tiistai 27. joulukuuta 2022

Goodiebox joulukuu 2022

Joulukuun Goodieboxi saapui juuri jouluaatoksi, mutta joulutohinoiden vuoksi siirsin unboxaamista tälle viikolle. Joulukuun boxin saate vihjasi "The Classic One" mutta digitaalinen saate taasen kertoi kyseessä olevan `The Winter Macig Box` . Ensimmäisen saatteen mukaan boxiin olisi valikoitu tuotteita erityisesti minua varten, hmmm...eli mielenkiinnosta odottelen saivatko muut tilaajat erilaisia tuotteita.

Boxi ei ollut ulkoasultaan lainkaan jouluinen mikä oli kyllä pettymys, etenkin kun se saapui juuri pääpäivänä. Muutenkin joulukuun boxilta odottaisin joulumaisuutta, edes punaista silkkipaperia, ehkä jokin pieni jouluinen yllätys. Nada. Ens vuonna voisitte kyllä siellä Goodieboxilla skarpata.

Katsotaampa mitä vuoden viimeinen kauneusboxi onkaan sisälleen kätkenyt.



FIGS & ROUGE
Gingeng OvernightEye mask Ovh 43,50€

On aika ladata jouluillat tällä Ginseng Overnight -silmänympärysnaamiolla. Silmiä kirkastavaa A-vitamiinia, lakritsia ja mulperinmarjaa sisältävä silmänympärysnaamio auttaa kirkastamaan, poistamaan turvotusta ja vähentämään juonteita sekä virkistämään sinua levon aikana (me kaikki tarvitsemme pientä lepoa joulun hulluuden välissä). Levitä silmänympärysnaamio puhdistetulle iholle illalla. Käytä nimetöntä sormea ja taputtele kevyesti silmän sisänurkasta pitkin silmäkulmaluuta ja ylöspäin kohti kulmia. Vältä silmäluomia ja silmiä.


Tykkään brändistä kovasti ja kaikki käyttämäni tuotteet ovat olleet laadukkaita ja mieluisia. Silmänympärysnaamioita en muistaakseni ole aiemmin käyttänyt, enkä jo siis aika.


RITUALS
The Ritual of Jing käsivoide Ovh 11,50€

Pakene joulun hektistä tahtia rauhallisella hetkellä päivän aikana, jolloin voit rauhoittua ja nauttia tämän The Ritual of Jing -käsivoiteen rentouttavasta Pyhän lootuksen tuoksusta ja Jujuben rauhoittavista ominaisuuksista. Hiero vain käsiäsi tällä raikkaalla voiteella, ja ne tuntuvat kosteutetuilta välittömästi.

En kestä, Rituals on mun lemppari ja sain tämän saman voiteen isommassa koossa juuri osana synttärilahjaa ja se on I h a n a a, tuoksuu hyvälle ja todella hoitava. Ihan mahtava tuote, joten ihan parasta saada tätä lisää. Ja Ritualsia ylipäätään, kiiiiiitos.


GOLD PROFESSIONAL
Ten In One Ovet 27€/boxissa 75ml n 20€

On hiustuotteita, joita käytetään kosteisiin hiuksiin, toisia kuiviin hiuksiin. Toiset selvittävät hiuksia, toiset antavat kiiltoa, hillitsevät pörröisyyttä, hoitavat latvoja, auttavat muotoilussa tai suojaavat väriä. Mutta voitko ottaa ne kaikki mukaan joululomallesi? Kyllä. Ylitätkö matkatavaroiden painorajan? Jälleen kyllä. Esittelyssä siis: 10-in-1 hiussuihke. Arganöljyä, auringonkukkauutetta, Omega-6-happoja, A- ja E-vitamiinia sisältävä hiussuihke tekee kaiken - ja vielä enemmänkin. Suihkuta kosteisiin hiuksiin suoraan 20 cm:n etäisyydeltä, kampaa hiukset ja viimeistele föönaamalla. Kuiviin hiuksiin, levitä tuotetta kämmenelle ja hiero hiuksiin hiusten keskivaiheilta latvoihin viimeistelläksesi kampauksen.

Kaunis pullo, mutta kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen totta. En jotenkin innostu vastapestyihin hiuksiin suihkutettavasta kiinteestä, mutta ehkä tälle täytyy antaa mahdollisuus ja kokeilla.


SANDSTONE
Mascara Grand Danois Black Ovh 20€

Tämän vuoden joulujuhlakausi on jälleen täydessä vauhdissa, ja mikä olisikaan parempi tapa näyttää kameravalmiilta kuin tämä Grand Danois Black -mascara, joka antaa ripsiisi maksimaalisen volyymin juuresta kärkeen, mistä Grand Danois -nimi johtuu. Koostumus on rikastettu risiiniöljyllä sekä A-, C- ja E-vitamiineilla, jotka kaikki hoitavat ja vahvistavat ripsiäsi ja edistävät niiden kasvua. Hajusteeton, vegaaninen ja allergiasertifioitu.

Ripsarit on aina riski tai mahdollisuus, sillä olen todennut kymmeniä eri ripsareita testanneena, että ripsari on täysin makuasia ja riippuvainen siitä, millaiset käyttäjän omat ripset ovat. Mutta kunhan ensi vuonna taas luovun pidennyksistä, niin tulee tämäkin varmasti kokeiltua.



RAW PERFECTION
Raw Hyaluronic Drops Ovh55€/30ml, boxissa 12ml 29€

Hyaluronihappo auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. Siksi nämä RAW Hyaluronic -tipat ovat täydellinen perusta mille tahansa ihonhoitokuurille. Tipat tuovat intensiivisesti kosteutta kuivuneeseen ihoon, pehmentävät välittömästi juonteita ja ryppyjä ja kiinnittävät kosteuden. Kaava sisältää rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, voimakkaita antioksidantteja, välttämättömiä aminohappoja, ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja. Tämä on periaatteessa joululahja, joka jatkaa antamista. Levitä seerumi kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ennen kosteutusta. Käytä aamuin ja illoin tai sekoita muutama tippa suosikkiseerumiisi tai -voiteeseesi.

Muistelen, että olen sarjan tuotteen/tuotteita saanut kauneusboxista aiemminkin, mutta en justiinsa muista mitä ja millaisia. Anyway, kaikki mikä sisältää hyaluronihappoa, tänne kiitos joten ehdottomasti tule tämän käyttämään.



Jos boxin sisältö tosiaan oli minulle suunniteltu, siinä oli aika hyvin onnistuttu. Sanoisin 3/5. Hiustuotetta ja ripsaria lukuunottamatta kaikki ovat mielenkiintoisia tuotteita ja hiustuotekin &ripsarikin saattaa olla sellaisia mustia hevosia, joista tulen tykkäämään eli aika kiva kokonaisuus.

Tuotteiden arvo oli joulukuun Googieboxissa n 124€ ja itse maksan boxista sen n.25€/kk eli siihen nähden sain hyvin rahoilleni vastinetta. Jos ihastuit ja haluat tilata oman Goodieboxisi, voit tilata ensimmäisen boxin -50% tästä linkistä

Itse jatkan ensi vuonna Googieboxin kanssa kuukausi kerrallaan, sillä edelleen tavoitteena on käyttää jo kertyneitä tuotteita pois ja ostaa pääosin tarpeeseen uutta.

Yhtä kaikki, olen iloinen, että tilasin joulukuun boxin koska tämä ilahdutti kovasti.

Oliko joulukuun kauneusboxissa sulle mieluisia tuotteita? Muita Rituals-faneja?

-Maikku

4 kommenttia:

  1. Ihan hyvä sisältö :) Mutta voisi joulu boksiin hieman enemmän panostaa ulkonäöllisesti!

    VastaaPoista
  2. Kiva boksi! Kaikki varmasti ihan käytettäviä tuotteita. Silmänympärysnaamiot on kiinnostanut minua jo pitkään, en ole koskaan kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän yleensä sellaisia silmänympärysnaamiolappuja, joten voidemainen on mullekin uusi tuttavuus :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥