tiistai 2. elokuuta 2022

Herkullista Mangoa ja eksoottista Cupuacua ihollesi

Tuotteet saatu blogiin

Mango ja Cupuacu  on aika vastustamaton kaksikko. Bernard Cassieren uudessa vartalonhoitolinjassa on kosteuttavaa ja ihoa hoitavaa villimangovoita sekä cupuacuvoita. Mietit ehkä mitä Cupuacuvoi on ja se on sukua kaakaolle ja kotoisin Amazonin sademetsästä, josta sitä saadaan kaakaopuun sukuisen Cupuacu-puun siemenistä.

Mä olen aika monia vartalonhoitotuotteita käyttänyt ja voin sanoa, että tämä hoitolinja menee heittämällä kärkisijoille. 

Olen käyttänyt näitä Mango-Cupuacu vartalonhoitolinjan tuotteita yhdessä ja erikseen, lopputuloksena ihanan pehmeä iho.

Tutustutaampa tuotteisiin.
  



Mango& Cupuacu vartalokuorinta 180ml


Olen aika monenlaisia kuorintoja kokeillut ja tämä olikin yllätyksekseni ihan erilainen kuin muut. 
Siis aivan ihana.

Kuorinnassa on kuorivina ainesosina karitepuun pähkinäjauhetta ja ihoa kuorivia sokerikiteitä. 
Se poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja jättää sen suloisen pehmoiseksi.

Käyttö:

Levitä pyörivin liikkein kuivalle iholle ja sitten kostuta kädet ja jatka heromista, kuorinta emulgoituu eli muuttuu maitomaiseksi, samalla sokerikiteet sulavat iholle ja sitten iho vain huuhdellaan puhtaaksi.

Tämä emulgoituminen on se juttu, johon en ole kuorinnoissa aiemmin törmännyt. Mähän tykkään öljy-ja balmimaisista puhdistustuotteista juuri tuon emulgoituvan ominaisuuden vuoksi joten ei ollut ihme miksi tykästyin tähän. 
Kuorinta oli myös miellyttävän pehmeää, ei isoja kuorivia kiteitä vaan kuorivat ainesosatkin olivat pehmoisia jauhemaisia.

Todella onnistunut tuote ja käyttökokemus.




Mango & Cupuacu kosteuttava vartalovoide 125ml


Mä levitän vartalovoiteen aina suihkun jälkeen, sillä se imeytyy parhaiten vielä vähän kostealle iholle.
Kun tästä voiteen levityksestä tekee rutiinin, eli rasvaa aina suihkun jälkeen, se tulee tehtyä eikä unohdu. 

Voiteessa on mieton mangon tuoksu ja se sisältää myös orgaanista ja Reilu Kaupan karitevoita ja macadamiaöljyä.

Cupucuavoista vielä vähän, eli se on tosiaan erittäin kosteuttava raaka-aine ja sen veden sitomiskyky on korkea. 

Tykkään tästä vartalovoiteesta sekä tuoksun että koostumuksen osalta. Ihostani puhumattakaan.


Mango & Cupuacu ravitseva vartaloöljy 100ml


Vartaloöljyt on mun mielestä parhaita juuri kesällä. Aurinkohan kuivattaa ihoa, joten vartaloöljy ravitsee tehokkaasti ja samalla suojaa. Öljy sisältää mango ja cupuacun lisäksi manteliöljyä, joka pehmentää ihoa sekä heleyttävää porkkanauutetta.
 
Vartaloöljy hoitaa ihoa pitkään ja mekkokeleillä laitan vartaloöljyä etenkin jaloille ja samalla iho tuoksuu ihanalta. 
Öljy ei jätä ihoa tahmaiseksi vaikka niin voisi luulla, se imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi.
Vartaloöljyä voi käyttää myös hierontaan.

Öljy on pumppupullosta josta sitä on helppo annostella.

 




Vaikka kesäkelit näyttävät nyt ehkä hivenen siirtyneen takavasemmalle, ihonhoito jatkuu ja toivotaan että saadaan vielä nauttia lämpimistä keleistä. Mulle tämä kolmikko jäi käyttöön ja joka kerta näitä käyttäessä pääsee hetkeksi herkullisiin trooppisiin tunnelmiin.

Onko Cupuacu sulle jo tuttu raaka-aine?
Entä tuleeko sulla kuorittua vartalon ihoa?

Maikku

 

8 kommenttia:

  1. Ihanaa lisää erilaisia Cupuacu tuotteita! Rakastan Cupuacun rikasta ja herkullista tuoksua, joten tuotteet varmasti on upeita. Vartaloöljyt on kyllä yllättäneet minut tänävuonna ja varmasti tuo voi olla ihana käytössä jos tuoksukin on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, se on kyllä ihana raaka-aine <3 Tässä sarjassa oli tosi kiva tuoksu kun siinä oli myös mangoa. Vartaloöljyille on kyllä paikkansa!

      Poista
  2. Olin joskus reissaamassa ympäri Brasiliaa, ja kerran jätskibaarissa ihmettelin, että mikä ihme tuo cupuacu oikein on. Jätskibaarissa oli monta muutakin todella outoa makua, kuten, myös esimerkiksi Riossa joka kadunkulmasta löytyvissä mehubaareissa.

    Tuo jädebaari oli muuten aikamoinen kokemus. Yli 300 eri makua pakastealtaissaan isossa hallissa. Sieltä sai itse kaivella mieleisensä makuja ja sitten maksu tehtiin per 100 g kassalla. Tarpeetonta sanoakin, että tuli otettua vähän liikaa, kun kaikenlaista piti maistella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista! Maistoitko cupuacua? Tuollaisessa jätskibaarissa tulis kyllä valinnanvaikeus, nam :)

      Poista
    2. Maistoin, mutta nyt en kyllä kykene palauttamaan makua mieleeni, koska siellä oli ylipäätään niin paljon todella minulle tuntemattomia makuja! Muistan, että kasasin siihen lautaselle todella niin ison keon jätskipalloja, että teki todella tiukkaa edes syödä koko annos.

      Jädebaari oli Praia do Fortessa, joka on suosittu rantapaikka hiekkarantoineen ja palmuineen. Siellä ei muuten ollut oikeastaan muita ulkomaalaisia lomailijoita kuin paikallisia (brasilialaisia) ja me. Brasilialaisia lomailijoita oli paljon.

      Ostin Salvadorista (Bahia) tuliaisiksi parin desin pulloja eksoottisia likööreitä, joista yksi oli myös cupuacu. Sitä en maistanut, koska ne tosiaan jaeltiin pois tuliaisina.

      Poista
    3. Hih, voin kuvitella :) Ehkä se maku on jokin toffeen tai kaakaon välillä, koska cupuacu on kuitenkin kaakaon sukuinen.

      Poista
  3. Ihan uusi tuttavuus tämäkin sarja, mutta suurena kuorintojen ystävänä tuo vartalokuorinta olisi ihana itsellenikin. Kesän tuoksu iholla on ihan parasta.
    Kaunista tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä varmasti tykkäisit myös :) Kesän tuoksu on best! Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥