perjantai 26. toukokuuta 2023

Toukokuun kosmetiikkasuosikit

Toukokuun kosmetiikkasuosikit ehtivät tänne nipinnapin ja itseasiassa tällä kertaa jotain muutakin, kuin ihan puhdasta kosmetiikkaa. Juuri kun sanoin, että blogi päivittyy vain kerran viikossa, näyttääkin siltä että saatatte saada jopa kaksi postausta per viikko.  


Ihan ekana estradille pääsee Real Technicin siveltimet jotka ostin Emotionista -20% alesta asiakasomistajapäivillä. Mulla on ollut brändin yksittäisiä siveltimiä, mutta olen himoinnut kokonaista settiä ja nyt sen sain. Aivan ihania siveltimiä ja nyt ymmärrän, miksi näitä niin hehkutetaan. Meikkikin onnistuu paremmin, kun on käyttänyt apuna laadukkaita siveltimiä.


Lorealin Brilliant Signature plumping huulikiilto oli extempore ostos, koska sävy oli vain niin kaunis. Huulilla hyvin hillitty mutta siinä on hauska pieni metallinhohto viba ja huulilla tämä tuntuu. tosi kosteutetulle, ilmeisesti hyaluronihappo ja kollageeni tekevät taikojaan.  Lisäksi tässä on kiva applikaattori jolla saa kiillon hyvin levitettyä.


Jaderulla, tällä saa nesteet liikkeelle ja vähän liftausta kasvoille. Erityisen ihana jaderulla on jos säilyttää sitä jääkaapissa ja aamulla rullailee viileällä rullalla turvotuksia pois. Ihan hitti. Ei mikään uusi juttu, mutta nostin tämän tänne koska olen taas innostunut rullailemaan.


Kynsinauhaöljy, oikeastaan merkillä ei ole väliä -tämä on loistava mutta kynsinauhoille kelpaa muuutkin öljyt ja tärkeintä että muistaisi hoitaa niitä sillä mulla on keväisin kynsinauhat jostain syystä todella kuivat.


Itseasiassa tämäkään ei ole ensi kertaa täällä, mutta koska avasin juuri uuden purkin Flow Cosmeticsin puhdistusbalmia, niin täytyihän se tänne nostaa. Yksi ihanimmista balmeista ikinä. Kasvot puhdistuvat ja iho rakastaa öljymäistä putsaria. Tämä on tuote, jota suosittelen kaikille kokeilemaan ainakin kerran elämässään


Viimeisenä Novexpertin C-vitamiiniseerumi jolla oon hellinyt kasvoja toukokuussa. Tämä imeytyy hyvin ja on nimenomaan ikääntyneen ihon pelastaja, saa ihon hehkumaan, uudistaa sitä ja freshaa väsynyttä ilmettä.


Välillä on kiva löytää uusia suosikkeja vanhoista hyvin havaituista tuotteita, ei kaiken tarvitse aina olla ihan uusinta uutta. Kun on monenlaista hoitotarviketta kasvojen -ja ihonhoitoon kosmetiikasta puhumattamaan, välillä jotku unohtuu. Ehkä pääasia että ne parhaat löytää uudestaan.

Mikä on sun viimeisin suosikkituote?
Oliko tässä tuttuja tuotteita tai kiinnostuitko jostakin?

💚:lla Maikku


6 kommenttia:

  1. Tuo Novexpertin seerumi on kyllä todella hyvä! Toinen hiukan vastaava, ja edullinen, on Lirenen C+E Vitamin Energy -seerumi (löytyy Notinosta kuudella eurolla), voin suositella!

    VastaaPoista
  2. Ihania suosikkeja! Kynsinauhaöljyä käytän joka päivä ja RT siveltimet on tosi hyviä, mulla on noista tuo pieni pyöreä peiteaineelle ja iso bronzerille, ihan huippu siihen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsinauhaöljyä on kyllä hyvä käyttääkin päivittäin :) Kiva kuulla, että säkit oot tykännyt RT:n siveltimistä :)

      Poista
  3. Olipa kivoja suosikkeja! RT:n siveltimet on tosi hyviä, varsinkin kasvomeikeille tarkoitetut :) Flown puhdistusbalmin pidän mielessä, vaikka enemmän itse suosinkin öljyjä kuin balmeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon ihan yllättynyt miten hyvin nämä siveltimet ovatkaan. Tuo balmi on niin best, mä tykkään myös öljymäisistä balmeista mutta tää on vaan jotain niin erilaista ja kasvot jää niin ihanan tuntuisiksi puhdistuksen jälkeen ettei tästä voi olla tykkäämättä,

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥