perjantai 2. joulukuuta 2022

Lokakuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Hei Ihanat - se olisi joulukuu!

Sainhan mä viimeinkin tämän valmiiksi, vaikka postaus odotteli hyvän tovin luonnoksissa ja kuukausikin ehti vaihtua tässä välissä. Mennään suoraan asiaan ja kurkataan lokakuun loppuneet kosmetiikkapurkit ja putilot.

💚💚💚

ZIAJA Acai Berry vartalomousse oli ihanan kevyttä, mutta silti kosteuttavaa. Tuoksu oli kiva ja voisin ostaa uudestaankin.


Suihkusaippuat


Nivea suihkusaippua jossa ihanan hedelmäinen tuoksu, Nam. Tykkään näistä kaikista Nivean uusista suihkusaippuoista ja niitä olenkin jo useasti ostanut uudestaan.

Rituals suihkuvaahto on ihanaa luksusta. Tykkään helposti käytettävästä pumppupullosta, samettisen pehmeästä vaahdosta ja huumaavasta tuoksusta. Ihanan kokemus kaikille aisteille.


Dove deo oli totaalinen hutiostos. Innostuin tästä, kun deo on alumiiniton, mutta kotona huomasin, että tuoksu on hurjan voimakas, enkä voinut sitä käyttää. Harmi.




Kasvojen hoito


Evolve Radiant Glow suklaanaamio oli huippu. Aito suklaan tuoksu, tämäkin on ihanan ylellinen tuote.

Evolve gold mask kultanaamio on yksi ihanimmista naamioista ikinä. Rakastan sarjaa muutoinkin ja voisin käyttää sen tuotteita ihan säännöllisesti. Jos haluat hemmotella itseäsi, hanki kultanaamio <3

Whamisa kasvoöljy on taattua Whamisaa, hoitava ja super riittoisa. Mulle riittää tippa pari kasvoöljyä per kerta joten tälläinen purkki kestää pienen ikuisuuden.

Whamisan Cactus naamio sai mut innostumaan aluksi mutta sitten se jäi pitkäksi aikaa. Syksyllä "löysin" sen uudestaan ja käytin loppuun. Aivan onnistunut tuote, muttei päätynyt omaksi suosikiksi.



Kasvojen puhdistus


Frudia toner kasvovesi oli jättipullo ja mun makuun aivan liian iso. Mutta kasvovetenä ihan kelpo.

Whamisa hoitovesi oli todella riittoisa, siitä huolimatta että olen käyttänyt sitä harvase ilta ja vieläpä kerrostaen. Sarjan lempituotteeni. Uusi pullo jo odottamassa.

Dr Hauscka puhdistusöljy ei ollut mun juttu. Kaipaan tehokkaampaa öljyputsaria ja tämä ei sopinut mulle silmämeikin puhdistukseen, vaan ärsytti silmiä.

Garnies silmämeikinpuhdistusaine ikisuosikki kuukaudesta toiseen.

Dermosil puhdistusbalm oli mulla kesän mökkikäytössä ja loput kulutin kotona. Tosi hyvä putsari, voisin ostaa uudelleen.


Hiukset


Herbel Essence shampoo on super raikas ja hyväntuoksuinen, jatkoon.

Herbel Essence hoitoaineessa oli mansikkaa ja minttua, ei sarjan parhaimmistoa mutta silti ihan jees.

Karyn syväpuhdistava shampoo on kestänyt ikuisuuden, eli todella riittoisaa tavaraa ja hyvin pesevä.

Hiusöljy (jonka nimeä en enää muista enkä kuvasta näe) mutta tosi kiva tuote. Vain pari pisaraa ja hiuksista saa helposti kammattavat ja ihanan kiiltävät.


Kasvonaamiot & näytteet


Villainsin naamioit on paitsi hauskoja, niin jokainen tuoksuu erilaiselle ja kosteuttavat hyvin.

Disney Princess naamiot ovat suloisia, myöskin tuoksuvia ja kosteuttavia ja ihania lahjaideoita.

7th peeloff naamio ei ole sarjan parhaimmistoa mutta tulipa kokeiltua.

Apiue kangasnaamiosta tykkään, ne ovat superkosteuttavia ja kivan tuoksuisia.

Dermosil  2 in 1 päivettävä kosteusvoide riitti pariin käyttökertaan, kaunis ohut lopputulos ja voisin kokeilla täysikokoistakin.


Glov kuorintasieni, jotta itseruskettavalla saa kauniin tasaisen lopputuloksen. Sieni tai kuorintakäsine on vielä käytössä ja ihan näppärähän tuo on.

Cien kasvopyyhkeet ovat paitsi edullisia myös käteviä monenlaiseen puhdistukseen.


Nyt on taas vaihe, että moni tuote on lopuillaan ja seuraavat loppuneet tulee vasta joulukuun lopulla.

Löytyiskö tällä kertaa tuttuja tuotteita?

Maikku

7 kommenttia:

  1. Olipa iso määrä loppuneita :) En itse osta koskaan aerosolina dödöjä, sillä ne käy mulla henkeen. Vaikken ole astmaatikko tai hajuherkkä, niin en vain pysty käyttämään niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä niitä kertyy kummasti, tuntuu että kokoajan on tosi moni tuote loppumassa :D Tää deo oli todella vahvan tuoksuinen, oon käyttänyt Garnierin yhtä mietoa ja se sopii mulle mutta tämä on aivan liian vahva.

      Poista
  2. Paljon loppuneita! Noista Nivean suihkugeeleistä olen bongannut vaan tuota, voisin ostaa jos on muitakin tuoksuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean suihkugeeliä on myös vadelman ja vesimelonin tuoksuissa, vadelma on ihana mutta vesimelonissa on vähän keinotekoinen tuoksu.

      Poista
  3. Ajattelin jo, että onko kerrankin sellainen loppuneet postaus, että en tiedä mitään tuotteita, mutta tulihan niitä tuttuja naamioissa :)
    Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Ihana varmasti tuo suihkuvaahto! Erityisesti kasvojen hoitotuotteet pisti näistä silmään positiivisella tavalla :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥