perjantai 18. maaliskuuta 2022

Goodiebox maaliskuu 2022

Kevät on melkein täällä ja niin on maaliskuun Goodieboxikin, vihdoin jopa ihan ajallaan.

Boxin saatesanoina on tässä kuussa "The Spring fling box", kevään myötä uudella energialla voi vaikka flirttailla itsensä kanssa, jep-näin siinä sanotaan eli boxin täytyy sisältää jotain ihanaa, jolla voi fiilistellä oman ihanan itsensä kanssa - eli sinun itsesi 💜

Boxin väri on todella ihana purppura tai lila, kortissa luki purppura mutta mun silmiin tämä on lila.


STARSKIN //VIP7 Second Luxury All Day Mask

8ml 2.25€

Kyseessä on kauneusinnovaatio, jolla voi yhdistää 7-vaiheisen ihonhoitorutiinin yhdeksi naamiotyynyksi, joka heleyttäää ja raikastaa ihoa. Kasvot puhdistetaan, kuivataan ja ja ihoa hierotaan kevyesti 7 sekunnin ajan kohokuvio-puolella. Sitten tyyny käännetään ympäri ja taputellaan jäljellä oleva seerumi iholle.

Kuulostaapa kivalle, tämä täytyy kyllä pian kokeilla. Olen tykännyt Starskinin tuotteista poikkeuksetta.

SANDSTONE SCANDINAVIA//Intense Care Lipstick

Ovh 20€

Huulia kosteuttava ja suojaava huulipuna ihanassa Soft Touch-sävyssä. Sisältää mm jojobaöljyä, aprikoosiöljyä ja skvaleenia.

Kerrankin sattui sellainen huulipuna sävy, joka on todellakin mieleen. Aavistukseen ruskeaan taittavaa vaaleanpunainen. Meikit on aina bokseissa kivoja, joten ilolla tämän otan käyttöön.


NIRE BEAUTY//135 Face and Body Kabuki brush

Ovh 14,50€

Kabuki-sivellin, joka on täydellinen meikkivoiteen, aurinkopuuterin, korostusvärin kanssa käytettäväksi. Siveltimessä on pyöristetty harjaspää, mutta sen varsi on todella lyhyt niinkuin näissä kabuki-siveltimissä taitaa usein olla.

Ompa kiva saada jälleen sivellin, sillä niitä tulee harvakseltaan itse ostettua mutta silti käytän niitä lähes päivittäin.

LIBRESSE//Water Lily & Cotton Flower Intimate Wash

Ov 3,45€

Lumpeen ja puuvillankukan tuoksuinen intiimisaippua. Saippua on hellävarainen ja se on suunniteltu pitämään huolta intiimialueen pH-arvosta.

Näistä on välillä tullut näytteitä, joita en ole juurikaan arvostanut mutta koska tämä on täysikokoinen, niin se on kiva.

FRANK BODY// Original Coffee Scrub

20g//3,90

Kuorintavoide hoitaa arpia, ihottumaa ja selluliittia 100% luonnollisesti. Se on myös vegaaninen. Sisältää kahvia, E-vitamiinia ja öljyjen sekoituksen, jonka vuoksi siinä on paljon erilaisia antioksidantteja jotka tasoittavat ihoa.

Olen käyttänyt monelaista kahvikuorintaa ja ne ovat iholle hyviä, mutta niistä tulee aina sotkua. Ehkä tämän yhden testaan, mutta muutoin en ole näistä erityisen kiinnostunut vaikka kahvi onkin raaka-aineena loistava.

AVANT SKINCARE//Blue Volcanic Stone Purifying & ANtioxidising Cleansing Gel

50ml//68€

Akvariininsininen puhdistusgeeli on tarkoitettu meikin ja ihonpuhdistukseen. Se on valmistettu antibakteeristen, tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten uutteiden sekoituksesta.

Tän väri on kertakaikkisen upea, ihon jo senkin vuoksi tämän käytän mutta toki puhdistustuote boksissa on hyvä juttu, koska sitä kuluu joka päivä. Avantin tuotteet ovat loistavia!

MUDMASKY//Vitamin A Booster Blue Clay Mask

Ovh 49€

Hajusteeton puhdistava savinaamio, jonka valmistukseen on käytetty kukkien ja hedelmien sekoitusta, sekä savea. Salaisena ainesosana on myös luonnollista bakuchiolia, siksi savinaamio sopii herkällekin iholle.

Mulla on sellainen mielikuva, että olen saanut tuotteen jo joskus aikasemminkin, todennäköisesti LF-boksista tai jostakin joulukalenterista. Savinaamioita onkin ennestään ja ne kuluvat hitaasti, joten tämä menee kaappien kätköihin odottamaan vuoroaan.




Kokonaisuutena oikein onnistunut boksi, oli vähän kaikkea - turhaa ja tarpeellista. Ehkä eniten ilahduin AVANT:n putsarista, huulipunasta, Kabuki-siveltimestä ja Starskinin naamiotyynystä. Putsaria kuluu joka päivä ja tykkään käyttää juuri geelimäisiä putsareita öljy/balm-puhdistuksen rinnalla.

Intiimipuhdistus, kahvikuorinta ja savinaamio ei olleet niin mun juttuja, mutta käyttätuotteita nekin ja savinaamiokin olis ollut jees, jos sitä ei olis samalta merkiltä ennestään. Kahvikuorintakin oli vain ykisttäinen, joten se tulee käytettyä jossain kohtaa eli ihan hyvä ettei tullut enempää tai isompaa määrää.

Arvoa tällä boksilla oli n.161€ ja itse maksan siitä 24,95€/kk eli tässä kuussa sai rahoille reilusti vastinetta.

Jos haluat omaan elämääsi hieman kauneusyllätyksiä, voit tilata ekan Goodieboxn puoleen hintaan tästä linkistä ja maksat vain 12,50€.

Mitä sä tykkäsit sisällöstä? Mitkä oli sun suosikkituotteita?



2 kommenttia:

  1. Kivan monipuolinen boxi. Mutanaamio on ihan ykkönen ja kyllä noita meikkisiveltimiä myös aina tarvitsee.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Mielestäni nyt on hyvin onnistunut ja tosi monipuolinen boksi kuten Outi tuossa totesikin :) Kabukit ei ole mun lemppareita, säilytän siveltimet pystyssä vanhoissa kupeissa tai maljoissa joita on tullut kasvien/saippuoiden/kynttilöiden kautta kotiin. Ei siis olisi tuolle samanlaista sijaa. Käytän nykyisin myös pH-tasapainotettuja saippuoita joten tuollainen mielestäni on hyvä ja just näiden boksien kautta itsekin olen tutustunut ja huomannut tuotteen käyttöedut.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥