tiistai 15. lokakuuta 2024

Syksyn kosmetiikkasuosikit

Olen viimeksi postaillut kosmetiikkasuosikeista helmikuussa, siis ihan totta - helmikuussa! Tunnen syyllisyyttä siitä että olen laiminlyönyt tätä niin rakasta blogia ja samalla teitä vakilukijoita, jotka ehkä toivoisitte säännöllisiä julkaisuja totutuista aiheista, mutta yksinkertaisesti en vain enää pysty tuottamaan sisältöä samaan tahtiin kuin aiemmin. 

Olen kertonutkin syyt siihen, mutta mainittakoot ne vielä eli kosmetiikan käyttöni on vähentynyt luontevasti, enkä halua kuluttaa vain kuluttamisen vuoksi ja siksi käytän tuotteita pidempään ja avaan harvemmin uusia. Näin ollen uutuuksia ei tule enää kuukausittain suosikeiksi. Toinen syy on se, että ihoni alkoi viime keväänä reagoimaan uusille ainesosille ja koska en ole ikinä ennen kärsinyt iho-ongelmista, totesin että nyt on annettava iholle rauhaa ja käytettävä uusia tuotteita varovaisesti. Se auttoi ja iho-oireet helpottivat. Kolmas syy on aika, jota ei vain ole entiseen tapaan tai sitten priorisoin sitä eritavalla ja koska haluan kaiken sisällön olevan aitoa sekä luontevaa, kirjoittelen tätä juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu ja tämä tahti tuntuu juuri nyt hyvältä.

Siksi kuukauden kosmetiikkasuosikit jäävät toistaiseksi unholaan, mutta jaan teille sen sijaan syksyn kosmetiikkasuosikit. Ehkäpä tästä tulee jatkossa vuodenaika-aihe.

Mutta nyt itse asiaan, eli niihin suosikkeihin. Aloitetaan kepeästä arkituoksusta eli CLEAN Apple Blossomista, jonka pikku pullon olen ottanut kesällä käyttöön. Tässä on ihastuttava kevyt raikas hedelmäisen kukkainen tuoksu joka sopii tuoksuherkällekin. Tuoksusta tulee aina mielen kesä ja siksi tästä on tullut mulle onnellisuus-tuoksu. Tykkään CLEAN:n tuoksuista muutoinkin ja tämän tuoksun voisin hyvin ostaa isompana.

Tuoksuvivahteet:

  • Ensituoksu: Omena, päärynä, greippi.
  • Sydäntuoksu: Pioni, freesia, vesimäinen jasmiini.
  • Pohjatuoksu: Orcanox (luonnollinen myski), puu, vesimäinen myski.



JORGOBÈ:n Niacinamide seerumi on ollut todella hyvä. Mulla on suurentuneita ihohuokosia ja tästä on selvästi apua niihin. Samoin kärsin ihon pintakuivuudesta, minkä takia mulle tulee helposti miliumeja, tästä on apua niidenkin kanssa.
Seerumi sisältää 5% niasiiniamidia joka hillitsee talintuotantoa, häivyttää ihohuokosia sekä hyaluroniahappoa ja betaiinia sekä agarikonsientä. 
Laitan seerumia iltaisin kasvoille, aamuisin iho tuntuu kosteutetulta ja huokoset näyttää pienemmiltä.


Jos ihonpuhdistus voi olla nautinto, tämän USVA Cosmeticsin puhdistusbalmin kanssa se on sitä. Tästä olen kirjoittanut ihan omankin postauksen ja tämä todella ansaitseekin sen. Balm on kuin paksua hunajaa, meikki ja muut epäpuhtaudet lähtevät hyvin ja tämä emulgoituu veden kanssa, joten se on helppo poistaa lämpimällä vedelle. Iho jää puhtaaksi, kirkkaaksi ja täytyy sanoa, että tämä on kotimainen vastus Evolven vastaavalle balmille, joka on toinen lempiputsarini.


Meikkejä en ole juurikaan ostellut tai vain harvakseltaan, mutta tarvitsin uuden viimeistelysuihkeen ja kun tätä oli kovasti suositeltu somessa niin päätin kokeilla. NYX:llä on hyviä tuotteita, mutta mulla oli aiempaa kokemusta pääasiassa vain huulituotteista. Tässä NYX The Marshmellow settings spray:ssa on hyvä tasainen sumu, jolla saa mattaisen sekä kestävän lopputuloksen jolla meikki pysyy jopa 16h.
Tuoksu on vähän karkkimainen, mutta aika hentoinen. Tähän astisista settings spraysta, joita olen käyttänyt- tämä on parhain.


Vielä yksi tuote joka on siis aivan älyttömän hyvä, sillä ostin tämän vähän extempore-ostoksena ilman odotuksia mutta tämä osottautui aivan huipputuotteeksi. Kyseessä on Essencen Magic Filter Glow Booster, joka on siis kevyt meikkivoide. Tämä on täydellinen antamaan kevyen peittävyyden ja samalla upean hehkun, joita kumpaakin siis rakastan. Tätä voi käyttää myös meikkivoiteen alla, mutta mä tykkään tästä tälläisenään. Ihan supertuote, etenkin kun ottaa huomioon että tällä hintaa alle 5€.



Syksyn suosikit oli siinä, jokainen näistä jokapäiväisessä käytössä ja tässä tulikin mieleen että taidan hakea Essencen Magic Filteriä lisää koska pullokoko on aika pieni ja tätä tulen varmaan kaipaamaan tämän pullon jälkeenkin.

Oliko näissä sulle tuttuja tuotteita? Entä mikä/mitkä tuotteet on sun syksyn suosikkeja?

Raikkaita syyspäiviä,
Maikku🍂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥