perjantai 16. elokuuta 2019

Heinäkuun loppuneet


Kesällä mun tulee meikattua huomattavasti vähemmän kuin muulloin, mutta ihonhoidosta en tingi silloinkaan. Tuntuu, että päinvastoin nyt auringon jäljiltä iho kaipaa kunnolla hoivaa ja kosteutusta, samoin kuin vartalo ja hiuksetkin.

Katsotaampas mitkä kaikki tuotteet pääsivät heinäkuun aikana loppumaan.

*merkityt tuotteet merkitty erikseen, ne saatu Pr-näytteenä.


KASVOJEN PUHDISTUS


CATTIER silmämeikin poistoaineesta olenkin jo kertonut täällä, mutta kyseessä siis tuote johon ihastuin todella paljon ja olen tätä jo pari pulloa käyttänytkin. Puhdistaa silmämeikin hyvin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti silmiä ärsyttämättä. 
Nyt kun vaihteeksi poistan silmämeikin öljyllä, kaipaan niin tätä.

FILORGA meikinpoistoaine tuli LF:n boksissa ja olen käyttänyt sitä satunnaisesti. 
Aika perussettiä, ei herätä ihastusta eikä vihastusta.

OLIVIAKLEIN Vitamin Spray Toner on ollut erittäin riittoisa tuote, vaikka käyttänyt sitä lähes päivittäin. Se sisältää mm Aloe Veran lehtimehua, hedelmä-ja marjauutteita sekä paljon C-vitamiinia.
Tuote kosteuttaa ihanasti kasvoja, oikeastaan toimi mulla herättäjänä aamuisin ja viimeisteli ihon iltaisin.
Kertakaikkisen ihastuttava tuote, mutta nyt on aika kokeilla jotain muuta. 
Tähän todennäköisesti vielä palaan.

HERBINA misellar puhdistusvesi on ollut myös raikas ja toimiva tuote. 
Tämäkin sisältää mm C ja E-vitamiineja ja tuoksuu hivenen appelsiinilta. 
Ehdottomasti markettikosmetiikkatuotteeksi asiansa hyvin ajava, joten jatkoon.



HOLIKAHOLIKA puhdistusvaahto saa ihan erityismaininnan sille se pääsi huhtikuun kosmetiikka suosikiksi josta voi lukea täältä. Tykkäsin tämän puhdistavuudesta, sillä tällä putsattuani,
iho jäi todella puhtaan ja hoidetun oloiseksi. Tämä voisi olla myös ihan vakkari käytössä ja olisisn tilannutkin lisää mutta tätä ei ollut enää saatavilla.



KASVOJEN HOITO


ULTRASUN spf30 suojavoide kasvoille, on Bette Boxista ja kulkenut käsilaukussa koko kesän.
Tästä ei oikein muuta mainittavaa, kuin hyvä koko joka helppo ottaa mukaan mutta muutoin ihan perus aurinkorasva. Tai oikeastaan on, rasva imeytyy yllättävän hyvin kasvoille, mikä tärkeää.

GLAMGLOW Dreamserum & Dreamseal on kyllä sellainen luksustuote, joka kuuluu jokaisen kokea kerran elämässä. Siinä on sekä seerumi että voide samassa. Se kosteuttaa ihoa kaksivaiheisesti ja laitoin tätä viikottain kasvoille, ennen nukkumaanmenoa. Se teki ihosta sametin pehmeän, tuoksui taivaalliselta ja aamulla iho tuntui todella hoidetulta, täyteläiseltä ja pehmeältä. Tätä voisin hehkuttaa vaikka kuinka ja tulen takuulla ostamaan tätä uudelleen.


THE ORDINARY Hyaluronic acid 2+B5 kosteuttava kasvoseerumi oli aika ihana yllättäjä.
En osannut odottaa tuotteelta mitään, mutta tykästyin siihen kovasti. Se imeytyi iholle salaman nopeasti ja täytyy myöntää että tämänkin myötä iho tuntui saavan täyteläisyyttä.
Nyt mulla on tuotteesta taukoa ja kokeilen vaihteeksi sarjan toista seerumia. Tätä(kin) kaipaan jo nyt.


ERNO LASZE Multi Task eye serum mask eli seerumia sisältävät silmän alusnaamiot olivat ihan kivat. Ainakin ne tuntuivat hieman freshaavan ja kosteuttavan silmänympärysihoa, se kai päätarkoituskin.

*VIIMA vitamiinipitoinen silmänympärysvoide on ollut liian pitkään avattuna ja sen aika tuli poistua. Käytin sitä alussa ahkerasti, mutta sitten se jäi toisen tieltä. Ihan hyvä tuote, imeytyi hyvin sy-iholle ja pieni purkki oli yllättävän riittoisa.


HIUSTUOTTEET



*PREMIUMSAIPPUAT.FI palashampoo tuoksuna hattara on ihanaa luksutsa arkeen ja lisäksi ekologinen vaihtoehto. Oon ihan tykästynyt tähän ja tuoksu on todellakin kuin hattaraa.


LOVE BEAUTY AND PLANET shampoo ja hoitoaine. Oon tykännyt sarjasta kaikissa kokeilemassani tuotteissa ja näitäkin on löytynyt roskakorista aiemmin.
Tuotteet pesevät hyvin, hiukset saavat riittävästi kosteutusta ja plussana herkullinen tuoksu
ja kaunis ulkoasu.

*NURME lemongrass shampoo bar palashampoon otin mökille käyttöön ja siitä on tykännyt myös mies. Tästä olikin ihan oma postaus muutama päivä sitten, mutta ehdottomasti jatkoon menee tämäkin.

AUSSIE shampoo Miracle Moist matkakoossa on ollut reissuissa mukana ja merkki pitää pintansa, riippumatta tuotteesta. Tämä on yksi hius tuotemerkki, joka voisi olla suihkukaapissa aina.

SCHWARZKOPF Beology sarjan kosteuttava hoitoaine, joka sisältää levää ja syvänmeren uutetta.
Tykkäsin tästäkin tosi paljon, selkeästi riittävästi kosteuttava mun kuivahkolle tukalle.



SUIHKUSAIPPUAT


PALMOLIVE just fabulous oli juuri niin kukkainen tuoksu, kun saattoi odottaa. 
Tykkään niin näistä Aroma Sensations tuoksuvista suihkusaippuoista.

KORRES suihkugeeli tuoksussa BasilLemon, matkakoko. Tuoksussa oli aavistus lemonia, vaikkakin suihkugeeli sisältää mm vehnää ja aloe veraa. Aika neutraali tuoksu, mutta muuten olen Korresin suihkugeeleistä tykännyt.

MOLTON BROWN suihkugeeli Jasmin and rose oli kyllä tuoksultaan hyvin aisteja hemmottleva, aavistus luksusta. Jotenkin tälläisessä tuoksussa voisi kuvitella kylpevänsä Kämpin kaltaisessa hotellissa.

 


KOSTEUSVOITEET VARTALOLLE


DOVE Nourishinf secrets sarjan vartalovoiteessa on mangovoita ja marulaöljyä.
Tuoksu on hedelmäinen, tuote imeytyy hyvin iholle, joten tykkäsin ehdottomasti!

I LOVE...Mango &Papaya body butteria on kestänyt ikuisuuden koska en tykkää huonosti imeytyvistä tuotteista ja tämä on juuri sellainen. Ei jatkoon.

RITUALS:n vartalovoide jossa riisimaitoa ja kirsikkaa, ovat ihana yhtälö. Ritualsin tuotteilla on oma pettämätön koostumuksensa ja tuoksumaailma. Ihastuin ♥

DOVE Derma Spa summer reviver eli itsestäänruskettava vartalovoide, joka mun suosikki sarjassaan vuodesta toiseen tai oikeastaan kuukaudesta toiseen, koska käytän tuotteet vaaleampaa versiota kuukaudesta toiseen, tätä tummempaa vai kesäisin.Oon tätä hehkuttanut monesti ja aiemmista roskakori postauksista löytyy lisää tuotteesta.



DEODORANTIT


PALMOLIVE aromatherapy tuoksussa Happyful on pettämätön ja ihanan kukkainen dödö.





MEIKIT


ACO stay soft lips on huulivoiteiden ehdoton ykkönen. Kosteuttaa, hoitaa ja antaa kauniin kiillon.
Tämä on mulla myös vakikäytössä, enkä osaa enää olla ilman.ACO:a myy muuten apteekit, jos innostuit tästä.

ESSENCE maximum defianition volume ripsari, joka on siis ihan mun suosikki kaikista merkin ripsareista.  Tämä erottelee tarkasti, antaa pituutta ja voluumia eikä tee kökköjä.
Olen monen merkin ripsarit kokeillut ja tämä on timantti niiden joukossa.



NAAMIOT


ALPACA Face Sheet Mask on market kangasnaamio joka piti tietty kokeilla jo ihan huvittavuutensa takia. Muuta en täst osaa sanoa, kuin että kosteaksi teki :)

7th Heaven pink guava peel-off ja yhtä ihana kuin kaikki muutkin sarjan naamiot. Näitä olen käyttänyt vaihdellen vuosia ja tykkään revittävistä naamioista eikä tämä ollut poikkeus.

DIADERMINEN kosteuttava ja viilentävä naamio oli Turkin löytö, jos oikein muistan.
Ehkä tämä olisi pitänyt käyttää aurinkopäivän jälkeen, jotta viilentävä vaikutus olis ollut  maksimaalinen.

SENCE beauty blackhead naamioit ovat mulla vakkarikäytössä, sillä tämä peel off naamio nappaa ihoon niin tiukasti, että samalla hoidolla pääsee eroo hennoimmista ihokarvoistakin.

ROSE GOLD peel off-naamion sain tyttäreltäni Amerikoista asti ja melkein mietin raaskinko käyttää, koska toista vastaavaa en ehkä koskaan en pääse kokeilemaan ellei lähde rapakon taakse ;)
Naamio oli kauniin metallinhohtoinen ruusukulta ja peel off naamioksi oikein kiva ja puhdistava.


ECOOKING PeelingMask eli kuoriva naamio oli kerta-annos purkissa. Tuote on kovin kehuttu, mutta itse en huomannut kasvoilla mitään erityistä tämän jälkeen.




NÄYTTEET



Monenlaista purkkia ja tuubia oli tyhjentynyt heinäkuun aikana. Jännä, kuinka välillä on monta tuotetta samasta kategoriasta käytössä, eivätkö muka kulu millään ja loppuvat kuitenkin suht samaan aikaan kuten heinäkuussa monet rasvat ja hiustuotteet.

Löytyikö tuttuja tuotteita?
Kuluuko sulla kosmetiikkaa eri tavalla eri vuodenaikoina?

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua, me lähdetään mökille touhuamaan :)

Maikku

15 kommenttia:

  1. Olipa hyvä määrä loppuneita. :D Glamglown yönaamio on tuttu, tykkäsin siitä aikoinaan tosi paljon, mutta viime aikoina innostukseni ko. brändin tuotteisiin on lopahtanut. Tuuttaavat aika paljon samoja tuotteita ulos vaan glittereillä varustettuna, joilla ei ole mitään ihonhoidollista merkitystä. Mut toi naamio on hyvä, taisi olla joskus aikoinaan mulla vuoden parhaissakin. :)Kun tykkäsit tosta Olivia Kleinin Spraysta, kannattaa kokeilla niitä muitankin, ne on ihan huippuja! <3

    Aurinkoista viikonloppua Maikku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, harvoin kesällä näin paljon loppuu samaan aikaan. Tuo on ihan totta Glamglowsta, unicornia ja glitteriä vain lisänä:/ Mutta tämä naamio on kyllä ihan mahtava.

      Mä varmasti kokeilen muitakin OliviaKleinin tuotteita, niitä on paljon kehuttu.

      Kivaa uutta viikkoa Jonna ♥

      Poista
  2. Glamglow:sta tykkään ja tuo Gattierin vaahtoputsari on ihana.

    Aurinkoa viikonloppuun. <3

    VastaaPoista
  3. ACO huulikiilto on ihan ässä ja kaikki Ritualsin kaikki tuotteet myös <3 Ihanaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mä en enää osaa olla ilman tuota huulivoidetta ja korvaan sillä välillä jopa huulikiillon mikä on mulle poikkeuksellista :)

      Kivaa viikonalkua ♥

      Poista
  4. Mä olen kans tykännyt tuosta Olivia Kleinin vitamiinisuihkeesta sisällön puolesta, mutta pullon suihkemekanismi on ärsyttävän jäykkä. Tykkäisin käyttää sitä ihan normaalisti kasvosuihkeena, mutta pahus, kun ruikkii miten sattuu... Onko sulla ollut samaa ongelmaa?
    Essencen maximum definition volume ripsari on mun rankingissa kakkosena. Oma suosikki essencen ripsiväreistä on super curl volume. Nyt ajattelin kokeilla lash princess false lash efect ripsari (voi, näitä pitkiä nimiä...), kun luin jostakin siitä isot kehut;)
    Ihanan paljon loppuneita, ja varsinkin vartalovoiteiden määrä on huima. Mä en ikinä pääse noihin määriin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh, ei oo ollut mitään ongelmaa joten olisko sulla vikaantunut se suihkeosa?
      Mulla tuo suihke oli vieläpä tosi kauan käytössä, olisi ollut aikaa jäykistyä.

      Mä oon kokeillut Essenceltä useita ripsareita ja aina palannut tähän, joten en enää kokeile kuin uusia :) Onneks niissä on valinnanvaraa ja hinnan puolesta varaa kokeilla vaikka kaikkia.

      Mä oon kyllä käyttänyt paljon nyt kaikkea ihoon liittyviä tuotteita ja samaan aikaan. Tuskin tulee ihan hetkeen näin paljon loppumaan :)

      Poista
  5. Acon vaaleansininen huulirasva on tosi hyvä, täytyisi kokeilla tuotakin! Tuntuu että on niin huulirasva-addiksi että joka paikassa pitäisi olla joku tuubi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mä en oo kokeillutkaan, vaan aina tätä. Tiedätkö mikä niiden ero on?
      Mulla on sama, joka paikassa ja käsilaukussa joku rasva :)

      Poista
  6. Kesällä aika vähän tulee käytettyä muita kuin ihan marketin peruspuhdistusaineita ripsarin ja apteekin kosteusvoiteen lisäksi:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän varmaan monen muunkin puolesta;)Tiedän että tulee toimeen vähemmälläkin!

      Mukavaa illanjatkoa :)

      Poista
  7. Mukavan määrän olet käyttänyt😊 joukossa oli mullekin muutama tuttu tuote. Kivaa sunnuntaita Maikku🌻

    VastaaPoista
  8. Huh mikä setti loppuneita! Monta tuttua tuotetta vilahtelikin mutta erityismaininta noista love beauty & planet hiustuotteita. Aivan parhaita, tuoksu ihana ja hintakin kohdillaan. Olen ostanut ja ostan jatkossakin 😍

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥