tiistai 5. lokakuuta 2021

Syyskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Hupsista, niin vierähti syyskuu ja on taas vetää yhteen mitä kaikkea sitä onkaan syyskuussa tullut kulutettua. Ihonhoidon suhteen arki rullaa taas kuten ennenkin ja monet tuotteet on tälläkin hetkellä käytössä, mutta meikkaamisen suhteen olen laiskistunut niin että että tuntuu etten saa kunnon meikkisisältöä aikaiseksi millään. Niinmpä ne meikit ei sitten pääse oikein kulumaankaan ja kosmeroskat onkin lähinnä kaikista muista tuoteryhmistä. 

Mennäämpä tutkimaan, mitä kaikkea loppui syyskuussa.


KASVOJEN PUHDISTUS

Laponie//Gel Cleanser hellä ja hajuton geeliputsari joka sopii varmasti suurimmalle osalle. Tykkään geeliputsareista kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja tämä oli varsin toimiva tuote 4/5.


KASVOJEN HOITO

Biodroga Golden Caviar ampullit olivat ihan kultaa ja voisin ottaa jo uuden satsin. Näistä kerroin vasta täällä 5/5.

Grums kahvikuorinta on myös ollut blogissa esittelyssä, hyvin puhdistava kuorinta jossa ihana kahvin tuoksu. Voisin käyttää toistekin 3/5.

BYBI Eye Plump silmänympärysvoide oli varsin riittoisa tuubi ja imeytyi hyvin ohuelle sy-iholle. Kelpo tuote ja taattua Bybia 5/5.

HUXLEY kasvovoide oli koostumukseltaan tymäkkää ja tuoksui vähän liikaa mun makuun 2/5.



MEIKIT

Wet`n Wild kulmageeli sai kulmakarvat ojennukseen mutta pito ei ollut erinomainen (ei oikesstaan missään geelissä ole) 2/5.



HIUSTENHOITO

HerbalEssences Coconut milk hoitoaine tuoksuu taivaalliselta, mutta ihan tämä ei riitä hoitavuudeltaan mun hiuksille. Käytän silti, koska tuoksu ;) 4/5.

Garnier Fructis Papaiya Hair Food hoitoaine tuoksui trooppiselta, mutta ei ollut ihan niin hoitavan tuntuinen kun sarjan banaani - vai kuvittelenko vain 3/5.

Batiste Naturel& Light kuivashampoo on merkin paras tuoksultaan, sillä se on miellyttävä mutta mieto ja kuivashampoona aivan ykkönen 5/5.



SUIHKUSAIPPUA

Palmolive Glamorous tuoksuu ihanalta ja ostan tätä aina uudelleen ja uudelleen 5/5.



VARTALOVOITEET

Sothys body lotion oli ihanan kermainen mutta aavistuksen voimakas tuoksultaan 3/5.

The Body Shop Banana Body Yogurtia olisi voinut lusikoida, heh...siis ihan tajuttoman herkullinen banaanin tuoksu ja tämän koostumus ihana, helposti imeytyvä 5/5.


MUUT

HairLust Hair Growth Formulia = hiuskarkit on mulla ollut muutaman kerran kuureissa napsittavana ja nämä on paitsi herkullisia, myös tehokkaita mutta vaatii vähintään 3kk kuurin jotta hiuksista huomaa eron 5/5.

Gillette Satin Care sheivausvaahto toimii aina 5/5



NAAMIOT

Selfie Project entsyymikuorinta papaija oli hedelmäisen tuoksuinen ja sai ihon ihastuttavan pehmeäksi 4/5.

Patchlogy silmänalusnaamiot ovat loistava apua väsyneisiin aamusilmiin 4/5.

NoFace kasvojenpuhdistuslaput ihan superpuhdistavia, jopa parempia kuin aiemmin hehkuttamani LIdlin puhdistusliinat 5/5.

MayBeauty peeloff face mask ovat olleet luottotuote usean vuoden ajan. Saavat pois jokaisen epäpuhtauden ihohuokosista 5/5.



Sellainen setti löytyi syyskuun loppuneista. Vieläkin tuntuu että oon viimeaikoina kuluttanut väheämmän kuin ennen, mutta se ei varmasti ole huono asia.

Onko sulla muuten suositella jotakin pitävää kulmageeliä?

Löytyikö tuttuja tuotteita?

Maikku

7 kommenttia:

  1. Raksatan tuoksuja.. juuri tuota papaya sarjaa haluaisin kokeilla. TBS:n banaanijogurtti myös ihan minulle tuntematon, mutta varmasti oikein ihana tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tosin kärsin ajoittain myös tuoksuherkkyydestä joten joudun käyttämään myös hajusteettomia tai miedosti tuoksuvia tuotteita.

      Poista
  2. Noface kasvolaput on ihan mahtavia. Mulla lähtee niillä jopa vedenkestävä ripsari ja muutenkin kaikki meikki. Reissuilla erityisen käteviä.
    Mä en itse tykännyt Bybin sy-voiteesta. Siinä oli vähän liian sellainen luonnollinen tuoksu, mistä tuli mulle vähän etova olo😧

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lähtee ja mä oonkin niitä käyttänyt pääasiassa mökillä. Ihan supertehokkaita!
      Mun nenään Bybi ei tuoksunut miltään, oisko ollut joku maanantai-erä johon eksynyt tuo tuoksuva tuote.

      Poista
  3. Silmänaluslappuset, maskit ja hiustuotteet tuttuja ja hyviä tietty myös. Minä olen siitä outo tyyppi, että en käytä kulmatuotteita,tai no siis värjään kulmat ja siinä se :)
    Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpolla pääsee jos ei käytä tai tarvii käyttää kulmatuotteita :) Mäkin saatan arkena unohtaa koko kulmat kun jäävät kuitenkin otsatukan alle :)

      Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  4. Mielenkiintoisia tuotteita ja aika paljon olet loppumaan saanut :)
    Kulmia tulee harvemmin laitettua; joskus vähän tiettyä (vanhaa) ruskeaa kulmakynää lisään ja sitten harjaan sen.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥