tiistai 13. elokuuta 2024

USVA Cosmeticsin uudistuneet ulkoasut - puhdistusbalm ja kasvoöljy

USVA Cosmeticsin tuotteisiin olen tutustunut muutama vuosi sitten ja tykännyt aivan kaikista brändin tuotteista, joita olen käyttänyt. Nyt brändin ulkoasu on saanut uuden raikkaan, juicyn ilmeen ja olen tässä viime aikoina fiilistellyt tuotteita iltaisin kun olen puhdistanut kasvot puhdistusbalmilla ja laittanut kosteutuksen jälkeen kasvoöljyä.

Uudistuksen ovat siis kokeneet vain tuotepakkausten ulkoasu, eli samat laadukkaat ja luonnolliset tuotteet & raaka-aineet edelleen pakkauksissa sisällä.

Mulla on ollut iloa päästä tekemään brändin kanssa yhteistyötä useampaan otteeseen ja olenkin Usvan tuotteista kertonut teille useaan otteeseen ja linkeistä pääsette postauksiin.

Voitte lukea linkkien takaa huulivoiteista, Rainforest -sarjasta, Wild Fruit Beauty monitoimibalmista ja tässäkin postauksessa mukana olevasta puhdistusbalmista, sekä scrubista.

Kertauksen vuoksi kaikki Usvan luonnolliset tuotteet valmistetaan pienessä pajassa Lohjalla käsityönä.

💚Kaikki tuotteet sisältävät 100% luonnollisia raaka-aineita

💚Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia

💚Säilöntäaineettomia

💚Eivät sisällä synteettisiä hajusteita












Meadow Flower Balm to milk-puhdistusvoide puhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sen koostumus on ihanan hunajainen ja putsari emulgoituu veden kanssa ja se on helppo huuhdella pois. Kasvot jäävät puhtaiksi ja pehmeiksi. Tämä on  yksi parhaista balmeista mitä olen koskaan käyttänyt.

Kosteuttajana toimii valkohilpan siemenöljy, millä on ainutlaatuinen rasvahappokoostumus. Lisäksi puhdistusvoiteesta löytyy jojobaöljyä ja buritiöljyä. I love it!

Wild Fruit antioksidanttinen kasvoöljyllä iho saa huikean vitamiinicocktailin & antioksidantteja. Passionöljy imeytyy iholle hyvin ja  antaa kimmoisuutta, lisäksi kasvoöljyssä on tasapainottavaa jojobaöljyä sekä ihoa kirkastavaa ja uudistavaa buritiöljyä.

Öljy on silkkimäistä ja kevyttä, se imeytyy iholle hyvin eikä lainkaan tahmaa tai jää öljyisen tuntuiseksi iholle.

Usvan ihonhoitotuotteet ovat kyllä osoittautuneet aivan timanttisiksi, ne ovat riittoisia ja rakastan myös tätä uudistunutta herkullista ulkoasua.

Mitä sä tykkäät Usvan tuotteiden uudesta ulkoasusta?

-Maikku



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥