perjantai 4. maaliskuuta 2022

Kosmos Beauty lab -leikkisää korealaista kosmetiikkaa testissä

Yhteistyössä @Kosmos Beauty Lab

Korealainen kosmetiikka - yksi lempilapseni, jota rakastan käyttää paitsi rutiineiltaan, myös tuotteet ovat vallan mainioita. Pääsin tutustumaan Kosmos Beauty Labin verkkokaupan K-beauty tuotteisiin, joista kaikki testaamani tuotteet olivat itselleni uusia. Mielenkiintoisia ja leikkisiäkin.


Sarjat, joiden tuotteista kerron tässä postauksessa ovat:

💛Some By mi -monipalkittu tuotemerkki
💛Iunik - luonnollinen ihonhoitoa, yksinkertaisilla ainesosilla
💛Barulab -tunnettu täysin vegaanisista  kangasnaamioista
💛Medi-peel - ikääntyvälle iholle
💛Farm-stay, jolla mm hyaluronic-sarja


Some by Mi//

Snail Truecica Miracle Repair Serum 50ml

Olen ennenkin käyttänyt etanan musiinia (juuri se lima-aine) sisältävää seerumia ja se onkin oikea taika-aine ihonhoidossa, sillä se nopeuttaa ihon uusiutumista, on loistava kosteuttaja sekä edistää mm tulehduksien paranemista.

Eikä siinä kaikki, seerumi on myös kiinteyttävä ja koska se sisältää myös rauhoittavia yrttejä, ne rauhoittavat ihoasi, jos se on jollaintapaa ärtynyt. Allantoiini pehmentää ja kosteuttaa, sekä supistaa ihohuokoisia. Pajunkuorinuute taasen puhdistaa ihoa ja parantaa ihoa hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Tulehtunut iho hyötyy myös hoitavasta Centella asiatica ja Salviauutteesta, joka desinfioi ihoa ja auttaa sitä paranemaan.  

Seerumi on hieman tahmeaa, musiinista johtuen ja tykkään juuri se hieman tahmaiseksi jättävästä tunteesta. Oma ihoni ei ole mitenkään ärtynyt, mutta hoitavia ja rauhoittavia tuotteita voi käyttää hyvinvoivallekin iholle.

Seerumi on varsin riittoisaa, vaikka sitä käyttäisi tuhdistikin. Toisaalta, pari pisaraa riittää.
Voisin käyttää tämänkaltaista seerumia säännöllisesti.

 


iUNIK 

Black Snail Restore Cream 60ml

Tämä mustan etanan voide, sopii hyvin seerumin kanssa käytettäväksi. Se on tarkoitettu juurikin ikääntyvälle iholle tasoittaen, virkistäen ja tehden ihosta kimmoisamman.
Voide sisältää 58% etanasuodoksen jossa mma hyaluronihappoa, enstsyymejä, kuparipaptidejä, sinkkiä ja rautaa. Tässäkin on ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa sekä ihoa vahvistavaa Adenosiinia.

Voide sopii oikein hyvin käytettäväksi juuri yllä olevan seerumin kanssa ja olenkin käyttänyt tätä päivävoiteena seerumin päällä.





Elicavezza Milgy Piggy Hell- Pore Clean Up Mask //

Peel-Off naamio 100ml

Ehkä jo tiedätkin että revittävät peel-off naamiot ovat yksi mun lemppareista. Ne puhdistavat syvältä ja ovat helppoja käyttää. Tämä Elicavezzan leikkisä peel off-naamio on loistava juuri ihohuokosien puhdistukseen. Se kovettuu iholla noin 15 minuutissa ja kun se revitään pos, se vie mennessään kaikki epäpuhtaudet iholta.

Naamiossa on hiilijauhetta jolla
 on erinomainen imukyky poistaa likaa ja muita epäpuhtauksia. Puuhiiltä sisältävät tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja/tai huokoiselle iholle.

Säännöllisesti käytettynä se vähentää ihon rasvoittuvuutta ja auttaa vähentämään mustapäitä.

Mä huomaan omalla ihollani ihan selvän muutoksen kun käytän naamiota. Se on ensinnäkin helppo levittää ja sitten vain huuhdellaan sivellin ja odotetaan kunnes naamio on kuivunut.
Itse käytän aina irroituksen alkuun pinsettejä, joilla autan naamion irtoamaan reunoista ja sitten loput hoituu itsestään. Helpointa naamio on poistaa alhaalta ylöspäin.

Iho jää ihanan pehmeäksi, siloiseksi ja tuntuma on todella puhdas. Naamion jälkeen kerrostan aina reilusti kosteuttavaa kasvovettä tai vaihtoehdoksi voi laittaa kasvonaamion, koska heti syväpuhdistuksen jälkeen iho on vastaanottavaisin hoitotuotteille.



Farm stay Gold & Black Hydrogel Eye Pads 

Silmänalus naamiot

Mikään ei ole ihanampaa kuin kiireettömän aamuna helliä herkkää silmänalus ihoa kosteuttavilla ja virkistävillä naamiolla. Mä olen nyt säilyttänyt näitä jääkaapissa, sillä koen että virkistävä teho voimistuu kun silmänalusille laittaa viileät naamiot, viileähän laskee myös turvotusta ja poistaa samalla väsymyksen merkkejä.

Kulta ihonhoidossa kiihdyttää aineenvaihduntaa, aktivoi verenkiertoa ja puhdistaa ihoa. Naamiot hellivät ohutta silmänympärysihoa monin tavoin, Black Pearl-jauhetta sisältävät naamiot auttavat tummiin silmänalusiin ja kiinteyttäen ihoa vitamiinein, aminohapoin ja mineraalein.

Naamioiden käyttö on helppoa. Naamiot laitetaan puhtaalle silmänalusiholle ja koska ne ovat todella kosteita, ne liukuvat helposti ja itse lepäilen aina sen hetken kun annan naamioiden vaikuttaa, siten ne pysävät parhaiten paikoillaan. Vaikutusaika on n 10-15min.

Vaikutusajan jälkeen naamiot poistetaan ja iholle jääneen hoitonesteen voi hieroa kevyesti iholle.






Kosmos Beauty Labilla on monilta brändeiltä erilaisiin tarkoitukseen naamioita ja sain testata näistä muutamia. Tykkäsin kummastakin jo kokeilemastani Elicavezzan kangasnaamioista ja ne ovat pian helmikuun loppuneissa kosmetiikkatuottessa Instagram storyn puolella. Hyvin kosteuttavia ja asettuivat kasvoille kivasti. Aion tilata ainakin näitä naamioita lisää ja Elicavezzalta jotakin ihonhoitotuotteita.

Sain teille blogin lukijoille ja myös Instagram seuraajilleni Kosmos Beauty Labin verkkokauppaan alennuskoodin, jolla saatte-15% alennuksen koko maaliskuun ajan.

Alennuskoodi: maikku15

Jos K-Beauty kiinnostelee, kannattaa alekoodia hyödyntää, sillä valikoimasta löytyy todella mielenkiintosia tuotteita.

Miltä testaamani tuotteet sinun korvaasi kuulostaa?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Oikein hyviltä kuulostavat. En ole vielä löytänyt naamioita, jotka voittaisivat korealaisen kosmetiikan naamiot. Ihan mahtavia!
    Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro jos löydät, en nimittäin minäkään :D Ihanaa viikon jatkoa Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥