torstai 16. syyskuuta 2021

Goodiebox syyskuu

Niin saapui syys, syyskuu ja Goodiebox, kerrankin ajoissa jopa minulle. Siksi saatte postauksenkin luettavaksi pikapikaa. Goodieboxin saatteessa aiheena oli "The `Non-Apology`, eli Goodielaiset halusivat muistuttaa, ettei meidän naisten tarvitse pyydellä anteeksi mitään. 

Ei pidä tuntea syyllisyyttä jos ei olekaan se täydellinen vaimo, äiti ystävä ja se upposi. Olen nimittäin ollut etenkin koko korona-ajan aika surkea sisko, tytär ja ystävä, pitänyt läheisiin ihan liian vähän yhteyttä vaikka nämä kaikki tärkeät ihmiset ovat mielessä lähes päivittäin. En jatkossakaan pidä keneenkään yhteyttä vain miellyttääkseeni, vaan siksi että välitä haluan, välitän ja rakastan ♥ 

Lupaan itselleni parantaa tapani mutta en pyytele sitä anteeksi. 

Hyvä kuitenkin välillä pysähtyä pohtimaan, tätäkin. Mutta nyt boxin pariin.


EMITÈ COSMETICS//Diamond Heart Base Primer 

Ovh 40€

Kyseessä on primeri joka sisältää erityisen väriä korjaavan pigmenttiyhdisteen, joka antaa iholle tasaisen säv. Primer on mun luottotuote, sillä sen avulla meikkivoide pysyy paikoillaan mutta tämä sarja ei ole ennestään tuttu. Ilolla tutustun.


VITA LIBERARA//The Fabulous Gradual Lottion

50ml/Ovh 12,90€

Asteittain ruskettava geelimäinen voide, jolla saa luonnollisen päivetyksen. Ihan jees, mutta musta tämä tuotteen olis kuulunut olla boksissa keväällä tai kesällä, ei enää syksyllä. Ehkä kokeilen, ehkä säästän ens kesään. Ehkä.


LOTTIE LONDON//AM to PM Retractable Eyeliner

Ovh 5,85€

Eyeliner sävyssä Expresso. Rajauskynä on pehmeä ja helposti liukuva.  Njaa, mä käytän ruskeaa rajausta superharvoin mutta ehkä kokeilen tätä ja sitten laitan eteenpäin. Täytyy miettiä.

MIGURA//2-in-a Body Scrub 

Ovh 9,95€

Brändin naamioihin olenkin jo tutustunut mutta nyt on vuoro tutustua tähän vartalokuorintaan.Se toimii myös vartalon pesuaineena ja koostumus on hyytelömäinen, joka kimaltee. Kimalle on biohajoava, joka kuorii iholla samallailla. Mielenkiinnolla tutustun.

CORPS VOLATILES//Encapsulated Sun 

10ml/25€

Tuoksu, jolla kesä ympäröi sinut vuoden ympäri.Tuoksussa on kookosta, viikunaa, valkoisia kukkia, vaniljaa ja meripaihkaa.

Tuoksut boksissa on ainoa riski, mutta tämä tuoksu oli hyvä. Aika vahva ja makea mutta miellyttävä.


Boksin arvo oli huimat 90€, mutta jotenkin sisältö tuntuu vaatimattomammalta.

Eniten ilahdutti primer ja VitaLiberitan itseruskettava, mutta samaan aikaan mietin miksi kesätuote on syksyn boksissa? Vartaloscrubeille on aina käyttöä ja tuoksuille myös, mutta tosiaan on iso riski, onko tuoksu saajalleen mieluinen. Rajauskynä oli vähiten kiva, mutta silti kiva että boksissa oli myös meikkituote.

Jotenkin odotin enemmän, ehkä siksi että elokuun boksi oli niin kiva. Mitä sä tykkäsit?

Halutessasi voit tilata oman Goodieboxisi puoleen hintaan tästä linkistä :)

Maikku

12 kommenttia:

 1. Minustakin näytti aika pieneltä tuo boxin sisältä, mutta toisaalta tuotteet vaikuttaa todella hyviltä. Enpä osaa nyt sanoa juuta enkä jaata tästä boxista.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vaikeaa laatia sisältöjä näihin boxeihin, kun aina on joku, joka ei jostain tykkää. Onneksi suurin osa tuotteista päätyy aina käyttöön :)

   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Tosi mälsää kun tuo kuorinta on tullut joko boksista tai viime vuoden Goodiebox joulukalenterista. En tajua kun ne tykkää kierrättää näitä samoja tuotteita bokseissa uudelleen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, voi olla joo että on tullut aiemmin. En itsekään tykkään tuosta tuotteiden kierrättämisestä.

   Poista
 3. Primeri on mielestäni kiva ja tuo ruskea linerikin voi olla kiva, kun se tuo erilaisen aspektin meikkiin jos laittaa vaikka pelkät ripsivärit.

  VastaaPoista
 4. Ruskea rajaus on oehmeämpi kuin musta ja arkena tosi hyvä työmeikissä. Kannattaa kokeilla <3 itse tykkäsin tuoksusta, meikkikynästä ja primerista, itseruskettava oli vähän outo syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, mä itseasiassa ostin just harmaan eyelinerin joten tulee tässä lähiaikoina testiin sitten ruskea ja harmaa :)

   Poista
 5. Primer olisi ilahduttanut mua eniten, toi pakkauskin on siinä jotenkin tosi kiva ja luo itselleni mielikuvan laadukkaasta tuotteesta! :)

  VastaaPoista
 6. Olisi ollut erittäin mieleinen boksi :) Vähän harmittaa että lopetin boksin tilauksen

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Goodiebox lokakuu 2021

Viikonloppu alkaa huikeasti lokakuisen Goodieboxin parissa, jota jo hetken ehdin odottelemaankin. Lokakuun boxi on "The `Stop Feelin Gu...