perjantai 10. syyskuuta 2021

Bearelin Pop Up myymälä ja korealaista kosmetiikkaa

Piipahdin taannoin Bearelin avajaisissa Kampin kauppakeskuksessa, jonne Bearel on avannut uuden Pop Up-liikkeen. Mä olen tilannut korealaista kosmetiikkaa tähän asti lähinnä netistä ja ostanut mm naamioita I love me-messuilta, mutta ihana saada myymälä myös niinkin keskeiselle paikalle, kun Kamppiin.

Bearelilla on monia laadukkaita korealaisia kosmetiikkabrändejä, joista muutamat ovat täällä blogissakin piipahdelleet. Yksin niistä on ihastuttava Mizon, jolla on mm yksi parhaita käsirasvoja ikinä. Korealainen kosmetiikka on tunnettua myös leikkisyydestään ja monissa tuotteissa on jokin hauska elementti, joko, pakkaus tai vaikkapa tuoksu. Etenkin naamiot ovat aivan mielettömiä ja ihania vaikkapa lahjaideoina.

Mun yksi Bearelin lemppari on Frudia johon ihastuin heittämällä. Nyt ostinkin uuden purkin Frudia raikasta Kaktus-vartalogeeliä, naamioita ja huulivoiteen. Frudiasta olen kertonut aiemmin täällä.












Jokainen vieras sai mukaansa kivan goodiebagin josta löytyi mm naamioita ja Eyenlipin öljyputsari.
Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää korealaisesta kosmetiikasta ja näistä tuotteista joita tässä mainitsin ja kuvissa vilahtelevat?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Olen täysin menettänyt sydämeni korealaisille naamioille, joten niistä ainakin olisi kiva kuulla lisää.
    Ihana lahjapussukka kaikkea kivaa. Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat ihania kyllä, täytyy testailla sillä silmällä että saa postauksen niistä :)
      Ihanaa viikonloppua myös Outi ♥

      Poista
  2. Haluaisin kyllä niin käydä tuolla pop up liikkeessä! Mutta onneksi se on olemassa ja toiminnassa joulukuuhun asti :) Joten kyllä sinne tässä vielä keretään!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥