tiistai 22. lokakuuta 2024

Dermalogican LuminFusion-kasvohoito

Kuten ainakin blogini vakilukijat tietävät, mä rakastan hehkuvaa ihoa ja se on mun meikittömässäkin lookissa se mun juttu. Voitte siis kuvitella, että olin todella innokas, kun sain mahdollisuuden käydä Dermalogican LuminFusion -hoidossa Katin Kauneuskulmassa Vantaan Korsossa.

LuminFusion hoito on 60 min mittainen kasvohoito ja se antaa iholle välitöntä hehkua ja se tuo iholle glass skin-lopputuloksen. Hoito sisältää kuorintoja, tehoaineiden imeytystä nanoneulauksella ja lopuksi LED-valohoitoa punaisella valolla.

Minulle kasvohoidon teki Katin Kauneuskulmassa Dermalogican ihoterapeutti Merja, jonka ammattitaitoisissa käsissä on lempeää ja rentouttavaa olla. Alkuun Merja kyseli omista ihonhoitorutiineistani ja kartoitti ihoni kuntoa ja mahdollisia ongelmakohtia.

Mullehan tuli viime keväänä yllättäen jotakin epäpuhtautta (epäilin POD:a tai ruusufinniä) pariinkin kohtaan kasvoissa ja nyt rauhallisen kesän ja syksyn jälkeen huomasin pari päivää ennen hoitoa, että sitä samaa on taas ilmestynyt nenänpieleen. Merjakin huomasi tämän heti ja aluetta hoidettiin hieman hellemmin, eikä kaikkia kuorintoja/nanoneulausta tehty sille alueelle.

Muuten ihoni on hyväkuntoinen ja napakka, joskin silmän ympärysiholla on jo ikääntymisen merkkejä ja samoin huulien yläpuolella. Otsassa oli myös pientä epäpuhtautta ja kaulalla kesältä kertynyttä pigmenttiä, näihin kiinnitettiin hoidossa erityistä huomioita.

Hoito Saatu*


Iho LuminFusion hoidon jälkeen


Vasemmalla kuva ennen hoitoa ja oikealla puolella heti hoidon jälkeen. Melkoinen ero.

Katin Kauneushuoneen Spa-osasto

LuminFusion hoidossa käytetään kuorinnan kerrostamista eli kasvoille tehdään useampi kuorinta:

retinoli-ja hydroksihapposekoitekuorinta, silmänympäryskuorinta ja Daily Microfoliant-kuorinta.

Kuorintojen jälkeen oli vuorossa aktiivisten ainesosien imeytys syvälle ihoon, mikä ei ole mahdollista kotihoidossa.

Nanoneulaus oli miellyttävä ja tehokas hoito eikä se sattunut lainkaan. Nanoinfuusioteknologia imeyttää aktiiviaineet syvälle ihoon, Dermalogican Pro Pen nanoinfuusiolaitteella.

LED-valon alla maatessani Merja teki lisäksi rentouttavan päänahan hieronnan. Juurikin tämä punainen LED-valo rauhoittaa ihoa, palauttaa ihon kirkkauden, tukee ihon korjausprosessia, tasoittaa ihon rakennetta ja vähentää juonteita. 

Oloni oli hoidon jälkeen lähes euforinen.

Hoito kirkastaa ihoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta hehkuvan, tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, kuten näistä kuvistakin voit nähdä ja säilyvät iholla usean päivän. Iho jää "lasimaisen" näköiseksi

Mun iho ei ole koskaan tuntunut näin pehmeältä ja hoidetulta, iho suorastaan säteilee ja haluaisin tämän hehkun kestävän ikuisesti. Olen käyttänyt hoitolasta saamiani Dermalogican tuotenäytteitä ja näinkin lyhyellä tutustumisella, voin sanoa niiden vaikuttavan todella laadukkailta ja iholleni soveltuvilta.

Nyt neljäntenä päivänäkin iho hehkuu edelleen ja nenänpielessä olevat epäpuhtaudet ovat lähes poissa. LED-valo rauhoitti aluetta selvästi.

Katin Kauneuskulma tarjoaa sulle alennuskoodin:

MAIKKU15, jolla saat-15% LuminFusion-hoidosta marraskuun 2024 loppuun asti.

LuminFusion hoito on muuten ihana vaikka juuri ennen tärkeää tilaisuutta, häitä tai tähän vuodenaikaan ennen pikkujouluja. 

Täytyy muuten mainita, että Katin Kauneushuoneella tehdään paljon muutakin kuin kasvohoitoja, alakerrasta löytyy Spa-osasto jonne voi saapua vaikka ystävien kanssa juhlimaan baby showereita, viettää pikkujouluja, polttarihemmottelua tai voi vaikka varata saunatilat.

Koska sä oot viimeksi käynyt kasvoihodossa, entä kiinnostaako tämä nimenomainen hoito?

-Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥