tiistai 23. elokuuta 2022

Testissä Ziajan vartalomousset

Vartalovoiteita kuluu vuodenajasta riippumatta tasaiseen tahtiin, sillä olen kova rasvailemaan. Olen saanut toiveita testata edullista markettikosmetiikkaa ja kuivalle iholle tarkoitettuja vartalovoiteita, joten päädyin tilaamaan Sokokselta pari kympin purkkia erilaisia vartalomousseja.

Mousse on koostumukselta voidetta paksumpi, mutta silti kevyempi kuin vaikkapa body butter. Mä tykkään mousseista jopa enemmän kuin voiteista, niiden kosteuttava vaikutus ja pehmeys jonka voide iholle antaa, säilyy myös pidempään.

Nämä molemmat siis tilattu Sokoksen verkkokaupasta ja kumpikin maksoi  noin kympin.



ZIAJA ACAI BERRY vartalomousse

Tämä on ehkä näistä kahdesta kevyempi, kosteuttava ja pehmentävä vartalovoide joka sopii erityisen hyvin herkälle, samealle ja veltostuneelle iholle. 

Koostumus on lähes vaahtomainen, todella kevyt ja se oikein hujahtaa iholle levittäessä, eikä tahmaa.

Taikoja voiteessa tekee Acai-marja, joka sisältää todella tehokkaita antioksidantteja ja auttavat näin ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Voiteessa on myös hyaluronihappoa ja sheavoita jotka yhdessä kosteuttavat ja pehmentävät ihoa.

Tykkään todella paljon kevyistä ja helposti imeytyvistä tuotteista ja tämä on juuri sellainen.

Tuoksu on hienostunut, bergamottia ja salviaa 💚





ZIAJA Baltic Home Spa fit 


Vartalovoide on aavistuksen paksumpaa moussea kuin tuo ylempi mutta ei lainkaan huonompaa. Imeytyvyys on silti hyvä, sanoisin että kosteuttava vaikututus ehkä säilyy pidempään juuri tämän vuoksi.

Tämä vartalomousse kiinteyttää ihoa ja ehkäisee selluliittia, tätä siis paljon kiitos😁
Taika-aineena mm kofeiini joka aktivoi mikroverenkiertoa ja viikunauutetta joka kosteuttaa sekä illipevoita, joka pehmentää ihoa.

Jos et tykkää tahmaisista voiteista, tämä voisi olla sulle mieluinen sillä vaahtomainen voide imeytyy hetkessä eikä iho jää tahmaiseksi.

Jos  haluat tehostaa voiteen vaikutusta tai ihosi on hyvin kuiva, voit lisätä joukkoon hieman vartaloöljyä. 

Tuoksussa on mangoa, iholle jää kevyt ihastuttava eksoottinen, hedelmäinen tuoksu.




Molempi parempi - eli en osaa näistä valita vain toista sillä molemmat olivat oikein hyviä ja kosteuttavia. Jos tykkäät moussemaisesta koostumuksesta, luultavasti tykkäät myös molemmista ja oikeastaan vain tuoksu on se joka nämä erottaa toisistaan mutta nekin on hyviä molemmissa.

Ootko kokeillut kumpaakaan näistä?
Entä tykkäätkö ylipäätään vartalomousseista?

Maikku




6 kommenttia:

  1. Siis nuo on edullisia+ sika hyviä! Silti vaan pitää aina ostaa eri juttu kokeiluun eikä missään tietyssä hyvässä kyllä osaa yhtään pysyä :D Tuo Acai Berry sarja on minun mielestä kyllä ihanan tuoksuinen ja pidin sen muista kasvotuotteista joten voisin hyvin testata. Noita Spa-sarjan tuotteita en ole ollenkaan kokeillut, mutta voisi noitakin kokeilla joskus. Olen tykännyt perinteisistä hieman "lapsellisemman designin" omaavista ziajan tuotteista kyllä hyvin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä :) Se on just vähän noin että aina pitää kokeilla uutta mutta on mulla silti muutama luottotuote joita ostan myös uudestaan ja uudestaan :) Acai Berryn tuoksu on tosi jees, uskon että tykkäisit Spastakin!

      Poista
  2. Noi mangosarjan tuotteet on niiin herkullisen tuoksuisia! Mulla on toi kyseinen voidepurnukka käytössä ja siitä riittäisi vielä ehkä viitisen käyttökertaa, jos vaan saisin taas aikaiseksi rasvata vartaloa :D Oon siis superlaiska siinä ja nyt kun ei raskauden ja kiristävän ihon takia ole pakko rasvata ihoa, jätän sen liian usein tekemättä. Acai-sarjan kasvotuotteet on aivan ihania, joten uskoisin sen puoleen pitäväni myös tosta vartalomoussesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään myös koostumuksesta! Mä taas rasvaan ihan into piukeena joka päivä...hih...niin tullut tavaksi mutta en mäkään nuorempana juuri rasvaillut.

      Poista
  3. En ole näitä tuotteita testannut, mutta vartalomousseja muuten kyllä. Minulle tärkeää on se, että tuote kosteuttaa ihoa, jättää sen pehmeän tuntuiseksi ja se, että tuote imeytyy ihoon kunnolla.
    Kaunista iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvostan samoja asioita ja mousset on kyllä ihania! Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥