeksi en suuremmin raavi päätä. Heh.  
Ooksä kokeillu koskaan mitään lisäravinteita hiuksille? (Mä sain nämä, en olis itse raaskinut ostaa.)




Nyt testailemaan tuota öljyä ja laitan kuvaa kunhan saan hiukset värjättyä (jos uskallan). Leikkaamista mietin vielä.

Kivaa keskiviikkoa!

💟 Maiccu







10 kommenttia:

  1. No nyt päästiin asiaan. Miksiköhän blogini nimi on Suortuva :)
    Hiukset <3
    En ole vuosiin värjännyt kun halusin päästä värjäyskierteestä eroon. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa ottamassa vaaleita raitoja piristämään ilmettä, tästä tulossa postaus. JOtain siinä nimittäin meni pieleen.
    Mullakin on nyt tuota Doven hiusöljyä, se on ihan ok mutta kokeileppa Morocconoilin tuotteita, kalliita mutta niin IHANIA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta😀Raidat piristää kyllä kivasti ja säästää hiuksia. Mulla on tuota Morocconoilia pikku pullo, käytän säästeliäästi ja se on ihanaa ❣

      Poista
  2. Täällä toinen hentojen hiusten omistaja. Värjäämisen lopetin kuopuksen odotukseen. Käyn harvoin parturissa, kampaajalla sitäkin useammin, nutturan hakemassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mäkin voisin lopettaa värjäämisen, hiukset tykkäis mutta oma väri on niin tylsä.Kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan sitä uutta väriä :D
    Terveisin yks punapää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Nyt mun on pakko se kokeilla kun oon julkisesta luvannut:D Sulla onkin tosi makee punainen väri!

      Poista
  4. Oon kyllä niin hirvee kampaaja-asiakas,että oksat pois! :D Käyn tosi harvoin, leikkaan niiden harvojen kertojen välillä ihan itse latvat( :D ) , lopetin 1,5 vuotta sitte värjäämisen kokonaan eli värikin on mitä on, mutta syön jotain apteekin biotiinipillereitä kuuriluontoisesti.Ajattelin,että jos söisin vielä toisen 3kk biotiinikuurin tähän putkeen, kun se on selvästi toiminut ja kävisin vaikka keväällä ottamassa raitoja ennen siskon ylppäreitä. Oon ollut tosi vapautunut, kun lopetin värjäämisen, mutta tiedän,että vielä joskus värjään enkä oo niin ehdoton sen kanssa. :)

    Ihanaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että on muitakin jotka harvakseltaan käy! Mä söin kans yhden biotiinikuurin mutta en kyllä merkittävää muutosta huomannut, ehkä hiukset vähän vahvistui sen myötä. Täytyykin tuumata jos söisi niitä toisenkin kuurin.Tosi hieoa että oot ollut värjäämättä noi kauan, mutta musta sulla on tosi kauniit hiukset! Mukavaa pitkää viikonloppua!

      Poista
  5. Kampaajien kauhu täällä ilmoittautuu. Se on kuin ripille menisi, kun kampaajan pallille joutuu, kaikki hiussynnit tulee julki ja niitä on paljon. Mullahan vaihdevuosien esioireet tai mitkä lie, ovat tehneet sen, ettei kotikonstein millään enää hiukset vaalennu. Kolme kertaa joudun laittamaan raidat, huhuh ja sitten saa jännätä onko enää hiuksia päässä.

    Ihana postaus <3 Oikein kivaa loppiaisviikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Kiva kuulla ettää oli mieleinen aihe:) Täällä toinen samanlainen, aina mullakin sama tilitys kun kampaajalle menen vaikka ihan vapaaehtoisesti olen myös menemättä, silti se on kuin ois syntiä tehnyt :D Ompa jännä kyllä tuo ettei vaalennu, mutta hyvä että on vaihtoehtoja. Sinulle myös ihanaa pitkää viikonloppua!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥