perjantai 12. elokuuta 2022

Kiinteytystä iholle - Madara RE-GENE

Kaipaako ihosi kiinteytystä? Tämä Ruohonjuurelta saamani Madaran Re-gene liftaava naamio on veitsetön kasvojenkohotus sillä naamiolla on oikeasti kiinteyttävä vaikutus. Tokikaan sen vaikutus ei ole samalla tavalla pysyvä, kuin veitsen, mutta käyttämällä naamiota säännöllisesti, saa varmaankin pidempiaikaisia vaikutuksia.

Naamio sisältää voimakkaan yhdistelmän koivuvettä ja kiinteyttäviä aminohappoa, jotka tuovat iholle täyteläisyyttä, tasoittavat juonteita ja napakoittavat veltostunutta ihoa.

Itse levitän naamion puhtaille kasvoille ja kaulalle siveltimellä, annan vaikuttaa n15-20min ja naamion joka on jäänyt imeytymättä, voi pyyhkiä pois tai levittää iholle. Naamiota voi käyttää 1-2 krt viikossa ja se sopii kaikille ihotyypeille.
Naamio on helppo annostella ja levittää, se on suht paksua ja tosiaan naamion, joka ei ole imeytynyt kasvoille vaikutusajan jälkeen, voi levittää iholle ja näin tehostaa vaikutusta.

Totta tai ei, mun mielestä tämä  napakoittaa ihoa ihan selvästi ja onkin loistava kaunistava freshaus esimerkiksi ennen jotakin tärkeää tilaisuutta tai juhlia.

Ootko kokeillut tai kiinnostuitko?

Maikku

2 kommenttia:

 1. Todellakin kuulostaa kiinnostavalta. Naamiot on mun juttu.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä muistelenkin, että ollaan siinä samiksia :) Ihanaa elokuista iltaa Outi <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Kas kummaa, minä muistin taas ja tässä olisi tarjolla syyskuun kosmetiikkasuosikit. Tosin nämä kuvasin hyvissä ajoin syyskuussa ja nyt jälke...