tiistai 29. maaliskuuta 2022

Testissä syväpuhdistava kultanaamio

Pari kertaa kuukaudessa on hyvä laittaa syväpuhdistava naamio ja olen nyt tutustunut tähän Elizaveccan kultanaamioon, joka on näppärä ja hyvin puhdistava peel off-naamio.

Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Longo Longo Groninuq-kultanaamio on kauniissa musta-kultaisessa pakkauksessa ja naamio lupailee kiinteyttää ja nuorentaa ihoa. Se sisältää 8 peptidiä jotka tasoittavat ryppyjä, samalla kun iho puhdistuu. 

Naamion koostumus on paksua nestemäistä kultaista naamiota ja se on kalvonaamion ja alginaattinaamion (peel off) risteytys.

EGF= epidermaalinen kasvutekijä-polypeptidi joka stimuloi epidermaalisten solujen kasvua. Suomeksi sanottuna se hidastaa ihosolujen ikääntymistä.

Peptidien lisäksi naamiossa on anisuutetta, joka auttaa elastisuuden ja ihon sävyn palauttamisessa, tasoittaa sävyä ja sillä on vahvasti antiseptisiä ominaisuuksia,

Naamio sopii oikein hyvin normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

 


Naamion käyttö on helppoa. Itse levitin naamion puhtaille kasvoille heti puhdistuksen jälkeen. Käytän naamion levityksessä aina sivellintä ja tämä olikin aika sitkeää ja paksu, joten siveltimellä levitys olikin helpointa.

Annoin vaikuttaa 20-30minuttia ja kun naamio oli kovettunut, poistin sen.
Käytän peel off naamion reunojen irroitukseen pinsettejä, niillä saa sen alun hyvin ja sitten naamion voikin vain repäistä pois.

Tämä otti todella voimakkaasti kiinni ja saattoi hennoimmat ihokarvatkin lähteä samalla.
Iho tuntui todella pehmeältä ja puhtaalta. 

Naamion jälkeen hellin ihoa paksulla kasvovedellä jota kerrostan parikin kertaa ja kun hoitoneste imeytynyt, laitan reilusti seerumia ja lopuksi taputtelen iholle kasvovoiteen.

Tykkäätkö revittävistä naamioista?

Maikku


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta ja sellaiselta, että ns. ylimääräiset iholta puhdistuvat pois. Harvemmin käytän revittäviä naamioita, mutta joskus. Viime aikoina olen tykästynyt ns. märkiin kangasnaamioihin :) Niistä tuntuu kuiva iho saavan todella paljon kosteutta ja hyvää oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :) Mä käytän sekä että, kerran viikossa parissa tämä tehopuhdistus ja kasvonaamioita viikottain vähän sen mukaan mitä iho vaatii. Kangasnaamiot on ihanan kosteuttavia <3 Sellaista arjen luksusta.

   Poista
 2. Joskus tykkäsin revittävistä naamioista, mutta nykyisin vähemmän kun ne voi suurentaa ihohuokosia. Pitäisi aina tehdä ns lämpökäsittely iholle ja avata huokoset ennen vastaavien naamioiden levittämistä ilmeisesti. Tykkään nykyisin enimmäkseen maskeista ja savinaamioista :) Tässä on kyllä tosi ihastuttava pakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihon oon hyvä olla valmistautunut mutta kun käyttää vaikkapa saunan jälkeen, se ajaa saman asian :) Oisin voinut tästä muuten postauksessa mainitakin, hyvä pointti! Mä tykkään myös savinaamioista mutta se peseminen on aina niin sotkuista että ajoitettava suihkun yhteyteen :D

   Poista
 3. Peel off naamiot on minulle sellaisia kerran kuukaudessa naamioita. Välillä on vähän hyvä "repäistä", mutta yleensä keskityn kosteuttamiseen :)
  Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, nimenomaan repäistä :D Ihanaa iltaa myös Outi <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Kiinteytystä iholle - Madara RE-GENE

Kaipaako ihosi kiinteytystä? Tämä Ruohonjuurelta saamani Madaran Re-gene liftaava naamio on veitsetön kasvojenkohotus sillä naamiolla on oi...