tiistai 12. maaliskuuta 2024

Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Hei Ihanat 💚 Valon määrä on lisääntynyt hurjasti ja ollaan menossa kovaa vauhtia kevättä kohti, aivan mahtavaa. Kuvaaminenkin on helpompaa, kun on luonnonvaloa ja mua ilahduttaa suuresti että valoisaa on vielä työpäivän jälkeenkin. Ajatelkaa, ensi kuun jälkeen on jo toukokuu.

Mutta vilkaistaampa nyt helmikuun loppuneita tuotteita, niitä on selvästi vähemmän kun aiemmin ja se selittyy muutamalla seikalla joihin palaan lopussa.


Kasvot // Puhdistus


Kajo puhdistusgeeli on aika täydellinen puhdistaja, tätä käytin puhdistuksen toisessa vaiheessa ja tykkäsin tästä kaikin puolin ja voisin ostaa uudelleen. Ihana koostumus, teho ja lempeä tuoksu.

Lavera silmämeikinpuhdistusaine on pyörinyt pitkään peilikaapissa koska olen kai odottanut ihmettä sen kanssa. Nimittäin tämä ei jaksa poistaa mun silmämeikkiä vaikka sitä olisi todella vähän. Epäilen jopa että tämä on jotenkin vikaantunut koska meikki vain leviää muttei lähde. Harmi.

Garnierin silmämeikinpuhdistusaineet taas toimivat kuten asiaan kuuluu ja niitä kuluu tasaisesti.



Kasvot// Ihonhoito


Aco Glow Booster oli juuri niin ihana, kuin arvelinkin ja tulen ostamaan tämän uudestaan. Seerumi imeytyi iholle hyvin ja jätti kauniin glown.

Phytomer kasvovesi oli riittoisaa ja jätti neutraalin fiiliksen, vähän hajuton ja mauton mutta ajoi asiansa mikä tärkeintä.

Filorgan Oxygen Peel kuoriva kasvovesi oli minikoko, enkä osaa oikein sanoa tästä mitään kun en havainnut eroa tavalliseen kasvoveteen.

Fiini Naturally kaura & tyrni öljyseerumista tykkäsin, tämä pieni pullo vain kesti ikuisuuden ja säilyvyyden vuoksi tästä oli luovuttava vaikka tuotetta vielä olikin.

Ziaja Fit kasvovoide oli mulla viime kesänä käytössä mökillä ja kun toi sen syksyllä kotia, käyttö on ollut vähäistä.. En oikein tiedä miksi, kasvovoiteen kuluvat hitaasti ja liian monta samanaikaisesti käytössä kai. Ei tässä mitään vikaa ollut.

Ziaja Vitality kasvo ja kaulaseerumi tuoksui aika voimakkaasti ja tuoksu ei ollut mun makuun joten tämä lähti hieman vajaana poistoon. Korkkasin tuotteen samaan aikaan kasvovoiteen kanssa viime kesänä mökillä ja näitä kumpaakin on tullut käytettyä aika vähän.

Kajo probiootteja sisältävä kasvomist oli sellainen jota voisin käyttää aina. Tasainen sumu, miellyttävä tuoksu ja ihana kosteuttaja.

Clarins Total Eye Hydrate silmänympärysvoide näyte oli niin hyvä, että voisin ostaa täysikokoisena. Tämä vähän geelimäinen voide imeytyi nopeaan ja tuntuma oli miellyttävä.


Meikit// Ihonhoito


Catricen primer ei ollut lainkaan mun juttu. En tykkää tuntumasta jonka tämä iholle jättää, harmi. Olen antanut tuotteelle monta mahdollisuutta, mutta se ei vain innosta.

Membrasin kasvoöljy atooppiselle iholle on ollut tänä talvena mun ihon pelastus sillä ensimmäisten kovien pakkasten aikaan kasvvoile ja ylävartalolle tuli kummallisia atopialäiskiä mutta tämän sarjan tuotteita mm tätä öljyä käyttämällä läiskät ovat kadonneet ja pysyneet poissa.


Vartalo



URTEKRAM vartalosaippua tuoksussa Rose, tuotteena oikein hyvä mutta usein ruusun tuoksu yksistään tuotteessa ei ole mun lemppari.



Hiukset


Garnierin banana hair drink on aivan loistava kiiltoa tuova tuote. En tiedä ostanko uudestaan, mutta jos hiukset tarvitsevat kosteutta ja kiiltoa, ehkä.


Naamiot // Näytteet


7th heaven kangasnaamio Panda oli söpö ja kosteuttava.

Thaimaan tuliainen, appelsiiniseerumi oli tosi ihana, raikas ja jätti ihon pitkään kosteutetuksi mutta ilo oli lyhytaikainen kun täältä näitä ei saa.

Garnier hyauronic Cryo Jelly naamio yksi parhaista naamioista, joita koskaan kokeillut. Se viilentää kivasti kasvoja ja sopii hyvin vaikka valvomista seuraavaan aamuun. Ehdottomasti jatkoon!

Dermosil Night Cream Retinol näyte oli kiva kokeilla mutta retinolia sisältävää tuotetta pitää kyllä käyttää pidempään jotta siitä saa kaikki tehot irti. Mutta voisin ostaa kokeilun perusteella jos tarvitsisin tämän tyyppistä tuotetta.



Tammikuussa kului todellakin varsin maltillisesti kosmetiikkaa, vain 13 täysikokoista, 3 minikokoa sekä naamiot. Tämä määrä on ehkä sellainen johon toivoisin pitkässä juoksussa pääseväni.

Tähän määrään vaikutti se että olen käyttänyt hiuksiin sekä palatuotteita että ihan uutta tuotesarjaa, samoin ihonhoidossa ollut nyt uusi sarja, tosin samalla koitan saada jo avattuja purkkeja tyhjennettyä mutta osa ihonhoidosta, kuten vaikka kasvoöljyt, eivät vain tunnu loppuvat millään.

Onko sulla tuotteita joita olet mielestäsi käyttänyt jo ikuisuuden eikä se silti ole edes puolillaan?

-Maikku


4 kommenttia:

  1. Kiva kun esittelit loppuneita :) Urtekramin tuotteet on tosi hyviä! Pidin siitä sitruunanruohon tuoksuisesta käsivoiteesta kovasti. Ihanan fresh!

    VastaaPoista
  2. Garnierin cryo jelly naamio oli hauska, mutta jos ei tykkää viilentävästä tunnusta niin kannattaa skipata :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥