tiistai 12. lokakuuta 2021

Antipodes -helmiä Uudesta Seelannista

Nyt on sellainen luonnonkosmetiikka kattaus tuloillaan ettei mitään järkeä. Mä otin kuvat tuotteista, ennenkuin olin yhtään tuotetta testannut ja olin jo aivan haltioissani pelkästään ulkoasuista ja tuotteiden tuoksuista ja koostumuksista, mutta paras oli vielä edessä. Nimittäin tuotteiden testaus oli pelkkää hymyä ja ihastelua. Ja jälleen kerran oon ihan malttamattomana täällä, kun pääsen jakamaan teille näitä kokemuksiani.

Antipodes-sarja on kotoisin Uudesta Seelannista, jossa on ihan huikea luonto upeine antioksidanttisine aineksineen. Tuotteiden kehityksessä on käytetty vahvaa tieteellistä osaamista ja yhdessä loistavien ainesosien kanssa on syntynyt aitoja helmiä.

Sarjan tekee spesiaaliksi luonnollista kollageenia buustaavat anti aging-vaikutteiset tuotteet.

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaalin, pakkaukset ovat 100% kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissakin on vain 100% luonnonmukaista mustetta.

Testasin sarjan seerumin, kasvoöljyn, silmänympärys ja yövoiteen sekä naamion ♥



Glow Ritual Vitamin C Kasvoseerumi 30ml

Ihoa kirkasta C-vitamiiniseerumi, joka antaa iholle ihanasti hehkua. Se sisältää todella tehokkaan kattauksen antioksidantteja ja tehoaineita: C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja bakuchiolia.

Eikä siinä kaikki, C-vitamiini tulee kakadumarjasta jonka C-vitamiinipitoisuus on huikea. Hyaluronihappo kosteuttaa ja bakuchiol tasoittaa juonteita ja ihon sävyä,
Vinanza Grape & Kiwiuute taasen auttaa pigmenttivirheisiin.

Tiesitkö muuten että bakuchiol on retinolin kasviversio?

Seerumit on mun yksi kosmetiikan heikkous ja läträän niiden kanssa aivan antaumuksella. 

Seerumi on juoksevaa, helppo levittää ja imeytyy hyvin, jättäen ihon kosteutetun tuntuiseksi. Hyvä seerumi imeytyy mutta jättää ihon vastaanottavaiseksi muille hoitotuotteille. Sanoisin tätä tuntumaa hieman tarraavaksi, eli iho tuntuu hivenen kostealta myös imeytymisen jälkeen.

Tietty seerumi jättää lupauksensa mukaiseksi hentoisen glown. Tykkään!! Lisäksi tuoksu on ihana <3 



Nyt alkaa olemaan se aika vuodesta, kun iho saattaa olla (pinta)kuiva, sen tekee viilentynyt sää ja kuiva sisäilma. Itsekin huomaan että rasvaisuuteen taipuvainen kesäiho on historiaa ja nyt on viimeistään aika alkaa käyttämään kasvoöljyjä.

Tämä ruusunmarja, avokado ja makadamiaöljyä sisältävä kasvoöljy hellii, hoitaa ja elävöittää väsynyttä ja kuivaa ihoa.  Tuoksumaailma on hienostunut, hyvin hillitty ja siinä on appelsiinipuuta, ylang ylangia ja jasmiinia.

Mä käytän kasvoöljyä läpi vuoden mutta erityisesti syksystä kevääseen, muulloin tarpeen mukaan.
Jos en ole varma tarvitseeko ihoni kasvoöljyä, lisään sitä vain tipan, pari kasvovoiteeseen. Muutoin levitän sitä muutaman tipan yötä vasten seerumin jälkeen. Tällöin en käytä lainkaan kasvovoidetta.

Vaikka öljy jää aluksi ihon pinnalle kiiltelemään, se imeytyy kyllä ja aamulla iho kiittää <3










Tässä iässä iho tarvitsee sellaisia hoitotuotteita, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja ravitsevat ihoa.
Tässä Antipodesin yövoiteessa on avokadoöljyä,  manukahunajaa joka sitoo kosteutta, sekä Vinanza-viinirypäleuutetta.

Yövoide on erityisesti  kuivalle ja ikääntyvälle iholle suunnattu, iholle jossa on jo juonteita havaittavissa.  Voide on tuhtia mutta imeytyy minuutissa parissa ja imeytymistä voi tehostaa lisäämällä voiteen sekaan tipan pari kasvoöljyä.

Tuoksu on täyteläisen hunajainen <3

Itse testasin pienen tuubin, Ruohonjuuressa normaalikokoinen purkki on 60ml.







Kiwi seed oil eye cream- Silmänympärysvoide 30ml

Tämä silmänympärysvoide on sarjan suosituin tuote, jossa C-vitamiinia sisältävä kiiwi hoitaa herkkää sy-ihoa ja pehmittää pinnallisia juonteita.

Mulla silmänympärysvoide kuuluu jokapäiväisiin ihonhoito rutiineihin, vaikka toiset uskovat että silmänympärysiholle riittää samat kasvovoiteet ja seerumit kuin muuallekin kasvoille.
Mullekin riitti hieman yli +40 asti mutta nyt lähempänä +50v silmänympärysihon ohuuden huomaa entistä paremmin ja iho selvästi kaipaa paksumpaa voidetta kuin mitä muut alueet kasvoilla. Siksi silmänympärysvoide.

Silmänaluset myös tummuvat ja turpoavat herkästi, joten tälläinen rauhoittava ja viilentävä voide on paikallaan. 






Naamiot ovat ihanaa arjen luksusta ja pyrin käyttämään niitä pari kertaa viikossa.
Tämä hunajanaamio on ihan syötävän hyvää, koska se tuoksuu taivaalliselta hunajalta.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle koska se auttaa nimenomaan niihin ja samalla syväkosteuttaa ihoa.

Manukahunaja rauhoittaa ihoa ja sitoo tehokkaasti kosteutta.
Manukahunajalla on paljon terveysvaikutuksia, se on varsinaista superfoodia iholle ja auttaa ihoa pysymään raikkaana ja kirkkaana. Lisäksi naamiossa on pohutuwaka bloomia (syväkosteuttava ja antiseptinen bioaktiivinen uute) sekä vaniljan palkoa.

Naamioita levitetään tasainen paksuhko kerros kasvoille ja kaulalla, annetaan vaikuttaa 15 min ka huuhdellaan pois lämpimällä vedellä.

Vinkkinä: Voit käyttää naamiota paikallisesti vaikka finnin päällä.









Tykästyin tähän Antipodes-sarjaan kyllä ihan vietävästi ja tuotteiden tuntuma iholla on ihan huikea.
Jatkan tuotteiden käyttöä edelleen, koska käyttökokemukset ovat olleet niin hyviä.

Sarjalla on myös muita kiinnostavia tuotteita kuten puhdistustuotteita, erilaisia kasvovesiä, seerumeita ja voiteita sekä yksi varsin kiinnostava tuote, kosteutusgeeli!

Ootko jo tutustunut Antipodes-sarjaan? Entä käytätkö silmänympärysvoidetta?

Maikku

 

6 kommenttia:

  1. Ompa ihania kuvia ja mielenkiintoinen sarja! En ole ikinä kuullutkaan tästä. Olen kyllä tosi huono käyttämään sy-voiteita, en siis käytä sellaista käytännössä erikseen vaan levitän vain kosteusvoiteen koko kasvoille ja kaulalle. Ehkä sitten iän myötä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti niin, en itsekään nuorempana niin välittänyt koko ihonhoidosta, ikä ja uurteet ovat saaneet panostamaan :)

      Poista
  2. En ole kuullut sarjasta, mutta kiinnostamaan kävi kirkastava seerumi sekä sy-voide. Nivean sy-voidetta olen pari vuotta käytellyt.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mullekin aika uusi tuttavuus, en ole muualla nähnytkään kuin Ruohonjuuressa. Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista
  3. Tuttu on. Tuo Manuka Mask on ihana, toinen lemppari on Skin Defence Antioxidant -serum. Varmaan yksi tehokkaimmista seerumeista, mitä olen käyttänyt.

    Ihanaa viikon jatkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täytyykin laittaa naamio illalla :) Kiva kuulla että oot tykännyt sarjasta, tuo seerumi täytyy laittaa korvan taa.

      Ihanaa iltaa Jonna <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥