perjantai 25. maaliskuuta 2022

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

 Keväisissä kosmetiikkasuosikeissa ja tällä kertaa pääasiassa uusia tuotteita, joihin olen tutustunut vasta ja koska en osannut valita niin otin tähän kaikki kuusi tuotetta, joihin ihastunut.

Mukaan pääsi niin ihonhoitoa, meikkituotteita kuin hiustuotekin, käydäänpä kimppuun.


Sensain Glowing base primerista luin kehuja ennen risteilyä ja ostin tämän tarkoituksella testiin.
Primer on sitä mitä luvattiin ja enemmänkin, tulen kertomaan tästä omassa postauksessa lähiaikoina.


Morejoyn EcoPadsit eli kestovanulaput ovat ihan loistavia tuotteita ihonpuhdistuksessa päivittäin. Olen kestovanulappuja käyttänyt ennenkin, mulla on froteisia mutta nämä ovat osoittautuneet hitusen paremmiksi esimerkiksi meikin puhdistuksessa. Näistäkin ajattelin kertoa teille jossain kohtaa enemmän.


Ekopharman mustikka kuivashampoo on aivan ihanaa, se sopii vaaleille hiuksille loistavasti, poistaa rasvaisuutta ja antaa voluumia. Tuoksu on taivaallinen.


Sothys Essence depolluante protective eli ihoa suojaava hoitoneste on ihoa hellivä, hyvin kosteuttava ja se on oivallinen meikin alle.


Isadora glossy lip treat on tahmaamaton ja kosteuttava huulikiilto, juuri sellainen jota huulet rakastaa.
Jojoba ja manteliöljy toimivat tässä kosteuttajina.  


Viimeisenä muttei vähäisenä Some by me:n ihana seerumi, josta kerroinkin vasta täällä.


On kyllä ihan huippua päästä tutustumaan kuukaudesta toiseen, toistaan kiehtovampiin uutuuksiin tai vanhoihin tuttuihin. Välillä suosikit löytyy omien kaappien kätköistä, vanhoina tuttuina, toisinaan taas yhteistöiden tai omien shoppailujen myötä ja se on ollut menoa kertakosketuksella.

Mikä on sun viimeisin kosmetiikkasuosikki?

Maikku

3 kommenttia:

  1. Mulla on ollut joku Sensain ohut meikkivoide, purkki näytti täysin samalta kuin tuo. Varmasti tosi hyvää, Sensai ei ikinä petä :) Mun mielestä tuo Isadoran huulivoide tuo mieleen Clarinsin hoitavan huulikiillon, purkki on todella samanmoinen. Ehkä tuon voisi ostaa testiin joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mä taidan tietää mitä tarkoitat koska meinasin ostaa eka vahingossa sen ennenku tajusin kysyä myyjältä apua. Tuo IsaDoran kiilto on ehkä vähän paksumpaa kiiltoa kuin Clarins, mutta tuntuu huulilla ihanalta kuten Clarinsikin.

      Poista
  2. Kestovanulappuja pitäisi itsellenikin hankkia. Vanulappusia kun kuluu viikossa jo ihan kiitettävä määrä.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku ❤️

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥