torstai 4. tammikuuta 2018

Tammikuun unelias alku

Kuka muu kaipaa valoa? 
Villi veikkaus että ihan jokainen :)
Mä oon ollut ihan järjettömän väsynyt koko viikon, 
tää pimeys käy voimille vai
liekö joulunjälkeinen uupumus ;)

Joka päivä aamu suunnittelen mitä teen kun pääsen kotia
ja  suoriudun vain niistä välttämättömyyksistä ja kaikki
liikunta on minimissa.
Miten teillä muilla?



Onneksi kohta jo taas viikonloppu ja saa vähän huilia.
Lapset ovat lomailleet tämänkin viikon ja me ukkokullan kanssa ahkeroitu.

Oli tarkoitus siivota joulu pois viikonloppuna, mutta koska torstai siivouspäivä, kuusi koristeineen lähtikin jo tänään ja nyt on puhdasta vaikkakin vähän turhan avaraa.
Pimeä syksy tappoi pari palmua olkkarissa ja huomenna on hankittava sekä kukkavalo että uudet palmut. Jospa sitten näyttää taas kotoisalle.

Onko teillä käytössä kukkavalot, jos millaisia suosittelet?
Meillä ei aiemmin ollut, mutta nyt on hankittava jos meinataan talvisinkin viherkasveja pitää.



Ostin pojille tänään muuten pizzaa ja samalla Ristoranten suklaapizzan jälkkäriksi ja 
maistoin vähän itsekin, oli ihan hyvää. Suklaa tietty makeaa mutta pohja ei niinkään. 
Ihan kiva idea vaikka lastenkutsuille, miksi aikuistenkin :) Ootko maistanut?


Viikonloppuna käydäänkin Suomen suurimmassa sisähuvipuistossa joka siis 
Messukeskuksessa vielä tänä viikonloppuna ja päästään koko perheen voimin 
huvittelemaan ja liikkumaan. 
Liikunta jäänyt aivan liian vähälle, kun aina sataa on pimeää...seliseli...mut nyt ei oo tekosyitä ;)

Miten siellä on viikko lähtenyt sujumaan pyhien jälkeen?

Maikku





27 kommenttia:

  1. Täällä lomaillaan vielä..tosiaan tämä pimeys on aika hurjaa! Solariumissa on käyty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä onnekas ♥ Solarium ois paikallaan, ennen kävin useaammin mutta kun laki muuttui niin muuttui aukioloajatkin ja se on rajoittanut. Täytyy ehkä kuitenkin koittaa ehtiä mennä :)

      Poista
  2. Juuri kirjoitin, että nyt kaivattaisiin lisää lunta ja valoa! Huomiselle luvataan taas vesisadetta ja meidän piha muistuttaa jo valmiiksi luistinrataa :(

    Mullakin kuoli pari orkideaa, ihmeen kauan ne sitkuttelikin. Luulen, ettei ne tykänneet olohuoneen takan tuomasta kuivuudesta ja kuumuudesta. Havittelen kevääksi vanhaa kunnon peikonlehteä, vaikka arvaan ettei sekään jää meidän taloudessa kovin pitkäikäiseksi :P

    Tsemppiä pimeyteen ja arkeen! ❤ Samassa veneessä keikutaan ja odotetaan valoisampia päiviä ja lisää energiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ajatuksin oltu :) Täällä sataa tihuttanut päivittäin ja niin on ankeaa. Ensviikolle luvattu pikku pakkasta mutta lumesta ei tietoakaan. Mulla orkideat antoivat periksi jo loppusyksystä:/ Nyt hankittiin joku vehka ja vielä palmu haettava, se saa kyllä nyt kukkalampun avukseen jotta selviää :D Peikonlehti on ihana ♥ Tsemppiä sinnekin, ei tätä pimeyttä enää kauaa kestä :)

      Poista
  3. Töissä oltu tiistaista asti. Joulu on jo pakattu ja ajatukset kevääseen...
    Aurinko on kuitenkin melko olennainen asia keväässä. Sitä ei ole näkynyt aikoihin.
    Suklaapizza on tuttu ja mielestäni hyvä!(yllätys; ihan niinkuin joku suklainen ei olisi mun suussa hyvää...)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama meininki täällä!Aurinkoa odotellessa, kyllä valolla on ihmeellinen vaikutus. Suklaapizza oli aika kiva, erilaista herkkua. Mukavaa loppiaista!

      Poista
  4. Valoa kyllä kaivattaisiin. Tänäänkin oli surkean pimeä päivä:( Jotenkin pitäisi vaan kestää vielä pari kuukautta, niin sitten ainakin itsellä alkaa jo helpottaa. Käytän kirkasvalolamppua aina talvisin, mutta ei se mitään ratkaise, mutta ehkä hieman auttaa ainakin alitajuisesti mieleen, luulisin.
    En ole huomannut, että on myös suklaapizzoja, vau, tuollaistahan pitäisi maistaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla, maaliskuusta alkaen on paljon valoisampaa mutta sinne on vielä vähän matkaa.Tuo kirkasvalolamppu ois jees jos ei olis tätä migreeniä, lamppu kun saattaa laukaista kohtauksen. Täytyy vain sinnitellä, mutta onneks en oo yksin ♥ Mukavaa loppiaista!

      Poista
  5. Miten multa on voinut mennä tuo suklaa pizza ohi? :D tai oikeastaan ihan hyvikin kun täällä ollaan tai yritetään olla dietillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, minäkin jättänyt sen monesti kauppaan ennekuin nyt ajattelin yllättää lomailevat lapset :) EI se niin hyvää ollut et oisit jotain menettänyt ;) Tsemppiä diettiin!

      Poista
  6. Kuulostaa niin tutulta, ei jaksa mitään tehdä iltaisin. Tulis edes hiukan lunta ettei olisi niin mustaa. Valoa lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis muillakin...huokaus...se on tuskastuttavaa kun tottunut olemaan aktiivinen ja nyt ihan raato.Lumi auttais, toivotaan että saatais edes aavistus sitä, niin että maa peittyisi. Mukavaa loppiaisiltaa!

      Poista
  7. Kyllähän tuo pimeys väsyttää ja saa haukottelemaan. Oikein odottaa taas sitä valoilmiötä, kun aurinko taas kurkkaa. Joulukuusi olisi tarkoitus nyt viikonloppuna laittaa pois varastoon odottamaan tulevaa joulua.
    Tuota suklaapizzaa meillä nuoriso kerran osti ja palan maistoin. Vähän oli liian makea minun makuun, mutta palanen meni kyllä sujuvasti alas suusta. ;)
    Mukavaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, aamulla on pimeää, päivällä harmaata ja sitten taas pimenee. Joulukuusi lähti meilläkin kellariin, nyt on avaraa :) Pienen palan pizzaa mäkin maistoin, ei sitä olis enempää voinut syödä, sen verran makeaa minustakin. Mukavaa loppiaisiltaa ja sunnuntaita ♥

      Poista
  8. Ihan kamalaa tämä ainainen pimeys.
    Kovin jo kevättä odotan.😊
    Juniori osti kerran tuota suklaapizzaa, mutta en silloin maistanut sitä.
    Huomenna töihin. Loma meni äkkiä.😀
    Kivaa illan jatkoa!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo vain :/ Minä myös, valohoitoa tarvitaan :) Niin se loma aina menee, liian nopeasti niinkuin joulun pyhätkin. Mukavaa loppiaista :)

      Poista
  9. Ihan samanlaiselta kuulostaa munkin alkanut vuosi. Ainut vaan, että kun kello lyö näin ilta yhdeksän niin mä käynnistyn!! Nytkään en malttaisi millään lopettaa nukkekoti projektiani kun just vauhtiin pääsin. Aamulla on klo. 5.00 herätys niin kai se olisi kuitenki nukkumaan yritettävä käydä, kun saan tästä liimauksen kuivaksi. Plääh..
    Maistettiin tuota suklaa pizzaa, mutta pohjan mauttomuuden takia en siitä oikein pitänyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sulle käy ihan päinvastoin mutta Sä oot Jenspa nuori vielä ♥
      Mä oon ihan kanttuvei ja viimestään kympiltä unten mailla ja tänäänkin nukuttiin 10 asti!!! Normiaamuna herätys ennen 7 mut tuntuun ettei mikään unimäärä riitä. Kivaa viikonloppua ♥

      Poista
  10. Valoa kaivataan myös täällä. Meillä suklaapitsa odottelee pakastimessa makuaistin palautumista. Sairastuttiin ennen vuodenvaihdetta sitkeään virustautiin eikä makuaisti ole vieläkään palannut. Täytyy paistaa vasta sitten, ettei mene ihan hukkaan, kun ei maista mitään :D
    Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, tää pimeys on niin vä-syt-tä-vää. Voi ei, sairastaminen on niin kurjaa, ei kantsi heittää pizzaa tosiaan hukkaan, odottele vain kunnes parannut. Nyt on paljon porukkaa kuumeessa. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  11. Valoa kyllä kaipaa, se tuo niin paljon energiaa:) Tuollaista suklaa pitsaa en olekkaan koskaan nähnyt,näyttää kyllä herkulliselta.Hauskaa huvipuistoilya teille ja Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä se, se on kyllä jännä juttu! Huvipuistoilu soli vähän pettymys mutta tulipa käytyä. Kivaa illanjatkoa ♥

      Poista
  12. Pimeys alkaa käydä hieman voimille täälläkin ja varsinkin valokuvausta ajatellen, ilmat on surkeat.
    Täällä on lapset ja mies lomailleet vielä tämän viikon, minä olen kylläkin töissä.
    Leppoisaa viikonloppua Maiccu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta. Mies katseli jo ebaysta sellaisia boxeja joihin saa valot, jotta voi kuvata vaikka jotain yksittäisiä juttuja. Ei edes päivänvalossa ole valoisaa.Kivaa viikonlopun jatkoa ♥

      Poista
  13. Nam, mikä pizza! :P Oon ainaki ihan loppu tähän pimeyteen.. aina on pimeetä, en muista,että koska olisin nähnyt auringon paistavan - varmaan joskus yli kuukausi sitten Helsingissä.. yhyy.. :( Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  14. Aika herkku :) Ihan sama fiilis, pitkä aika on edellisestä aurinkoisesta päivästä...ihan liian pitkä. Kivaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  15. Olen vielä lomalla, joten minkäänlaista päivärytmiä ei ole...yritin pari päivää, kun juniorilla alkoi jo koulu, mutta...:)
    Kukat kuovelvat enempi siihen meidän lämmitykseen ja ilman kuivuuten, kuin valon puutteeseen. Suurinosa ruukkukasveista ei siedä patterieden lähellä oloa ja rakastavat suihkuttelua ihan vaikka sumitinpullolla useamman kerran viikossa, ei niinkään muuta kastelua. Itselläni ei ole kasvilamppuja ja noi ruukkukasvinikin...no suutarin lapsillakaan ei kuulema ole kenkiä ;)

    Suklaapizza kuulostaa, no mitenkäs sen nyt sanoisin....voisi kai sitä maistaa :)

    Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥