Aina ei jaksa laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan ja silloin
nälkää tyydyttämään sopii vallan hyvin vaikkapa Pitaleivät.
Jokainen voi täyttää ne mielensä mukaan ja aikaa yhden pitan tekemiseen
menee max 10 minuuttia. Helppoa ja herkullista!
Kebabia on kaupoissa monenlaista ja monen karvaan pettymyksen jälkeen olen
todennut että Poutun kebablastut ovat parhaita.
Niillä täytin miehen pitan mutta omaani kokeilin Vöneriä.
Jos mietit mitä on Vöner, niin se on vegaaninen döner eli 100% lihankorvike
jonka tuotesisältöön käytetty mm. vehnäproteiinia, rapsiöljyä ja mausteita.
Linkki siihen löytyy täältä.
Vöner-viipaleet |
Rakastan kebabia yli kaiken, mutta harvoin saa Suomesta oikeasti tosi hyvää kebabia.
Maistoin Vöneriä ekan kerran viime kesänä Jänö-grillikioskilla ja se
oli niin käsittömän hyvää ja rakeenteeltaan täydellisesti onnistunutta,
joten rakkaus Vöneriin syttyi jo silloin.
Sitten unohdin sen kokonaan.
En ole kaupoissa sitä ennen nähnyt ja kun nyt osui silmiin,
halusin ehdottomastitäyttää oman pitani sillä.
Paketissa on 200g, joten se riittää kyllä koko perheelle tai
sitten voi kaveriksi keittää riisiä ja saa vönerin riisillä.
Meidän pitaleivät syntyi näistä aineksista:
PITALEIVÄT
♥paketti pitaleipiä
♥ vöneriä / kebabia
♥ cheddarviipaleita
♥ pilkottuja tomaatteja
♥ salaattia
♥ kebab-kastiketta
♥ kermaviiliä /ranskankermaa
Halkaise ja lämmitä pita mikrossa tai leivänpaahtimessa.
Lämmitä samanaikaisesti kebab/vöner mikrossa
Laita juustoviipale lämpimän leivän sisälle, lisää muut täytteet ja kastikkeet
Mieskin maistoi mun vönerillä täytettyä pitaa ja tykkäsi.
Hyvin todennäköisesti kebablastut jää seuraavalla kerralla kauppaan ja
tilalle tulee maukkaat vöner-viipaleet.
Tykätäänkö siellä pitaleivistä tai kebabista?
Ootko maistanut vöneriä?
Maikku
En ole maistanut.Jotain gluteenittomia muita.Joskus tehdään pita-leipiä ja tortillat myös suosittuja.
VastaaPoistaNe on myös hyviä!
PoistaKebab maistuu kyllä, mutta harvakseltaan. Tuo oli hyvä idea. Pitääpä tutustua.
VastaaPoistaPirteää pakkasviikkoa!
Aika harvoin mekään sitä syödään, pari kertaa vuodessa ehkä.
PoistaPirtsakkaa viikkoa sinnekin :)
Kebab on hyvää. Joskus on kotona tehty!
VastaaPoistaTuota vöneriä en ole koskaan maistanut.
Hyvää alkavaa viikkoa!❤️
Vöner on kyllä loistava korvike kebabille :)
PoistaMukavaa iltaa Sari ♥
Mä tykkään pitaleivistä, mutta kebab on jostain syystä sellainen ruoka, josta en ole ikinä välittänyt. Kyllä mä syön jos tarjotaan, mutta en edes muista olisinko itse ikinä maksanut kebab-annosta. :D
VastaaPoistaJos on joskus syönyt oikein kuivaa kebabia tai muuten vain huonolaatuista, niin ehkei toiste kokeile.Niissä on eroja :)
PoistaMinä teen yleensä meidän kebab-kastikkeet ja viimeksi taisinkin tehdä kebabia Karkkilassa. Siellä syöjiä on 8-10 ja kebablastuja pitää olla päälle kilo, pitaleipiä ainakin 2 jokaiselle tai sitten tehdään 3 kiloa ranskiksia...suurperhe :D
VastaaPoistaOi joi, siinä on hommaa tuolle porukalle kokkailla :)
PoistaSiitä onkin aikaa, kun viimeksi ollaan pitaleipiä täytelty. Ihan unohtunut koko juttu.
VastaaPoistaHyviä kyllä ovat. Kebab ranskalaisilla maistuu kyllä! :)
Mukavaa uuden viikon aloitusta! <3
Ne on kyllä sellaisia jotka unohtuu välillä kokonaan, vaikka ovatkin hyviä.
PoistaEi meilläkään usein niitä syödä-
Monesti kun miesväki tilaa pizzaa, mä tilaan kebabin :)
Mukavaa tiistaita!
Oi, mitä herkkua! Maistusi varmasti meidän miesväelle!
VastaaPoistaIhan varmasti :)
PoistaLuulen, että voisin taipua noihin, sillä kebabliha ei ole ihan oma juttu, niin hyvää kuin onkin, niin jotenkin ei.
VastaaPoistaIhanaa uuutta viikkoa. <3
Kannattaa maistaa vöneriä jos joskus on mahdollisuus:)
PoistaIhanaa viikon jatkoa myös Tiia ♥
Tuo vöneri on ollut mun mielessä kans! En oo vielä kokeillut. Ai että näyttää hyvältä tuo annos, slurps :) Ihanaa päivää <3
VastaaPoistaMaista ihmeessä, ihan tosi tosi hyvää :)
PoistaKivaa iltaa Jaana ♥
Kylläpäs on varmasti herkullista! Namm namm :)
VastaaPoista