tiistai 8. lokakuuta 2024

Wet`n Wildin uutuuksia huulille

Sain jo keväällä Wet`n Wildin uutuuksia testii, mutta kesän tuoksinassa ihan unohtanut kertoa näistä teille vaikka olen näistä kovasti tykännyt ja kumpaakin käyttänyt. Itseasiassa Wet`n Wildin Mega Slicks huulikiillot ovat jo pitkään olleet yksi lemppareistani, sillä heillä on huulituotteissa ihanat kevyet sävyt ja tuotteiden huulituntuma on todella miellyttävä.

Kuvissa Wet`n Wildin Mega Slicks sävyssä Snuggle Sesh, joka on huulilla aika hentoinen sävy mutta arjessa tykkään tälläisistä aika neutraaleista sävyistä. Myös se, että huulikiilto antaa huulille kosteutusta, on mukava lisä.
Huulikiillot tuovat huulille täyteläisyyttä, pehmeyttä ja näillä pehmeillä applikaattoreilla huulikiilto on helppo levittää.

Koostumus on hoitava, sillä siinä on hyaluronihappoa, peptidejä, kollageeniä, auringonkukkaöljyä ja E-vitamiinia.

Tämä toinen kuvissa esiintyvä tuote on Cloud Pout Marshmallow Lip Mousse, jonka koostumus on pehmeä ja enemmänkin mattapintainen kuin kiilto. Mutta aivan ihanan tuntuinen huulilla ja sen selittääkin argan- ja avocadoöljy sekä E-vitamiini, jotka yhdessä hoitavat huulia sekä kosteuttava hyaluronihappo, joka tasoittaa huulten pieniä juonteita.
Lisäksi tämä tuoksuu aivan vaahtokarkilta, kertakaikkisen ihastuttava karkkihuulimousse.

Sain tästä sävyn: Marsmallow Madness






Kuvat:Notino


Muita mulla olevia superihania sävyjä ovat ylläolevat:

Sinless, Pink Sparling Wine Please ja Cherish

Onko siellä muita Wet`n Wildin tuotteista tykkääviä?

-Maikku


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥