tiistai 16. lokakuuta 2018

Poronkäristys


Viikonloppuna oli niin upeat ulkoilukelit, että sain miehenkin seuraksi ulkoilemaan 
ja
ottamaan syksyisiä kuvia.
Vain selkä rajoitti liikkumista mutta nautin ulkoilusta silti. 
Oon ollut tosi väsynyt ja kipeä, joten ruoanlaitossakin halunnut mennä helpoimman kautta.

Meillä syödään hyvin harvoin riistaa, mutta silloin kun syödään se on pääasiassa poroa.
Ulkoilun jälkeen oli ihana istahtaa ruokapöytään♥

Poronkäristyksestä tykkää meillä kaikki, siihen pottumuusi ja puolukkahillo kylkeen, avot.
Lisäksi tämä ruoka on tosi helppo tehdä, aikaa vie vain hautuminen. 
Olen monenlaista käristyslihaa kokeillut ja tämä oli ehdottomasti laadukkainta pakastelihaa,
jota tähän asti saanut.


Sen verran ohjetta mukailin että
lisäsin vielä lorauksen olutta, kun niin on joskus opetettu.





Onkos  siellä poronkäristyksen ystäviä?

Maiccu






5 kommenttia:

  1. Nam!
    Poronkäristys on niin hyvää.
    Laitan aina olutta nesteeksi.
    Hyvää tiistaita Maiccu!❤

    VastaaPoista
  2. Ah! Maistuu kyllä! Poronkäristys on ihan herkkua.
    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Enpä muista, että olisin koskaan syönyt poronkäristystä. Herkulliselle kyllä näyttää!
    Riistaruokia ei tule tehtyä.

    Mukavaa tiistaita ja tsemppiä selän kanssa! ❤️

    VastaaPoista
  4. Nam!Poronkäristys on hyvää harvoin vain tulee syötyä. Mukavaa tiistaita💕

    VastaaPoista
  5. Poronkäristys on oikeastaan ainoa riistaruoka mistä tykkään. Namilta näyttää!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Laponien kosteuttava naamio

Laponiessa ei ole mitään turhaa-vain tarkkaan harkittuja ja ihoa helliviä raaka-aineita. Siksi tuotteet sopii todella hyvin herkkäihoisille ...