keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Leipomista ja luonnon ihmeitä

Meidän kodin vieressä oleva rakennustyömaa pitää huolen siitä että aamulla herätään aikaisin. 
Koska oikea jalka on kipeän selän takia sekä kipeä että kankea aamuisin, koiranulkoilutus lenkki tekee tekee hyvää. Vähän vetreyttää.

Jottei aika käy pitkäksi, leivoin jälleen kerran ja tällä kertaa suklaamuffinsseja ja lasten toiveesta kuorrutettiinkin ne suklaalla, nam.Olin ajatellut mennä kuntosalin virtuaali venytystunnille, koska venyttely on ainoa "jumppa" jota nyt voin jäsenyydessä hyödyntää mutta aikani siellä yksin seisoskeluani totesin etten se screeni laskeudu vaikka kuinka odotin ja pettyneenä lähdin kotia.

Ei muuta kuin tennarit jalkaan ja koiran kanssa kävelylle. Se tekee hyvää. Vauhti ei päätä huimaa mutta eteenpäin mennään ja se on pääasia.Ehtii nauttia näkemästään, kuten villivadelmista joista puskat notkuu, maasta pilkistävistä kanttarelleista ja metsän tuoksusta. Siitä ei saa tarpeekseen.
Vaikka kuinka olisi mieli matala tai tatti otsassa, siellä mieli rauhoittuu aina. Rakastan metsässä kulkemista. Oikein odotan syksyä ja sieniretkiä ja todella toivon että selkä siinä kunnossa että sinne pääsen. Marjastamisen voin vielä väliin jättää mutta sienestämistä en.
Ootko sä käynyt poimimassa marjoja? Tunnustatko sienestämisriippuvuuden :)?
Mä voisin syksyisin olla sienessä kaiken vapaa-ajan, ainoa ällötys on hirvikärpäset mutta nekin kestää kun kori täyttyy aarteista ♥
Tein muuten eka kertaa smoothiekulhon ja hups, unohdin ottaa kuvan koska ekan lusikallisen jälkeen en pystynyt lopettamaan syömistä ennenkuin kulho oli tyhjä, niin oli hyvää:) Blenderiin laitoin vesimelonia, muutaman mansikan, kohmeisen banaanin ja jäisiä mustikoita. Oisin vain toivonut sen olevan hieman paksumpaa mutta oli sellaista paksua pirtelöä.Tästä tuli kyllä uusi suosikki.Ootko maistanut?

Mukavaa illanjatkoa,

Maiccu

4 kommenttia:

 1. Mustikoita olen kerännyt jonkun verran.
  Hyvältä kuulostaa tuo raikas smoothie! Voiskin joskus kokeilla!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mukavaa vaihtelua! Aurinkoista viikkoa Sari :)

   Poista
 2. Olen sienestysaddikti ja oikeastaan myös marjastuskin ;) Koirien kanssa metsään ja murheet unohtuu, ämpärit ja korit täyttyy silläkin uhalla, että koirat pitkästyy, kun liikun niin hitaasti :) Ja seuraavan päivä sitten liikunkin hitaasti, kun selkä kertoo mielipiteensä marjastus/sienestyskeikasta :/
  Vesimelooni on niin nestepitoinen, että 'vesittää' helposti smoothiet, mutta silti se on ihan parasta!

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan totta ja pitääkin muokata tekstiä ettei kukaan erehdy laittamaan sitä "liikaa":) Mä viettäisin syksyisin kaiken vapaa-ajan sienessä, mutta tällä etelässä maastot on sellaisia että joutuu lähtemään aina vartavasten kauemmas tai mökille.Koiran olen itsekin ottanut mukaan, tosin se innostuu myös mun löydyistä ja sitten saa hätyytellä kaemmas ettei polje mun löytämiä sienimättäitä :) Mä oon myös selkävaivainen ja tänä vuonna otettava sienestyksen kanssa erityisen rauhallisesti.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa