tiistai 19. maaliskuuta 2024

UUTTA - Ziaja C.B3 vitamiini-linja

*Tuotteet saatu blogiin

Pääsin tutustumaan yhden suosikkisarjani, eli Ziajan raikkaaseen uutuuslinjaan:
 C.B3 vitamiini

Olen käyttänyt Ziajan tuotteita epäsäännöllisesti vuosia ja tykännyt sekä tuotteista että hyvästä hinta-laatusuhteesta, ja on kiva, kun tuotteet löytyvät hyvin isommista marketeista ja tavarataloista.
Hinta tuotteilla on alle 15€/kpl.

Ziajan tuotteet pohjautuvat luonnosta löytyvien raaka-aineiden ainesosiin ja sisältävät vain vähän säilöntäaineita. Sarjaa suositellaan erityisesti jos kärsit ihon kuivuudesta, sinulla on ikääntymisen merkkejä, aknea, ruusufinniä, rasvainen iho, kuukautiskierron aikana oireileva iho tai eloton, samean oloinen iho.

Tässä uudessa hieman sitruksisessa linjassa on useita tuotteita,  joista itse olen tutustunut vasta osaan näistä mutta kerron nyt niistä joita olen enemmän käyttänyt. Tuotteet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa, 
ne ovat mielestäni aika kevyitä.

Taikoja tuotteissa tekee C-vitamiini joka on antioksidanttinen ja heleyttää ihoa sekä niasiiniamidi 
(B3-vitamiini) joka kosteuttaa.

Sarjaan kuuluu:
💛💛💛💛💛

Puhdistusvoide
Kasvosuihke
Kasvovesi
Päivävoide
Yövoide/naamio
Seerumi
Rakeeton kuorinta
Vartalovoide


Aloitetaan tästä Ziajan C.BB vitamiini vartalovoiteesta, sillä tämä on näistä tuotteista eka joka jo loppui. Mä ihastuin tässä sekä kevyeen raikkaaseen tuoksuun, että koostumukseen sillä tämä on riittävä kosteuttaja pintakuivalle talvi-iholle, imeytyi nopeasti ja jätti mukavan tunteen, eikä ollut lainkaan tahmainen.


Ziaja C.B3 vitamiini rakeeton kasvokuorinta on iholle hellävarainen, koostumukselta geelimäinen ja se on helppo levittää puhdistetulle iholle. Annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhdellaan pois.
Helppo käyttää ja iho on taas kirkas & heleä.

Juuri tälläisestä kuorinnasta tykkään!


Ziaja C.B3 vitamiini seerumi on ihoa siloittava ja heleyttävä tehotiiviste. Seerumi on kevyesti voidemainen koostumukseltaan, hyvin imeytyvä ja ihoa uudistava.

Tämä on ihana tuote aamulla, sillä samalla se energisoi ja virkistää, koska tuoksu on niin raikas.Ziaja C.B3 vitamiini Wake Up-päivävoide on välittömästi ihoa heleyttävä voide, sopii hyvin meikin alle ja olenkin tätä ahkerasti käyttänyt.


Ziaja C.B3 vitamiini yövoide-naamio on ihoa siloittava ja uudistava, hieman päivävoidetta paksumpi mutta kuitenkin aika kevyt yövoide. Olen laittanut tätä sellaisenaan tai tehostanut parilla öljytipalla, jotta kosteus on varmasti lukittu ihoon yön ajaksi.


Ziaja C.B3 vitamiini kasvosuihkeessa on reilu tasainen sumu, jollaisesta tykkään ja tämäkin lupailee parantaa ihon sävyä ja virkistää. Suihketta voi käyttää meikin alla tai suihkutella päivän mittaa tuomaan iholle hehkua.


Ziaja C.B3 vitamiini puhdistusgeeli, jolla saa hyvin poistettua meikin ja epäpuhtaudet, avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja samalla kosteuttaa ihoa. 
Koostumus on saippuaton ja muutaman käyttökerran jälkeen olen kokenut tämän oikein oivalliseksi putsariksi, olen sitten käyttänyt sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksessa.

 Silmämeikkiä en ole koittanut puhdistaa.


Viimeisenä Ziaja C.B3 vitamiini, kuoriva 1% AHA+PHA kasvovesi on tehokas hedelmähappoja sisältävä hoitovesi, se heleyttää ja siloittaa ihoa.
Kasvovesi vaikuttaa lupaavalta ja tykkään käyttää kasvovesiä. Tämä lupaa kuoria ihoa ilman, että se ärsyyntyy.


  

Oli mukava saada tutustua kokonaiseen linjaan tuotteita, sillä usein käytän yhden sieltä sarjasta ja toisen täältä. Etenkin kun viime vuonna kärsin POD:sta ja olen ollut varovainen uusien tuotteiden kanssa. Oli kiva huomata että ainesosat olivat monissa tuotteissa aika samoja ja uskallan nyt turvallisin mielen tutustua noihinkin jotka vielä avaamatta.

Ootko sä jo ennättänyt tutustua näihin tai onko sulla joku Ziajan lempituote, jota kannattaisi kokeilla?

-Maikku

3 kommenttia:

  1. Viestisi on mestariteos – loistava, oivaltava ja perusteellisesti mukaansatempaava. Kiitos, että jaoit arvokkaan näkökulmasi kanssamme! Vieraile sivustollamme ja lue, miksi Aviator-peli on puhuttanut.

    VastaaPoista
  2. Ziajat on kyllä aina kivoja, pitäisi ostaa näitä peruskosmetiikan tuotteita vaan useammin sekä rohkeammin käyttöön. Olisipa enemmän a-vitamiinituotteita markkinoilla, c-tuotteita kyllä riittää :)

    VastaaPoista
  3. Sain ystävältä vinkin kyseisestä tuotesarjasta jota olen nyt jokusen viikon käyttänyt. Olen käyttänyt Ziajalta aiemmin muuta tuoteperhettä. Olen tykännyt tästä CB3 linjasta . Hinta-laatusuhde loistava ja saa marketeista.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥