sunnuntai 23. lokakuuta 2016

I love me - messut


Tänä vuonna piipahdin messuilla tuttuun tapaan ystäväni kanssa ja hyvän tuurin ansiosta voitin liputkin molemmille! Odotukset olivat lähinnä uteliaan  odottavaiset, toivoin löytäväni Bysiltä tai Lumenelta uusi huulikiiltoja sillä olen pantannut uusien ostamista nimenomaan messujen takia, ajatellut että sieltä löydän varmasti. Kuinka sitten kävikään, selviää postauksen myötä.

Messupäivä on samalla tyttöjenpäivä, vähän voi laittautuakin aamusella ja messuilla ihanaa aikaa höpötellä ystävän kanssa kiertelyn lomassa.



Ihan alkuun piipahdettiin ihastelemassa ja  tuoksuttelemassa kylpypommeja, tuoksuja, saippuoita ja suihkugeelejä ym. Taisi siellä olla kynttilöitäkin, mutta oli vääränvärisiä tai liian koristeltuja mun makuun tai siis meidän kotia mutta ihanan näköisiä kyllä.









Delmontella oli shottibaari  ja hyvää oli!





Viime vuonna oli skumppabaari yhden lavan vieressä ja sitä etsittiin nytkin vaan ei löydetty.
Siispä skumppabaariin kun sellainen löytyi ;)Täytyy kyllä sanoa että on suolaiset hinnat sillä yhden tulevan tapahtuman vuoksi googlasin vasta Alkon hinnat ja Freixenet 0,75 maksoi noin 9€ ja tässä Fazerin skumppabaarissa piccolopullo 11€. No, kerrankos sitä ja luksusta vähän täytyy olla joten ei sillä mutta silti :D




Kuvasaldo on aika köyhä johtuen älyttömästä ihmismäärästä etenkin niillä pisteillä jotka itseäni kiinnosti. Suurin osa kuvista oli niin täynnä ihmisiä ettei itse tuotteet tai ständit näkyneet ollenkaan.
Onneksi tyydyin ottamaan kuvia myös kauempaa tai muista kivoista yksityiskohdista joita näin :)

Alla Zion ihania kenkiä ♥ Musta tuo piste oli todella tyylikäs.



Äläkä kysy mistä tämä oli, mutta niin hauska intiaanipäähine että kuvaan pääsi ;)



NYX tai olla yksi suosituimpia pisteitä sillä yritimme sinne kahteenkin otteeseen katselemaan huulikiiltoja mutta paikka oli niin täynnä ettei tuotteiden katselusta tullut mitään. 
Mä en yleensä pelkää tungosta mutta en jaksanut jäädä taistelemaan kyynärpäätaktiikalla joten toisella yrittämällä luovutin.Somistus oli kyllä aivan ihana, mustia ja pinkkejä foliopalloja ♥ 
 Loppukaneettina vaikutti siltä että tuotteet ovat erityisesti nuorten naisten mieleen.





Victoria Secretin piste oli myös oikein herkullinen ja hyvinkin suosittu, mutta sen sijainti oli kulmassa niin sinne mahtui tuoksuttelemaan voiteita ja mistejä vaikka paljon olikin ihmisiä.
Mä en tällä kertaa ostanut mitään koska Prahan reissusta on vielä useita tuoksuvoiteita.





Tälläiset aivan ihat kenkulit pisti silmään yhdellä standillä ja oli ehdottomasti kuvattava. 
Tietääkö kukaan kenen mallistoa sillä mä jo unohdin?



Käytiin myös hiljaisella puolella jossa vaihtoehto ym hoitoja ja sieltä tullessa huomattiin aivan ihania ammattilaisten asuja totesinkin ystävälleni että jos olisin kosmetologi, tämä olisi ehdottomasti mun työpaita ♥ Vaaleanpunainen timanteilla ♥ Èiks oo ihana!





Erilaisia (terveellisiä) herkkuja oli vaikka kuinka. Cocovitin ja Puhdistamon pisteillä ei piipahdettu kun viime vuonna tuotteisiin tutustuin ja osa on tullut osaksi elämää.  Proteiiniherkut ja superfoodit ovat tulleet jäädäkseen.Raaka suklaata käytiin kuitenkin maistamassa. Olen yrittänyt tykästyä siihen, mutta se ei ole mun juttu. Ystäväni osti tummaa suklaata meille molemmille ☻Ja onhan se terveellisempää kuin tavallinen Fazerin Sininen, onhan ;)







Tälläisen upean kukka-asetelmat löysin eräältä kosmetiikkapisteeltä, tai siis katosta. 
Eiks olekin kaunis.





Ja tämä tuoli oli kuvattava sillä se on niin kaunis ♥ Kuningatar-tuoli ♥ Näiden kuvien myötä heräsi ajatus siitä, että musta olis ihana olla somistaja sillä tykkään kaikesta kauniista ja selkeästi messuiltakin poimin kameralle kauniita asioita. 



Käytiin myös syömässä Fazerin skumppabaarissa ja herkullista olikin - Ceasarkanafocassiaa.





Lounaan jälkeen jatkettiin matkaa. Näitä Elvarin koruja ihailtiin, tykkään mutta mulla on kolmekin erilaista avainkaulanauhaa joten jäi ostamatta.



Sisustuspallobaariin iskin silmäni heti koska on ollut harkinnassa ostaa lisää palloja tässäpä oli oiva tilaisuus. Ostin 20 itse valitsemaani palloa (29€), mukaan tuli johto ja pari varalamppua. 
Koska ostin taannoin lilan maton olkkariin, päädyin palloissa lilan ja violetin eri sävyihin ja muutaman harmaan ja pari valkoista palloa otin rauhoittamaan. Mukaan sain  20% etusetelin, sillä liike avaa verkkokaupan lähipäivinä. Jos kiinnostuit niin käy katsomassa, linkki alla.
Ideana tosi hauska ja monissa blogeissakin näitä jo käytössä, ilmeisen suosittuja.

www.sisustuspallobaari.fi







Biozell:n osastolla innostuin tyvisuihkeesta, jolla saisin siis juurikasvun kivasti piilotettua ja olin jo 2:n putelin kanssa kassalla ja varmistin että nämä ovat oikeita sävyjä minulle kun myyjä kertoi ettei valitsemani Beige blond peitä juurikasvua vaan on lähinnä juurikasvuani vastaava sävy. 
Kiitos tälle mukavalle myyjälle (kuvassa keskellä) rehellisyydestä, etten mennyt sukkana tekemään hutiostosta.





Juomapuoli oli messuilla kyllä hyvin hoidossa sillä maistatuspisteitä oli lukuisia. Tämän Valion Gefilus Lähde juoman nostan kuitenkin esille monista sillä juoma oli ikäänkuin mehun ja smoothien tai mehukeiton välimuoto ja lisäksi sisältää Gefilus-maitohappobakteereja että vatsakin tykkää. Ihanan raikas ja herkullinen, vei janonkin samalla. Tuote on ihan uutuus, ilmeisesti vasta tulossa kauppoihin.





Kantamuksia ei paljoa ollut, sillä en innostunut kovinkaan ostoksia tekemään
 - osittain siksi että joka paikassa oli niin paljon porukkaa ja osin siksi etten löytänyt mieluisia tuotteita.
Alla ostoksia, eli sisustuspallot, Uotilan Leipomon 100% kauraleipää ja pojille ruisleipää ku oli niin hyvä messutarjous enkä syö muuta kuin kauraleipää. Mies kyllä hämmästeli kun kerroin että ostin leipää, siis messuilta leipää :D














ZIP:ltä löysin kivan mekon/tunikan, BYS:ltä kauan harkinnassa olleen Blending Spongen, pinkin huulipunan ja Dermosililta Suolasuihkeen. Tuota Blending Spongea olen himoinnut kauan mutta en ole raaskinu pulittaa siitä hirveitä, tämä oli vain 6€ joten siksi sen nyt raaskin ostaa. Huulipuna lohdutti hieman kun ei huulikiiltoja löytynyt.
Suolasuihketta en ole kokeillut vielä mutta toivon sen hieman antavan volyymia tälle kuontalolla. Vaikka kampaus kotona on kuinka hyvä, se latistuu nopeasti. Onko sulla vinkkiä mikä muu voi auttaa? Rakenne/volyymisuihkettakin oon kokeillut mutta ei se paljoa auta.









Kaikenkaikkiaan antaisin arvosanaksi tänä vuonna 7/10 - aika samanlaista meininkiä näytteilleasettajilta kuin viime vuonna ja mikä pettymys-Lumenea ei löytynyt ollenkaan!!! 
Koitettiin etsiä kartasta ja messualueelta mutta ei löytynyt. 
Oikaiskaa jos oon väärässä enkä vai löytänyt.
Tälläinen harakka kun olen, jäin kaipaamaan myös koruja sillä niitä oli minimaalisesti. 
Kynsilakkoja ja geelikynsituotteita oli taasen suhteessa paljon. 
Siksi en nyt sanoisi , että jokaiselle jotakin, koska kaikkea ei ollut. 

Tuotenäytteitä jäin myös kaipaamaan, maistiaisa oli tarjolla mutta tungoksen vuoksi tuotenäytteet sai tällä kertaa ne jotka jaksoivat odottaa tai pyytää.
Mutta ihan mukava päivä ja päällimmäiseksi jäi iloinen mieli uusista sisustuspalloista :)

Vilaukselta näin muutaman bloggaajankin!

Ja kiitos vielä seurasta rakas Anni ♥

Kävitkö sä messuilla, jos niin millaisin fiiliksin?

Leppoisaa sunnuntaita, mä jatkan kaappien siivoamista ja pakkaamista...loputonta...

Maiccu

13 kommenttia:

  1. Olisin halunnut messuille, mutta en vaan saanu aikaseks järjestellä työvuoroja yms. Nyt oon sitten kadena lukenut muiden postauksia.. yhyy.. Aika outoa,että Lumenea ei ollut ollut? Sen nyt ainakin olis pitänyt sielä olla?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ No ens vuonna tuut sitten! Lumenea jäin tosiaan kaipaamaan, niillä taitaa olla iso lanseeraus tulossa...lieneekö siinä syy..

      Poista
  2. Oi, onpa ollut mukavat messut!

    VastaaPoista
  3. Kivanoloiset messut, mutta ei tullut käytyä, kun kammoan tuommoista tungosta :D Muutenkaan en jostain syystä ole oikein messuihminen :) Ihanat nuo pallovalot ja mukavaa kun sai itse valita pallot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan lauantaina en minäkään jatkossa mene, niin oli paljon porukkaa.Pallerot oli kyllä mukava löytö. Kivaa viikonalkua!

      Poista
  4. Blogissani olisi sinulle tunnustus. :) https://koivikonkatveessa.blogspot.fi/2016/10/blogger-recognition-award-tunnustus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti!!!♥ Miten ihana yllätys, ihan liikkiksenä täällä...tulen kurkkaamaan. Kiitos ♥

      Poista
  5. Täytyy sanoa, että mulla jäi vielä 5-6 tunnin kiertelyn jälkeen näkemättä vaikka mitä. Tuollaista sisustuspallobaaria en edes nähnyt koko messuilla :D
    Harmillista, että Lumenea ei ollut tänä vuonna paikalla. Toivottavasti nähdään viimeistään ensi vuonna messuille. Perjantai on paras päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä siellä aika piilossa ja olis jäänyt multakin huomaamatta jos olisin jäänyt sinne toiselle puolelle pidemmäksi aikaa.Lumenen poissolo oli kyllä pienoinen pettymys.Pidetään ensi vuodet messut viimeistään tavoitteena ♥

      Poista
  6. Kivalta kuulostaa, harmi että multa jäi tänä vuonna väliin. No, ensi vuonna taas! Ootko muuten huomannut, että Tikkuriin on myös tullut sisustuspallobaari? Mä bongasin sen viime viikolla ja kävin hypistelemässä palleroita😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan :) Onneks ne on joka vuosi! En oo huomannut, kun en oo siellä meidän viime reissun jälkeen käynytkään :D Täytyy poiketa, tosin mulla on nyt kolmet pallot mutta ainahan niitä saa ihailla :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥